Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
12.3.12 19:16

Denulenka

Denulenko, loni jako těhotná jsem četla tuto mutsydiskusi a i tvůj příspěvek o odcizení kočárku. Jsem ráda, že si k tobě zase cestu našla. A protože žádné příspěvky na děti od státu nehrozí a už ani porodné, na kočárek si musíme našetřit. Proto jsem taky myslela na to, jak ji ochránit. Jedna z možností je řetěz na zámeček. Dá se koupit v každém obchodě na kola, ale i přímo dělaný pro kočárky, který se mi zalíbil. Proto pro všechny mutsíkářky, které si chtějí zkrášlit, vytunit a hlavně ochránit svoji „MUTSYNKU“, dávám na zhlédnutí tyto stránky www.babyelement.cz
Je tu i nová kolekce Deco Line, ze které se mi moc líbí „Heart“ , prostě srdeční záležitost.
A až vám dítko vyroste, může tento zámeček používat na kolo. My ho určitě využijeme. Zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.3.12 19:21

no tak zámek na kolo mám na kočárek taky, asi za 30 korun z železářství. Třeba na plavání využívanej hojně. Problém je v tom, že v chodbě domu nebo v kočárkárně jaksi není za co zaháknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.3.12 23:42

Ahoj holky, dnes jsme si objednali Mutsy 4rider. No ale trochu se začínám bát, jestli s tím kočárkem budu umět vůbec zacházet. Podle předchozích diskuzí mě to trochu děsí. To je samej suchej zip a hák a pořád něco. No snažím se to všechno si zapamatovat, ale kdyžtak se na mě těšte :lol:
Jinak byli jsme na veletrhu v Brně a katastrofa. Byla jsem tam poprvé a naposledy :cert: Tak jsme si pak alespoň v Babyparku koupili korbičku Team Black. Měli tam vystavenou celou kolekci 2012, tak jsem se tam po veletrhu trochu uklidnila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
13.3.12 00:01
JJanča píše:
Ahoj holky, dnes jsme si objednali Mutsy 4rider. No ale trochu se začínám bát, jestli s tím kočárkem budu umět vůbec zacházet. Podle předchozích diskuzí mě to trochu děsí. To je samej suchej zip a hák a pořád něco. No snažím se to všechno si zapamatovat, ale kdyžtak se na mě těšte :lol:
Jinak byli jsme na veletrhu v Brně a katastrofa. Byla jsem tam poprvé a naposledy :cert: Tak jsme si pak alespoň v Babyparku koupili korbičku Team Black. Měli tam vystavenou celou kolekci 2012, tak jsem se tam po veletrhu trochu uklidnila. :mavam:

:pankac: :pankac: :pankac: já mám jen korbu a podvozek UR, má mi přijít objednaná sedačka…a těch suchých zipů, přepínání na L/S a háků se bojím už teď! Ale jsem moc ráda. že to sem holky píšou a že v případě nouze se je na koho obrátit :-)

• Citovat
  • Upravit
3513
13.3.12 07:11

ženy klid, s hákama u 4R není vůbec žádnej problém, prostě nasadíte sportovní sedačku a hotovo, nikde nic nesledujete, ty háky tam sedí přirozeně 8) . A jak už jsem psala, sed S/L jsem ani nevyužila, a to malej seděl poměrně brzy, takže problémy s hrbem odpadly :lol: . A sucháč se jenom proti směru jízdy obepne kolem těch černých tyček na podvozku. Ale třeba taky nebudete používat, spousta holek o sucháčích ani nevěděla a jezdily v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michahora
13.3.12 12:51

Holky,můžete mi poradit nějaké stínítko na korbičku?

• Citovat
  • Upravit
3513
13.3.12 14:53

mám tuto clonu, je dobrá a oproti emitexu je delší, takže fakt stíní
 http://www.lilinka.com/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
13.3.12 15:40

Chci se zeptat kromě originálního slunečníku jde na podvozek Mutsy 4rider uchytit i jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
13.3.12 16:21

Proím, taky mám dotaz…budu mít sportovní sedačku v barvičce active schampagne…jakou barvu podložky do kočárku bych k ní mohla dát? Mě se zdá. že se k ní snad nic nehodí… :think:

• Citovat
  • Upravit
5352
13.3.12 16:26

Mě zase příjde, že se k ní hodí všechno :-) Takové ty neutrální barvy jako je Champagne nebo Coffee snesou cokoli. Já mám kluka a mám k Coffee tyrkysově modré doplňky a je to moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
13.3.12 16:29

Jo? Já chci vybrat jednu s nánožníkem a jednu bez… s nánožníkem asi z těchto, nevím jakou

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

A bez nějakou PINKIE, ty se mi líbí s opičkou… Myslíš, že by mohla být k ní zelená?

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Příspěvek upraven 13.03.12 v 16:33

• Citovat
  • Upravit
Květulííína
13.3.12 16:33
Mafina5 píše:
Mě zase příjde, že se k ní hodí všechno :-) Takové ty neutrální barvy jako je Champagne nebo Coffee snesou cokoli. Já mám kluka a mám k Coffee tyrkysově modré doplňky a je to moc pěkné.

Coffee je taky moc pěkná barvička… Mimochodem, dnes jsem si byla v obchodě nechat vysvětlit a ukázat ty funkce kočárku, co jste tu teď řešily :-) to S/L ten schůdek a tak…tak jsem se uklidnila, že to nebude zas taková hrůza :D a pochopím to… Nemůžu se dočkat, přijde mi sedačka až koncem příštího týdne :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
5352
13.3.12 18:25

Andílku, s tou vložkou je to tak, že ta barva nejspíš přes léto trochu vyšisuje a ani ten materiál není že by vydržel pět let. Tak myslím, že tak jak tak budeš na další léto kupovat další - tak zkus, co se ti zdá teď a příští rok to můžeš změnit :-) Já mám tu tyrkysově modrou se žraločkem a za léto mi vyšisovala tak, že vypadá jako barva kočárku Mutsy Ice Blue, což není tyrkysová, ale světle modrá. Nicméně to, že je vyšisovaná poznám jen já, která mám doma kousek té látky schovaný a nevyšisovaný. Není to nijak flekaté nebo tak něco. Jen to zesvětlalo. Ale holky, co měly tmavší barvy říkaly, že jim to vyšisovalo hodně viditelně. Na druhou stranu myslíjm, že tu Pinkie psala, že už používá nějaké jiné materiály, které nešisují…
Já mám štěstí, že mi kamarádka, tady z eMimina půjčila v barvě Ice Blue sluneční stříšku, takže já budu použíat svou vyšisovanou podložku a bude mi dokonale ladit se stříškou:-)
Jinak ty podložky s nánožníkem vypadají fajn, je to v podstatě jarní fusak, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
13.3.12 18:46

Mafi, díky :hug:
Ani mě nenapadlo koupit tu sluneční stříšku v jiné barvě…ale už jsi sem dávala fotky…koukala jsem na to…
A jinak…ty podložky s nánožníkem mi přijdou fajn…můžu ten vršek vozit s sebou, kdyby se nečekaně třeba ochladilo, jinak to určitě funguje i jako jarní/podzimní fusak…
A ještě dotaz:
Paní, co tu prodává kočárky mi říkala, že mám určitě koupit sedačku i s nánožníkem, že když objednám nánožník jinde, může se stát, že bude mít třeba malinko jiný odstín…je to možné?? Já ho teda objednala, i když ho měla dražší než na netu, kdyby náhodou…ale sluneční stříšku u ní opravdu nekoupím, ta stojí u ní 1.125 a to je fakt o dost víc…

• Citovat
  • Upravit
5352
13.3.12 18:52

To se mi nezdá s tím jiným odstínem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat