Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj Ušu,
jen kdybys dávala třeba inzerát, tak ten název Urbanrider Next se vztahuje jen k podvozku, pokud prodáváš jen korbičku, tak ten její název je prostě jen Cargo New Black z kolekce 2011. Tak aby sis zbytečně nezúžila okruh potenciálních zájemců. Korbičky jsou stejné na všechny podvozky ať již Urbanrider nebo 4Rider nebo 3Rider…
@Mafina5 píše:
Ahoj Ušu,
jen kdybys dávala třeba inzerát, tak ten název Urbanrider Next se vztahuje jen k podvozku, pokud prodáváš jen korbičku, tak ten její název je prostě jen Cargo New Black z kolekce 2011. Tak aby sis zbytečně nezúžila okruh potenciálních zájemců. Korbičky jsou stejné na všechny podvozky ať již Urbanrider nebo 4Rider nebo 3Rider…
Jééé , děkuju Mafino
, já jsem ještě amatér v té teorii ![]()
prosím kupovala jste si někdy kočárek tak, že jste korbičku vozily od září. Mimi se má narodit v září a nevím jestli korbička není moc malinká s nějakou kombinézkou a tak. Aby se tam mimi pak třeba v lednu, v únoru vešlo.
Neměly jste s tím problém?
@klarazitova píše:
prosím kupovala jste si někdy kočárek tak, že jste korbičku vozily od září. Mimi se má narodit v září a nevím jestli korbička není moc malinká s nějakou kombinézkou a tak. Aby se tam mimi pak třeba v lednu, v únoru vešlo.Neměly jste s tím problém?
par stranek zpatky tu psala mooch, ze ma zarijovou holcicku a v pohode do jara vydrzeli.. ja mam rijnoveho prcka a taky jsme pres zimu krasne vydrzeli.
Ja mam červencovou a vydrželi sme do března-velikosti korbičky bych se fakt nebála
Já srpnového kluka a v pohodě do března, vejde se i teď, ale je zvědavý a už v ní nechce být - nevidí ven ![]()
Já mám zářijového a taky v pohodě. Do sporťáku jsme šli v půli března ne proto, že by se nevešel, ale že chtěl vidět ven. A ono se to s tím zimním oblečením nesmí moc přehánět. Já celou zimu malého vozila v tom v čem byl doma + zimní bundička, čepička a rukavičky (na nohy jsem nic nepřidávala) ve fusaku jsme tak zvládli celou zimu úplně v pohodě. Kombinézu jsem měla jen fleecovou a tu jsem dala na domácí obečení jen, když bylo mínus 12 stupňů. Malý byl pokaždé teploučký. Naopak měl v kočárku místo a mohl se díky tomu hýbat a ne jen ležet bez možnosti připažit proto, žen má na sobě pět vrstev péřových hadrů ![]()
@Mafina5 píše:
Já mám zářijového a taky v pohodě. Do sporťáku jsme šli v půli března ne proto, že by se nevešel, ale že chtěl vidět ven. A ono se to s tím zimním oblečením nesmí moc přehánět. Já celou zimu malého vozila v tom v čem byl doma + zimní bundička, čepička a rukavičky (na nohy jsem nic nepřidávala) ve fusaku jsme tak zvládli celou zimu úplně v pohodě. Kombinézu jsem měla jen fleecovou a tu jsem dala na domácí obečení jen, když bylo mínus 12 stupňů. Malý byl pokaždé teploučký. Naopak měl v kočárku místo a mohl se díky tomu hýbat a ne jen ležet bez možnosti připažit proto, žen má na sobě pět vrstev péřových hadrů
To jsem ráda, že nejsem sama s tímto názorem
Taky jsem přemýšlela, jestli nejsem divná, když dítě nenavlíkám do pěti vrstev ![]()
No já jsem „naštěstí“ viděla odstrašující příklad hned ve Štěpánkových třech týdnech a to mě poučilo
Zároveň se mnou přišla maminka do nemocnice na ušní, na takové to povinné vyšetření přístrojem. Byl ten den v říjnu opravdu nádherný den, lidi opět vytáhli trička, neb bylo na teploměru 20 stupňů. Já měla malého v sametovém kompletku s bavlněnou čepičkou přikrytého dečkou (takovou vícevrstnou tedy silnější), paní vybalila své dítko z kočárku ze zimního fusaku, který byl obalený silnou několikrát složenou larisou a na sobě tu rudé zpocené chuďátko mělo teplou zimní kombinézu, pod tím punčocháčky a svetr, bavlněnou bundičku a teprve podtím bodyčko. No bylo mi ho líto ![]()
@Mafina5 píše:
No já jsem „naštěstí“ viděla odstrašující příklad hned ve Štěpánkových třech týdnech a to mě poučiloZároveň se mnou přišla maminka do nemocnice na ušní, na takové to povinné vyšetření přístrojem. Byl ten den v říjnu opravdu nádherný den, lidi opět vytáhli trička, neb bylo na teploměru 20 stupňů. Já měla malého v sametovém kompletku s bavlněnou čepičkou přikrytého dečkou (takovou vícevrstnou tedy silnější), paní vybalila své dítko z kočárku ze zimního fusaku, který byl obalený silnou několikrát složenou larisou a na sobě tu rudé zpocené chuďátko mělo teplou zimní kombinézu, pod tím punčocháčky a svetr, bavlněnou bundičku a teprve podtím bodyčko. No bylo mi ho líto
@Mafina5 píše:
No já jsem „naštěstí“ viděla odstrašující příklad hned ve Štěpánkových třech týdnech a to mě poučiloZároveň se mnou přišla maminka do nemocnice na ušní, na takové to povinné vyšetření přístrojem. Byl ten den v říjnu opravdu nádherný den, lidi opět vytáhli trička, neb bylo na teploměru 20 stupňů. Já měla malého v sametovém kompletku s bavlněnou čepičkou přikrytého dečkou (takovou vícevrstnou tedy silnější), paní vybalila své dítko z kočárku ze zimního fusaku, který byl obalený silnou několikrát složenou larisou a na sobě tu rudé zpocené chuďátko mělo teplou zimní kombinézu, pod tím punčocháčky a svetr, bavlněnou bundičku a teprve podtím bodyčko. No bylo mi ho líto
Taky nechápu, já oblékám docela málo a připadám si v poradně jak krkavčí matka. Většinou má jen jednu vrstvu + čepici a je v zavinovačce nebo má deku v autosedačce. Když vidím, jak ty maminy děti oblékají, hlavně ty punčošky, ponožky, boty(3-5měs. dítě)…tak fakt nechápu. Dítě se pak nemůže hýbat a náš prcek by byl 100% z pocený. Potí se i v jedné vrstvě v autosedačce. Pak děti nemají být tak nemocné. ![]()
S tim oblekanim vas uplne chapu. Ja jsem to mela sice dobre v tom,ze mala se narodila v prosinci,takze jsem vedela, ze ji mam opravdu obliknout,ale i tak jsem si rikala „co kdyz ji bude zima?“ . Pak mi kamaradka rekla,ze od doktora vi,ze radeji at je miminku chladneji,nez aby se prehralo. Chladno ji teda urcite nebylo, ale ja jako novopecena maminka,ktera kolikrat janci kvuli blbostem
jsem byla klidnejsi. ![]()
Doufam ale,ze nase druhe bude taky v zime narozene, protoze fakt netusim,jak mimi oblikat,kdyz je uz tak venku horko. Ale snad by materska intuice poradila
(nebo pan doktor).
Přehřátí u miminek může vést i k náhlému úmrtí ![]()
Mě Dr. říkala, že se to nepoznává jen podle ručiček, že můžu sáhnout jakoby za krček a když tam je teplý, tak mu zima není.
Ahoj,
my mame urban rider. Mala se narodila 24.9.2010 a byla v nem celou zimu i s fusakem, pak v breznu jsem fusak odlozila a jeste furt mela misto. Pak uz ji ale nebavilo lezet a zacla protestovat tak jsem nasadili sportat
myslim, ze to bylo nekdy v dubnu. S hlubokou korbou jsem byla moc spokojena, spis me zklamala sportovni nastavba (v lete tam mela moc horko a prisla mi ze se v ni ztrati ale zvykla jsem si a mala do ni dorostla
jizdni vlastnosti bozi