Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
20.3.12 13:52
Mafina5 píše:
Andílku, jestli jsi tou barvou Champagne myslela Active Champagne a ne Joey Champagne, tak nevidím důvod, proč by ji neměli mít. To je standardní barva, která se vyrábí již několik let a dobře se prodává (nejspíš narozdíl od Team Mist) a není tudíž důvod, aby ji vyřazovali z prodeje.

Mafi,prosím jaký je rozdíl v té Active a Joey?Já mám právě tu Joey-mám starý kočár koupený přes aukro,ale jsem strašně spokojená a chtěla bych třeba tašku,fusak apod…občas někdo něco prodává.Takže ten odstín activ se mi hodit nebude,že?Z fotky mi nto přišlo stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.3.12 13:57
Broučkovka píše:
Kláro zatím neporadím. Kočárek mi tu vesele překáží :-) Čeká, až se prcek narodí. Na UR jsme celí natěšení a přítel se do něj uplně zamiloval.Ale jestli do něj půjdeš, tak si kup jetý, po jednom dítěti(osobně prohlédnout podvozek). Koupila jsem za 6500 komplet se vším (kromě nákupního koše a sluneční stříšky). Kočárek je v perfektním stavu. Nebo jsme měli variantu koupit nový podvozek a korbičku použitou přes aukro nebo MMB a sporták až prcek povyroste. Ne že bychom na nový neměli, ale za ušetřené peníze jsme koupili jiné věci :-)
Právě taky zvažuju jestli koupit nový podvozek a ostatní z druhé ruky nebo všechno z druhé ruky. Úplně ze stejného důvodu jako u vás…
mmiška píše:
ja mela svuj 4rider na reklamaci a v babyparku jsem dostala k zapujceni UR…horsi kocarek jsem snad nikdy nevezla!!a to jsem o nem take uvazovala nakonec jsem se rozhodla pro 4rider.minusy u UR(samozrejme z meho pohledu)-1)najeti na vyssi obrubnik byl zahul tim jak ma kocarek zvlastni kostrukci da zabrat nadzvednout predni kola2) vyhejbani se v obchode mezi ulickama to chtelo ridicak.kocarek ma desne malej rejt a otocit se takrka na miste jako jde s jinyma kocarkama co maji predni kola otocna proste nejde! to byli pro me zasadni minusy to ze mas odreny nakupni kosik nebo nanoznik kdyz mas kocarek otoceni smerek k sobe uz neni tak podstatne.myslim ze tento tip kocarku voli kazdy hlavne proto ze se za nim kazdy otoci diky jeho netradicnimu zpusobu zataceni..tak tedy za me pokud chces Mutsy jedine 4rider :)
klarazitova píše:
ahoj holky :) zatím se k vám úplně nepřidávám ale třeba se přidám. o víkendu se jedeme podívat na kočárek a silně uvažuju o Mutsy UR. Myslíte že je to dobrá volba nebo kdybyste měly jinou možnost, tak ho znovu nekoupíte? Přeci jen to není jeden z nejlevnější kočárů :)
Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:54

Já s kočárkem jednou jela. Má ho mamčina kamarádka a právě mi přišel na manipulaci v pohodě. tak uvidíme ještě jak se rozhodnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 14:03
jak pisi je to jen z meho pohledu ucastnila jsem se teto diskuze kdyz jsem se rozhodovala jaky koupit coz je uz skorem 2roky :D a hodne maminek pak psalo ze ur v poho ,ale dokoupily predni mala kolecka na manipulaci v obchode.ja byla fakt nestastna meli jsme ho skorem 2mesice.se sportovni nastavbou ne korbickou.
pokud bych kocarek kupovala dnes koupim take novy podvozek a zbytek z druhe ruky vidim ted na svem ze je skorem netknuty… v 8 mesicich jsme koupili golfky NUNA a uz jsme z nich nevylezli ani na zimu.tak Mutsyka mame jako novy :D
klarazitova píše:
Broučkovka píše:
Kláro zatím neporadím. Kočárek mi tu vesele překáží :-) Čeká, až se prcek narodí. Na UR jsme celí natěšení a přítel se do něj uplně zamiloval.Ale jestli do něj půjdeš, tak si kup jetý, po jednom dítěti(osobně prohlédnout podvozek). Koupila jsem za 6500 komplet se vším (kromě nákupního koše a sluneční stříšky). Kočárek je v perfektním stavu. Nebo jsme měli variantu koupit nový podvozek a korbičku použitou přes aukro nebo MMB a sporták až prcek povyroste. Ne že bychom na nový neměli, ale za ušetřené peníze jsme koupili jiné věci :-)
Právě taky zvažuju jestli koupit nový podvozek a ostatní z druhé ruky nebo všechno z druhé ruky. Úplně ze stejného důvodu jako u vás…
mmiška píše:
ja mela svuj 4rider na reklamaci a v babyparku jsem dostala k zapujceni UR…horsi kocarek jsem snad nikdy nevezla!!a to jsem o nem take uvazovala nakonec jsem se rozhodla pro 4rider.minusy u UR(samozrejme z meho pohledu)-1)najeti na vyssi obrubnik byl zahul tim jak ma kocarek zvlastni kostrukci da zabrat nadzvednout predni kola2) vyhejbani se v obchode mezi ulickama to chtelo ridicak.kocarek ma desne malej rejt a otocit se takrka na miste jako jde s jinyma kocarkama co maji predni kola otocna proste nejde! to byli pro me zasadni minusy to ze mas odreny nakupni kosik nebo nanoznik kdyz mas kocarek otoceni smerek k sobe uz neni tak podstatne.myslim ze tento tip kocarku voli kazdy hlavne proto ze se za nim kazdy otoci diky jeho netradicnimu zpusobu zataceni..tak tedy za me pokud chces Mutsy jedine 4rider :)
klarazitova píše:
ahoj holky :) zatím se k vám úplně nepřidávám ale třeba se přidám. o víkendu se jedeme podívat na kočárek a silně uvažuju o Mutsy UR. Myslíte že je to dobrá volba nebo kdybyste měly jinou možnost, tak ho znovu nekoupíte? Přeci jen to není jeden z nejlevnější kočárů :)
Příspěvek upraven 20.03.12 v 13:54
Já s kočárkem jednou jela. Má ho mamčina kamarádka a právě mi přišel na manipulaci v pohodě. tak uvidíme ještě jak se rozhodnem :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
20.3.12 14:05

Kdybych se měla znovu rozhodnout, koupím si UR znovu nový a korbičku použitou :-)

• Citovat
  • Upravit
1267
20.3.12 14:08

UR je snad nerozbitný. My jsme s ním byli v terénu a musím ho moc pochválit. Jak jsem uvažovala, že půjdu do sporťáku s předními otočnými kolečky, tak nyní váhám. Opravdu se mi zdá, že je odpruženější oproti jiným např. X lander… I když žádná péra nemá. Ta konstrukce má prosti vůli, což je fajn.

Příspěvek upraven 20.03.12 v 14:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
20.3.12 14:08
mmiška píše:
jak pisi je to jen z meho pohledu ucastnila jsem se teto diskuze kdyz jsem se rozhodovala jaky koupit coz je uz skorem 2roky :D a hodne maminek pak psalo ze ur v poho ,ale dokoupily predni mala kolecka na manipulaci v obchode.ja byla fakt nestastna meli jsme ho skorem 2mesice.se sportovni nastavbou ne korbickou.
pokud bych kocarek kupovala dnes koupim take novy podvozek a zbytek z druhe ruky vidim ted na svem ze je skorem netknuty… v 8 mesicich jsme koupili golfky NUNA a uz jsme z nich nevylezli ani na zimu.tak Mutsyka mame jako novy :D

Právě. Spousta mamin si pořizuje ještě golfy, takže kočárky střídají a mutsyny jsou fakt jak nové. Jediná výhoda co mi přišla u nového podvozku z obchodu byla, že v Babyparku ti při reklamaci půjčí náhradní podvozek, když je volný. Přítel zkoumal kočár „technicky“ i po tehle strance mu náš jetý UR přišel ok. Ale chce to fakt raději kočár vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 14:13
jo jo ono totiz casem prijdes na to ze neni nad lehoucke golfky..my je poridili loni v dubnu a ja se celou zimu modlila aby nebyl naval snehu a ja nemusela vytahnout sportak :) a vyslo to :palec:
Broučkovka píše:
mmiška píše:
Právě. Spousta mamin si pořizuje ještě golfy, takže kočárky střídají a mutsyny jsou fakt jak nové. Jediná výhoda co mi přišla u nového podvozku z obchodu byla, že v Babyparku ti při reklamaci půjčí náhradní podvozek, když je volný. Přítel zkoumal kočár „technicky“ i po tehle strance mu náš jetý UR přišel ok. Ale chce to fakt raději kočár vidět.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
20.3.12 14:15

Já mám UR a jsem nadšená,manipulovat jsem se s ním naučila za pár dní perfektně-hlavně couvat s tou pohyblivou nápravou.Jezdí se mi krásně,chtěla jsem ho hlavně do terénu-jsem trochu cvok a mám ještě tři další kočárky k různým příležitostem… :oops: Zrovna tento víkend jsem s ním byla ve Špindlu a skvěle jsme zvládali cesty s rozměklým sněhem-zvlášť hrdá jsem na Mutsíka UR byla,když jsme krásně jeli do kiosku pod vlekem a za mnou dvě maminy s X-Landery po několika metrech vzdaly a vrátily se-měly typ s předními otočnými koly.Nakonec s ním jezdím skoro pořád,jen když mám pochůzky do centra a několikrát skládám do auta,tak beru golfky,no a na brusle s ním taky jezdit nebudu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
20.3.12 14:21

V Babyparku na ČM mají pouze jeden podvozek Mutsy v případě reklamace, takže se musí čekat, když je půjčený. Jinak zákazníky směrují na Zličín, tam jich prý mají víc. Já mám korbičku novou, je jako nová, minimálně používaná. Kdybych znovu sháněla,jdu již do použité z druhé ruky. Podvozek bych koupila buď nový, nebo od někoho v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
20.3.12 14:34
A to je presne ono take zalezi kde bydlite a jak a kam cestujete..pokud chces kocar do terenu lepsi bude UR…ja tedy nemela problem ani ve snehu na horach zaaretovala jsem predni kola a jelo se.
zoretka píše:
Já mám UR a jsem nadšená,manipulovat jsem se s ním naučila za pár dní perfektně-hlavně couvat s tou pohyblivou nápravou.Jezdí se mi krásně,chtěla jsem ho hlavně do terénu-jsem trochu cvok a mám ještě tři další kočárky k různým příležitostem… :oops: Zrovna tento víkend jsem s ním byla ve Špindlu a skvěle jsme zvládali cesty s rozměklým sněhem-zvlášť hrdá jsem na Mutsíka UR byla,když jsme krásně jeli do kiosku pod vlekem a za mnou dvě maminy s X-Landery po několika metrech vzdaly a vrátily se-měly typ s předními otočnými koly.Nakonec s ním jezdím skoro pořád,jen když mám pochůzky do centra a několikrát skládám do auta,tak beru golfky,no a na brusle s ním taky jezdit nebudu… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
20.3.12 14:47

Už aby bylo léto.. Se těším, až pojedeme s mutsíkem na chalupu zbrázdit pole :pankac:

Ale do centra to na přes rok taky vidím na nějaké lehké golfky. Už ted se děsím, až budu prcka s kočárem tahat do tramvaje nebo metrem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
20.3.12 17:14

Tak my, když bydlíme v Liberci tak si myslím, že UR je pro nás asi jak dělaný. Ještě uvidíme. Tím že jsme na horách a bydlíme u lesa, tak na lesní cesty atd bude asi super. a na léto plánuju že bych taky koupila golfky asi quinny nebo nějaké takové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.3.12 20:06

Zoretko, tak Joey Champagne je opravdu jiná jen Active Champagne. Ty Actoive barvičky jsou dělané tak, že dvě nitky skládají tu výslednou barvu - třeba u Active Coffee je to taj, že hnědá a bílá dělá tu coffee barvu. u Active Champagne je to myslím zlatá a černá, ale už si to nevybavuji. Ten materiál Joey, jak víš, je jednobarevný. Podle mě je to zcela jiný odstín. Já zvažovala, že koupím Joey Champagne sluneční stříšku, neb ji měli slevněnou v Babyparku, ale byl to i jiný odstín než Active Coffee :nevim: Ale myslím, že k Joey Champagne by se ti mohly hodit doplňky z jiné Joey (třeba Silver) - ta je myslím černá s těmi pruhy černobílími na té vsazce z jiného materiálu, co má dítko pod nohama. Nebo třeba Team Brown - to je jednobarevná tmavě hnědá barva. Třeba kdybych na létop chtěla k tvému kočárku pořídit v Team Brown sluneční stříšku a tašku, tak bys to měla super vytuněné :-) No a na zimu zase tašku a fusak team Brown :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
20.3.12 20:15

Tak jsem dneska poprvé vyšla se sporťáčkem a bylo to supe :palec: Včera se malá pěkně venku manželovi a tchýni vztekala, takže byli za deset minut zpátky doma, takže dneska jsme to prubli a vyrazili do ZOO. Malá spokojená a já taky. Dokonce se i asi 30 minut prospala. Žádný schod, když se to dá do lehu, tam nemám a už jsem přišla na to, jak to dát, aby to nebylo z kopce. Takže myslím, že já budu se sportovním Mutsíkem spokojená a korbička bude hledat nového majitele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.3.12 20:30

Jenye, ten schod se tam dělá jen když si nastavíš sedačku na Small a to zatím asi nepotřebujete, protože mimčo ti asi ještě nesedí. Až bude sedět, tak uvidíš, jestli se ti vůbec bude chtít to nastavení small řešit. Mě se to líbilo a nevadilo mi, že jsem na dobu, když jsem to měla na small, musela dát pod vložku na sedadlo složenou plínku, aby se tam ten schodek nedělal. Naopak jsem uvítala, že ta sedačka je díky tomu nastavení na small velikostně lépe uzpůsobena tomu nově sedícímu mrněti. Teď už samozřejmě dávno máme na large a opět žádný schod, ale také už v Mutsyně nespíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí