Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderZkus to u Pinkie, ta měla Mutsy jako svůj kočárek, tak ho má určitě dobře přeměřený…
Zdravím budoucí maminky, loučíme se s naším černým sporťáčkem 4rider, máme ještě i starší podvozek UR.Pokud by měl někdo zájem písněte ![]()
Holky, kdo jste objednávaly od pinky - jak dlouho trvalo, než se pani ozvala??
Vím, že toho má asi hodně, jen at ji zbytečně neposílám meil
Už je to docela dlouho, ale já jí poslala fotku tašky, zda se bude podložka k ní barevně hodit, takže se ozvala hned, neb to byl dotaz a na základě odpovědi, že teprve odjednám, tak tam ten zájem byl asi větší, než když už je to přímo objednávka ![]()
Ale jinak paní byla moc ochotná. Doobjednala jsem si od ní ještě potah na madlo a ochrany na pásy a kus té látky, protože jsem přemýšlela, že si z toho našiju takové bočnice na sluneční stříšku, ale nakonec z toho sešlo. Stříšku mám až od konce srpna, a to už malý seděl a ty bočnice nebyly třeba… Nicméně paní mi ochotně vyšla vstříc a našila i věci, které v nabídce vůbec nemá…
@Mafina5 píše:
Už je to docela dlouho, ale já jí poslala fotku tašky, zda se bude podložka k ní barevně hodit, takže se ozvala hned, neb to byl dotaz a na základě odpovědi, že teprve odjednám, tak tam ten zájem byl asi větší, než když už je to přímo objednávka
Ale jinak paní byla moc ochotná. Doobjednala jsem si od ní ještě potah na madlo a ochrany na pásy a kus té látky, protože jsem přemýšlela, že si z toho našiju takové bočnice na sluneční stříšku, ale nakonec z toho sešlo. Stříšku mám až od konce srpna, a to už malý seděl a ty bočnice nebyly třeba… Nicméně paní mi ochotně vyšla vstříc a našila i věci, které v nabídce vůbec nemá…
Tak já jí to napíšu ještě jednou pro sichr.
Zkusila bych jí napsat na MMB,připadá mi,že tam reaguje rychleji ![]()
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
@pate81 píše:
Zkusila bych jí napsat na MMB,připadá mi,že tam reaguje rychleji
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Já jí psala na MMB
@pate81 píše:
Aha,tak snad se brzo ozve.
držím palce,at ti vyhoví
No snad by to nějak šlo. Uvidíme.
Tak ani pini neušije.
Pani psala, že jim to šije firma a musí zadávat zakázky minimálně od 100 kusu.
Chjoooooooooo
Holky, kdyby jste někdo měl zájem o hlubokou korbu Team Green, tak je k mání. Je to ten skládací typ, takže vhodná i na cestování.
můžu vás poprosit o radu? vím že píšu pozdě, ale zítra jedeme koupit mutsy urban rider a protože je po jednom dítku tak se Vás chci zeptat, jestli mi nehodíte nějakou radu co si mám zkontrolovat a na první pohled může vybrat dobře, ale nemusí to být dobré atd.
mockrát vám děkuju.
@klarazitova píše:
můžu vás poprosit o radu? vím že píšu pozdě, ale zítra jedeme koupit mutsy urban rider a protože je po jednom dítku tak se Vás chci zeptat, jestli mi nehodíte nějakou radu co si mám zkontrolovat a na první pohled může vybrat dobře, ale nemusí to být dobré atd.mockrát vám děkuju.
skládání