Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderxreni píše:
ja mam taky 6,5m holcicku, jezdime teda bez jakekoli vlozky, ale je fakt, ze na bokach jsou fuky (vypadava z tama i dudlik,kdyz vyplivne), tak taky zacinam o necem uvazovat, rozhodne bych teda vzala nejakou s bocnicema.
Ahoj,vložku rozhodně doporučuji,mám tuto-z jedné strany jednobarevný flís a z druhé barevná bavlna.Uvnitř je asi 1 cm silný molitan,takže na rozdíl od vatelínové výplně vložka vůbec neklouže,sedí jak přibitá ![]()
Prosííím o radu...... Sháním sluneční stříšku MUTSY v barvě Champagne a prostě ji nemůžu nikde sehnat
Nevíte kde je ještě mají?
Andííílek píše:
Prosííím o radu...... Sháním sluneční stříšku MUTSY v barvě Champagne a prostě ji nemůžu nikde sehnat![]()
![]()
Asi spíš nikde. Já jí loni kupovala v Babyparku novou za 500 ![]()
mooch píše:Andííílek píše:Asi spíš nikde. Já jí loni kupovala v Babyparku novou za 500
Prosííím o radu...... Sháním sluneční stříšku MUTSY v barvě Champagne a prostě ji nemůžu nikde sehnat![]()
![]()
Tam už je nemají
Já ji chci
![]()
Andííílek píše:
![]()
v babystyle jsi se ptala?
Neptala.....na stránkách ji nabízí, zkusila jsem ji objednat.....děkuji moc
, snad to klapne ![]()
Andííílek píše:
Neptala.....na stránkách ji nabízí, zkusila jsem ji objednat.....děkuji moc, snad to klapne
ja ji tam mam objednanou ![]()
Anielkha píše:Andííílek píše:ja ji tam mam objednanou
Neptala.....na stránkách ji nabízí, zkusila jsem ji objednat.....děkuji moc, snad to klapne
A jakou barvičku? ![]()
Andííílek píše:Anielkha píše:A jakou barvičku?Andííílek píše:ja ji tam mam objednanou
cargo grey
Anielkha píše:Andííílek píše:cargo greyAnielkha píše:A jakou barvičku?Andííílek píše:ja ji tam mam objednanou
Pěkná
A už dlouho je objednaná? Teď už tam nikdo není, nedovolala jsem se… Tak doufám, že se zítra ozvou, jsem nervózní, že ji neseženu… ![]()
Andííílek píše:Anielkha píše:PěknáAndííílek píše:cargo greyAnielkha píše:A jakou barvičku?Andííílek píše:ja ji tam mam objednanou
A už dlouho je objednaná? Teď už tam nikdo není, nedovolala jsem se… Tak doufám, že se zítra ozvou, jsem nervózní, že ji neseženu…
rekli mi, ze to trva 6-8 tydnu.
Objednavala jsem ji 1.3
Anielkha píše:Andííílek píše:rekli mi, ze to trva 6-8 tydnu.Anielkha píše:PěknáAndííílek píše:cargo greyAnielkha píše:A jakou barvičku?Andííílek píše:ja ji tam mam objednanou
A už dlouho je objednaná? Teď už tam nikdo není, nedovolala jsem se… Tak doufám, že se zítra ozvou, jsem nervózní, že ji neseženu…
Objednavala jsem ji 1.3
Tak hlavně, aby byly
![]()
Holky oni jsou nějaké slevové kuponky do babyparku? Já jsem si chtěla objednat slunečník a vyskočilo mi to, tak se ptám jestli se nedá někde sehnat
Díky za info