Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
19.4.12 16:44

Zkus to u Pinkie, ta měla Mutsy jako svůj kočárek, tak ho má určitě dobře přeměřený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
19.4.12 17:00

Dáš mi prosím ještě jednou ten odkaz?

• Citovat
  • Upravit
Any11
19.4.12 17:03
@La kofola píše:
Dáš mi prosím ještě jednou ten odkaz?

http://www.pinkie.cz/

• Citovat
  • Upravit
24
19.4.12 21:37

mutsy

Zdravím budoucí maminky, loučíme se s naším černým sporťáčkem 4rider, máme ještě i starší podvozek UR.Pokud by měl někdo zájem písněte :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 09:54

Holky, kdo jste objednávaly od pinky - jak dlouho trvalo, než se pani ozvala??
Vím, že toho má asi hodně, jen at ji zbytečně neposílám meil

• Citovat
  • Upravit
5352
20.4.12 11:42

Už je to docela dlouho, ale já jí poslala fotku tašky, zda se bude podložka k ní barevně hodit, takže se ozvala hned, neb to byl dotaz a na základě odpovědi, že teprve odjednám, tak tam ten zájem byl asi větší, než když už je to přímo objednávka :-)
Ale jinak paní byla moc ochotná. Doobjednala jsem si od ní ještě potah na madlo a ochrany na pásy a kus té látky, protože jsem přemýšlela, že si z toho našiju takové bočnice na sluneční stříšku, ale nakonec z toho sešlo. Stříšku mám až od konce srpna, a to už malý seděl a ty bočnice nebyly třeba… Nicméně paní mi ochotně vyšla vstříc a našila i věci, které v nabídce vůbec nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 11:43
@Mafina5 píše:
Už je to docela dlouho, ale já jí poslala fotku tašky, zda se bude podložka k ní barevně hodit, takže se ozvala hned, neb to byl dotaz a na základě odpovědi, že teprve odjednám, tak tam ten zájem byl asi větší, než když už je to přímo objednávka :-)
Ale jinak paní byla moc ochotná. Doobjednala jsem si od ní ještě potah na madlo a ochrany na pásy a kus té látky, protože jsem přemýšlela, že si z toho našiju takové bočnice na sluneční stříšku, ale nakonec z toho sešlo. Stříšku mám až od konce srpna, a to už malý seděl a ty bočnice nebyly třeba… Nicméně paní mi ochotně vyšla vstříc a našila i věci, které v nabídce vůbec nemá…

Tak já jí to napíšu ještě jednou pro sichr.

• Citovat
  • Upravit
3112
20.4.12 12:31

Zkusila bych jí napsat na MMB,připadá mi,že tam reaguje rychleji :nevim:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 12:36
@pate81 píše:
Zkusila bych jí napsat na MMB,připadá mi,že tam reaguje rychleji :nevim:
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Já jí psala na MMB

• Citovat
  • Upravit
3112
20.4.12 12:39

Aha,tak snad se brzo ozve.
držím palce,at ti vyhoví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.4.12 12:42
@pate81 píše:
Aha,tak snad se brzo ozve.
držím palce,at ti vyhoví :palec:

No snad by to nějak šlo. Uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
20.4.12 14:22

Tak ani pini neušije.
Pani psala, že jim to šije firma a musí zadávat zakázky minimálně od 100 kusu.
Chjoooooooooo

• Citovat
  • Upravit
663
22.4.12 10:10

Holky, kdyby jste někdo měl zájem o hlubokou korbu Team Green, tak je k mání. Je to ten skládací typ, takže vhodná i na cestování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.4.12 21:46

můžu vás poprosit o radu? vím že píšu pozdě, ale zítra jedeme koupit mutsy urban rider a protože je po jednom dítku tak se Vás chci zeptat, jestli mi nehodíte nějakou radu co si mám zkontrolovat a na první pohled může vybrat dobře, ale nemusí to být dobré atd. :P mockrát vám děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
24.4.12 23:10
@klarazitova píše:
můžu vás poprosit o radu? vím že píšu pozdě, ale zítra jedeme koupit mutsy urban rider a protože je po jednom dítku tak se Vás chci zeptat, jestli mi nehodíte nějakou radu co si mám zkontrolovat a na první pohled může vybrat dobře, ale nemusí to být dobré atd. :P mockrát vám děkuju.

skládání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4