Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Anielkha Díky
Teď jsem někde na stránkách Malvíku nebo něčeho našla, že i na 3R, ale ten jsem nikdy naživo neviděla - nevíte?
@Jenye píše:
Holky tak mám taky novou podložku i s dekou
krasny
ta by nam tam mozna taky pekne vynikla ![]()
ahoj holky,
tak ode dneška jsem také majitelkou Mutsy -mám podvozek urban rider a sedačku joey silver, kupovala jsem od paní, která mi vše ukázala, ale trošku mě zarazilo, když jsem se ptala na skládání, že se musí sedačka sundat, jde to složit i s nasazenou sedačkou, nebo se musí opravdu sundavat? já to doma zkoušela, ale nešlo mi to.. všude zkouším hledat, ale marně. Prosím o radu…!!!! díky moc!!!!
a potom jsem se ještě chtěla zeptat na ty podložky do kočárků, kde jste je pořizovaly? já koukala na mimibazar ale tam zrovna nic moc, budu vděčná za jakékoli tipy! děkujuuu!!!!
@Marky13 Kdyz mas sportak po smeru jizdy jde to slozit dohromady, proti smeru jizdy to nejde.
Podlozky ma treba http://www.pinkie.cz/ Urcite ti holky daji dalsi tipy.
@Anielkha píše:
@Marky13 Kdyz mas sportak po smeru jizdy jde to slozit dohromady, proti smeru jizdy to nejde.Podlozky ma treba http://www.pinkie.cz/ Urcite ti holky daji dalsi tipy.
děkuju moc, já ho mám právě proti směru, tak to zítra vyzkouším složit po směru jízdy…
a díky za tip! jdu mrknout!
já mám od téhle paní,má tam i látky a jde si vybrat,taky je možný mít z každé strany jinou a za půlku jak pinkie
www.mimibazar.cz/bazar.php?…
xreni díky moc za tip, koukala jsem a má hezké podložky! zkusím se domluvit asi s ní, pač 300,– je super cena:-)) a jsi spokojená? dá se v poho vyprat?
Ahojky,ty podložky jsou úžasné,jak jde vyměnit potah v hluboké korbičce,jde jenom sundat potah z matrace,nebo i kolem vnitřního obvodu a dá se jinak sehnat jiný?Přesvědčili jste mě že se mi tam v zimě srpnové miminko vejde,tak je Mutsík u mě favoritem,ale chtěla bych ho sehnat z druhé ruky,tak doufám,že najdu zrovna tu oblíbenou barvičku hluboké korbičky,je to taková barvička jakoby kafe s mlékem,nevím jak se to jmenuje,zatím se v tom ještě nějak nepohybuji ![]()
Marky já ji mám týden,tak jsem ji ještě nepřála,ale vypadá,že to v pohodě půjde.je to bavlna
Chtěla jsem se zeptat -hlavně odbornic,jako Mafina apod.
:Jaké myslíte,že barvy Mutsíků hodně uspěly a s jakými naopak výrobci moc úspěchu nesklidili?…Tak třeba určitě vídám hodně zelených.Zajímalo by mě to i pár let nazpět…Díky za názory ![]()
Bulbinko, 3 Rider se prodává, například v Babyparku jsem ho viděla na Zličíně a není to tak dávno. Čas od času ho někde vidím.
Macinaz - to bude asi Active Coffee, já ji mám na sporťáku a jsem s ním moc spokojení, Není na ní viodět žádná špína, ale to na korbě asi nebudeš řešit. Tam je ještě miminko čistotné ![]()
Které barvy hodně jedou? Zelená určitě, taky ji hodně vídám, pak Active Coffee - to je klasika. Dělá se už řadu let a pořád se dobře prodává. Černá, červená a taky Joey Silver je taková klasika. No jinak mě moc nic nenapadá. Mě se třeba moc líbila Cargo Kaki a přitom ta barva snad byla na trhu jen jeden rok a už ji není vůbec vidět… Je to divná firemní politika s těmi barvami - zvlášť s těmi novými. Nevím, nevím, jestli bych si teď vybrala…
@Mafina5 Babypark ma na strankach napsano, ze prodej 3R byl ukoncen, ale nasla jsem ho v nejakych vyprodejich.