Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
3.4.12 14:19

Ahoj Ušu,
jen kdybys dávala třeba inzerát, tak ten název Urbanrider Next se vztahuje jen k podvozku, pokud prodáváš jen korbičku, tak ten její název je prostě jen Cargo New Black z kolekce 2011. Tak aby sis zbytečně nezúžila okruh potenciálních zájemců. Korbičky jsou stejné na všechny podvozky ať již Urbanrider nebo 4Rider nebo 3Rider…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.12 15:34
@Mafina5 píše:
Ahoj Ušu,
jen kdybys dávala třeba inzerát, tak ten název Urbanrider Next se vztahuje jen k podvozku, pokud prodáváš jen korbičku, tak ten její název je prostě jen Cargo New Black z kolekce 2011. Tak aby sis zbytečně nezúžila okruh potenciálních zájemců. Korbičky jsou stejné na všechny podvozky ať již Urbanrider nebo 4Rider nebo 3Rider…

Jééé , děkuju Mafino :kytka: , já jsem ještě amatér v té teorii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.4.12 17:57

prosím kupovala jste si někdy kočárek tak, že jste korbičku vozily od září. Mimi se má narodit v září a nevím jestli korbička není moc malinká s nějakou kombinézkou a tak. Aby se tam mimi pak třeba v lednu, v únoru vešlo. :nevim: Neměly jste s tím problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
3.4.12 18:00
@klarazitova píše:
prosím kupovala jste si někdy kočárek tak, že jste korbičku vozily od září. Mimi se má narodit v září a nevím jestli korbička není moc malinká s nějakou kombinézkou a tak. Aby se tam mimi pak třeba v lednu, v únoru vešlo. :nevim: Neměly jste s tím problém?

par stranek zpatky tu psala mooch, ze ma zarijovou holcicku a v pohode do jara vydrzeli.. ja mam rijnoveho prcka a taky jsme pres zimu krasne vydrzeli.

• Citovat
  • Upravit
3112
3.4.12 18:12

Ja mam červencovou a vydrželi sme do března-velikosti korbičky bych se fakt nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
3.4.12 18:18

Já srpnového kluka a v pohodě do března, vejde se i teď, ale je zvědavý a už v ní nechce být - nevidí ven :-)

• Citovat
  • Upravit
841
3.4.12 18:32

Tak dobře :) uklidnily jste mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.4.12 19:12

Já mám zářijového a taky v pohodě. Do sporťáku jsme šli v půli března ne proto, že by se nevešel, ale že chtěl vidět ven. A ono se to s tím zimním oblečením nesmí moc přehánět. Já celou zimu malého vozila v tom v čem byl doma + zimní bundička, čepička a rukavičky (na nohy jsem nic nepřidávala) ve fusaku jsme tak zvládli celou zimu úplně v pohodě. Kombinézu jsem měla jen fleecovou a tu jsem dala na domácí obečení jen, když bylo mínus 12 stupňů. Malý byl pokaždé teploučký. Naopak měl v kočárku místo a mohl se díky tomu hýbat a ne jen ležet bez možnosti připažit proto, žen má na sobě pět vrstev péřových hadrů :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
3.4.12 19:16
@Mafina5 píše:
Já mám zářijového a taky v pohodě. Do sporťáku jsme šli v půli března ne proto, že by se nevešel, ale že chtěl vidět ven. A ono se to s tím zimním oblečením nesmí moc přehánět. Já celou zimu malého vozila v tom v čem byl doma + zimní bundička, čepička a rukavičky (na nohy jsem nic nepřidávala) ve fusaku jsme tak zvládli celou zimu úplně v pohodě. Kombinézu jsem měla jen fleecovou a tu jsem dala na domácí obečení jen, když bylo mínus 12 stupňů. Malý byl pokaždé teploučký. Naopak měl v kočárku místo a mohl se díky tomu hýbat a ne jen ležet bez možnosti připažit proto, žen má na sobě pět vrstev péřových hadrů :-)

To jsem ráda, že nejsem sama s tímto názorem :palec: Taky jsem přemýšlela, jestli nejsem divná, když dítě nenavlíkám do pěti vrstev :lol:

• Citovat
  • Upravit
5352
3.4.12 19:27

No já jsem „naštěstí“ viděla odstrašující příklad hned ve Štěpánkových třech týdnech a to mě poučilo :-) Zároveň se mnou přišla maminka do nemocnice na ušní, na takové to povinné vyšetření přístrojem. Byl ten den v říjnu opravdu nádherný den, lidi opět vytáhli trička, neb bylo na teploměru 20 stupňů. Já měla malého v sametovém kompletku s bavlněnou čepičkou přikrytého dečkou (takovou vícevrstnou tedy silnější), paní vybalila své dítko z kočárku ze zimního fusaku, který byl obalený silnou několikrát složenou larisou a na sobě tu rudé zpocené chuďátko mělo teplou zimní kombinézu, pod tím punčocháčky a svetr, bavlněnou bundičku a teprve podtím bodyčko. No bylo mi ho líto :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
3.4.12 19:29
@Mafina5 píše:
No já jsem „naštěstí“ viděla odstrašující příklad hned ve Štěpánkových třech týdnech a to mě poučilo :-) Zároveň se mnou přišla maminka do nemocnice na ušní, na takové to povinné vyšetření přístrojem. Byl ten den v říjnu opravdu nádherný den, lidi opět vytáhli trička, neb bylo na teploměru 20 stupňů. Já měla malého v sametovém kompletku s bavlněnou čepičkou přikrytého dečkou (takovou vícevrstnou tedy silnější), paní vybalila své dítko z kočárku ze zimního fusaku, který byl obalený silnou několikrát složenou larisou a na sobě tu rudé zpocené chuďátko mělo teplou zimní kombinézu, pod tím punčocháčky a svetr, bavlněnou bundičku a teprve podtím bodyčko. No bylo mi ho líto :-(
8o 8o 8o
  • Citovat
  • Upravit
1267
4.4.12 10:23
@Mafina5 píše:
No já jsem „naštěstí“ viděla odstrašující příklad hned ve Štěpánkových třech týdnech a to mě poučilo :-) Zároveň se mnou přišla maminka do nemocnice na ušní, na takové to povinné vyšetření přístrojem. Byl ten den v říjnu opravdu nádherný den, lidi opět vytáhli trička, neb bylo na teploměru 20 stupňů. Já měla malého v sametovém kompletku s bavlněnou čepičkou přikrytého dečkou (takovou vícevrstnou tedy silnější), paní vybalila své dítko z kočárku ze zimního fusaku, který byl obalený silnou několikrát složenou larisou a na sobě tu rudé zpocené chuďátko mělo teplou zimní kombinézu, pod tím punčocháčky a svetr, bavlněnou bundičku a teprve podtím bodyčko. No bylo mi ho líto :-(

Taky nechápu, já oblékám docela málo a připadám si v poradně jak krkavčí matka. Většinou má jen jednu vrstvu + čepici a je v zavinovačce nebo má deku v autosedačce. Když vidím, jak ty maminy děti oblékají, hlavně ty punčošky, ponožky, boty(3-5měs. dítě)…tak fakt nechápu. Dítě se pak nemůže hýbat a náš prcek by byl 100% z pocený. Potí se i v jedné vrstvě v autosedačce. Pak děti nemají být tak nemocné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ennie02
4.4.12 12:58

S tim oblekanim vas uplne chapu. Ja jsem to mela sice dobre v tom,ze mala se narodila v prosinci,takze jsem vedela, ze ji mam opravdu obliknout,ale i tak jsem si rikala „co kdyz ji bude zima?“ . Pak mi kamaradka rekla,ze od doktora vi,ze radeji at je miminku chladneji,nez aby se prehralo. Chladno ji teda urcite nebylo, ale ja jako novopecena maminka,ktera kolikrat janci kvuli blbostem ;) jsem byla klidnejsi. :)
Doufam ale,ze nase druhe bude taky v zime narozene, protoze fakt netusim,jak mimi oblikat,kdyz je uz tak venku horko. Ale snad by materska intuice poradila :) (nebo pan doktor).

• Citovat
  • Upravit
Květulííína
4.4.12 15:59

Přehřátí u miminek může vést i k náhlému úmrtí :-(
Mě Dr. říkala, že se to nepoznává jen podle ručiček, že můžu sáhnout jakoby za krček a když tam je teplý, tak mu zima není.

• Citovat
  • Upravit
4
5.4.12 18:08

Kocarek Mutsy

Ahoj,
my mame urban rider. Mala se narodila 24.9.2010 a byla v nem celou zimu i s fusakem, pak v breznu jsem fusak odlozila a jeste furt mela misto. Pak uz ji ale nebavilo lezet a zacla protestovat tak jsem nasadili sportat :) myslim, ze to bylo nekdy v dubnu. S hlubokou korbou jsem byla moc spokojena, spis me zklamala sportovni nastavba (v lete tam mela moc horko a prisla mi ze se v ni ztrati ale zvykla jsem si a mala do ni dorostla :) jizdni vlastnosti bozi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí