Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
13.4.12 20:36

@Anielkha Díky

Teď jsem někde na stránkách Malvíku nebo něčeho našla, že i na 3R, ale ten jsem nikdy naživo neviděla - nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.4.12 20:37
@bumbinka píše:
@Anielkha DíkyTeď jsem někde na stránkách Malvíku nebo něčeho našla, že i na 3R, ale ten jsem nikdy naživo neviděla - nevíte?

Jen v inzeratech na MMB, kdyz jsem kupovala UR, tak uz se 3R neprodaval.

• Citovat
  • Upravit
5468
13.4.12 20:49

Anielkha, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
14.4.12 17:51

Holky tak mám taky novou podložku i s dekou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.4.12 19:41
@Jenye píše:
Holky tak mám taky novou podložku i s dekou :lol:

krasny :srdce: ta by nam tam mozna taky pekne vynikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
14.4.12 21:39

ahoj holky,
tak ode dneška jsem také majitelkou Mutsy -mám podvozek urban rider a sedačku joey silver, kupovala jsem od paní, která mi vše ukázala, ale trošku mě zarazilo, když jsem se ptala na skládání, že se musí sedačka sundat, jde to složit i s nasazenou sedačkou, nebo se musí opravdu sundavat? já to doma zkoušela, ale nešlo mi to.. všude zkouším hledat, ale marně. Prosím o radu…!!!! díky moc!!!!
a potom jsem se ještě chtěla zeptat na ty podložky do kočárků, kde jste je pořizovaly? já koukala na mimibazar ale tam zrovna nic moc, budu vděčná za jakékoli tipy! děkujuuu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.4.12 21:40

@Marky13 Kdyz mas sportak po smeru jizdy jde to slozit dohromady, proti smeru jizdy to nejde.

Podlozky ma treba http://www.pinkie.cz/ Urcite ti holky daji dalsi tipy.

• Citovat
  • Upravit
1024
14.4.12 21:53
@Anielkha píše:
@Marky13 Kdyz mas sportak po smeru jizdy jde to slozit dohromady, proti smeru jizdy to nejde.Podlozky ma treba http://www.pinkie.cz/ Urcite ti holky daji dalsi tipy.

děkuju moc, já ho mám právě proti směru, tak to zítra vyzkouším složit po směru jízdy…

a díky za tip! jdu mrknout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.4.12 10:00

já mám od téhle paní,má tam i látky a jde si vybrat,taky je možný mít z každé strany jinou a za půlku jak pinkie ;-) www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.4.12 15:39

xreni díky moc za tip, koukala jsem a má hezké podložky! zkusím se domluvit asi s ní, pač 300,– je super cena:-)) a jsi spokojená? dá se v poho vyprat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
15.4.12 15:56

Ahojky,ty podložky jsou úžasné,jak jde vyměnit potah v hluboké korbičce,jde jenom sundat potah z matrace,nebo i kolem vnitřního obvodu a dá se jinak sehnat jiný?Přesvědčili jste mě že se mi tam v zimě srpnové miminko vejde,tak je Mutsík u mě favoritem,ale chtěla bych ho sehnat z druhé ruky,tak doufám,že najdu zrovna tu oblíbenou barvičku hluboké korbičky,je to taková barvička jakoby kafe s mlékem,nevím jak se to jmenuje,zatím se v tom ještě nějak nepohybuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.4.12 15:58

Marky já ji mám týden,tak jsem ji ještě nepřála,ale vypadá,že to v pohodě půjde.je to bavlna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.4.12 16:01

Chtěla jsem se zeptat -hlavně odbornic,jako Mafina apod. :lol: :Jaké myslíte,že barvy Mutsíků hodně uspěly a s jakými naopak výrobci moc úspěchu nesklidili?…Tak třeba určitě vídám hodně zelených.Zajímalo by mě to i pár let nazpět…Díky za názory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.4.12 19:13

Bulbinko, 3 Rider se prodává, například v Babyparku jsem ho viděla na Zličíně a není to tak dávno. Čas od času ho někde vidím.

Macinaz - to bude asi Active Coffee, já ji mám na sporťáku a jsem s ním moc spokojení, Není na ní viodět žádná špína, ale to na korbě asi nebudeš řešit. Tam je ještě miminko čistotné :-)

Které barvy hodně jedou? Zelená určitě, taky ji hodně vídám, pak Active Coffee - to je klasika. Dělá se už řadu let a pořád se dobře prodává. Černá, červená a taky Joey Silver je taková klasika. No jinak mě moc nic nenapadá. Mě se třeba moc líbila Cargo Kaki a přitom ta barva snad byla na trhu jen jeden rok a už ji není vůbec vidět… Je to divná firemní politika s těmi barvami - zvlášť s těmi novými. Nevím, nevím, jestli bych si teď vybrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
15.4.12 19:17

@Mafina5 Babypark ma na strankach napsano, ze prodej 3R byl ukoncen, ale nasla jsem ho v nejakych vyprodejich.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4