Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
23.3.12 13:07

ale ono to jinak nejde,jak je to sedátku zvlášť než ta zádová opěrka tak ty dvě desky nejsou jakoby v rovině proti sobě,ta zádová je výš..a pak je tam právě takový jakoby schod..možná je to pak právě sjednocené tím potahem…ale my na to koukali ze všech stran a manžel,že to opravdu jinak nebude…tak už fakt nevím…já měla vždycky kočár,kde to bylo uděláno jako jedna deska celá ne takhle oddělené…ale jak jsem to poladila,tak vypadá,že to bude dobrá,protože malý tam spinká už 2h :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.3.12 13:53

Aha, Zozi, tak to už jsme doma. Ty nemyslíš schod, ale zlom, že? Prostě že opěrka není v rovině se sedátkem. Ale kočárek, který je upevněn ke konstrukci v jednom bodě to prostě mít nemůže do úplného lehu kvůli tomu, že ty síly, které by na to působily, by byly příliš velké. Úplnou rovinu mají jen kočárky, které mají uchycení ve více bodech jako je třeba Teutonie apod. Ale pak se musíš smířit s tou nevzhlednou změtí tyček pod kočárkem a na to já jsem ujetá :-) Náš malý na úplné rovině nespal nikdy ani v postýlce, vždycky měl buď klínek, nebo později polštářek a nijak mu to nechybělo.
Já myslela, že tam máš schod a to je něco jiného. Co je schod uvidíš, až si nastavíš sedačku na Small :-) To je tam opravdu schod a ten je třeba řešit tím vypodložením…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.3.12 14:00

to jo,jak je to na small,tak je to horší,to jo..ale ani nemyslím,že to třeba budu používat,uvidíme :) ..jak to jde do lehu,to myslím docela stačí,jsou kočáry ,který to nemají ani tak…ale i tak mi přijde,že ten skok mezi sedátkem a opěrkou dost velký než u jiných .jen jsem na to nebyla připravená a tak jsem z toho byla dost vedle a zmatená :roll: ..ale vypadá to,že to vadit nebude,jak jsem to trochu vypodložila…protože minule fakt ležel na gtom hodně tvrdém a to fakt probrečel celou cestu,on jinak v kočárku pěkně usne..a dnes spal jako miminko :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
23.3.12 14:20

Já si to tu tak pročítám a už se nemůžu dočkat jak vyjedem. :potlesk: Ale zatím mimuško přemlouvám, že má zůstat v bříšku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.3.12 18:39

tak já si myslím, že kdyby výrobce Mutsy chtěl, tak i na schod něco vymyslí a že i sportovní sedačka by šla dát do většího lehu než je teď. Protože všichni víme, že když proti směru nepřipevním sporťák sucháčem, tak ten leh tam udělám a není to nic proti ničemu. Navíc I´coo má taky takovou podivnou konstrukci kočárku bez změti tyček a leh je podstatně větší než u Mutsy. No, někdy mi přijde, že kočárek vymýšlel chlap a spousta věcí mu nedocvaklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.3.12 18:52

Kočárky nepochybně vymýšlejí chlapi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.3.12 19:22

jojo, já poučená od vás, jsem loni na chlapa na veletrhu vyrukovala s tím schodkem a chlap byl jako překvapen, proč by to jako mělo něčemu vadit :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
23.3.12 19:26

Na Funseat jsem koukala na netu, vůbec jsem to neznala :D

Představte si, že 4r jsem u nás ve městě ještě nepotkala. To bych podle mě poznala, máme tu samé UR :think: Já jsem se rozhodovala hodně, nakonec to vyhrála sekačka jak já říkám:)

No ale co jsem se chtěla poradit, dneska jsem tam zkušela připevňovat slunečník a on se při jízdě tak hýbe, nebo jsem udělala něco špatně? Jakože se tak houpe celou dobu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.3.12 19:34

Mě se slunečník nijak zvlášť nehoupal, nebo ne tak, že by mi to vadilo, ale člověk s ním musel dost šibovat, když zatáčel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
23.3.12 19:38

Slunečník jsem si dnes také objednala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.3.12 21:01

já to říkám také,kočárky vymýšlí zásadně chlapi,protože kdyby ho vymýšlely ženský,tak vymyslí jeden dokonalý a ne 1000 druhů na prd :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
23.3.12 21:07

Mafi on se nám strašně houpal, možná to dělají všechny slunečníky, já nikdy žádný v ruce neměla, tak si budu muset zvyknout. Jo, když jsem zatáčela, tak jsem šibovala jak divá :lol:

Jé aha, teď koukám na fotky co tu jsou…zrovna od tebe. Já to dávala špatně :oops: na tu stříbrnou konstrukci. No nic, tak zítra druhý pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.3.12 12:05

SRnečko, já to dala přesně do toho místa mezi objímkou na skládání podvozku a objímkou na háky od košíku. Díky tomu my objímka s háky od košíku nesjížděla dolů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
25.3.12 17:04

holky, neprodala by jste některá ten základní plastový koš na UR, co je dole na nápravě? kdyžtak napiště SZ, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JuliePraha
27.3.12 10:35

Active, Cargo nebo Team

Ahojky, jdu pro radu … prolitla jsem to v rychlosti a odpoved nemam :)
Prosim o radu, nevim jestli mam vybrat Active, Cargo nebo Team … Nasla jsem par nazoru, o tom, ze ditko v tom kocarko sklouzava… Dekuji :]

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4