Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
9.3.12 19:34

aha,takže to je prostě takhle u všech,no docela mě to zarazilo…tak se to musí vypokládat..a co je prosím lepší?čím to udělat?díky moc…a když už pak sedí a ta zádová opěrka se dává do sedu a do lehu,neshrnuje se pak to vypodložení?no snad to s chlapem nějak vychytáme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.3.12 20:09

Pokud ti malej nesedí, tak si nastav opětku na large a nebudeš tam mít žádný schod. Schod se tam dělá jen pokud to máš nastavené na small a dáš sedačku do lehu. Zkusi si sundat sportovní sedačku z podvozku a potočit si s těmi kolečky small a large a uvidíš co při tom dělá zádová opěrka a dojde ti hned, jak to funguje. Jiak já v zimě používám fusak a v létě podložku a pod tím jsem měla tu plenu, takže se nic nemohlo nijak shrnovat. Taky by šlo ustřihnout kus molitanu nebo tu plenu dát přímo pod potah té sedačky a taky se ti nic nebude shrnovat. Samozřejmě, až ti malej odroste a dáš to na large, tak zase tuto vycpávku odstraň :-) Jestli jsi nečetla přímo ten příspěvek, co tě holky na něj odkazovaly, tak těmi kolečky se nastzavuje hloubka sedu - tedy pokud dítko leží (nesedí), tak použij large, pokud sedí a je dost malé a vyhovuje ti přisunout ho blíž k madlu, nastav si small a vypodlož sedák a až odroste a bude pohodlnější mít ho zase od madla dál, tak se vrať k large :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.3.12 21:05

jenže ať na to koukáme jak koumáe a nastavujeme i na lagra,tak v tom lehu máme pořád jakoby schod a ten tvrdý plast u té zádové opěrky dole ,tak tam to pořád tlačí,když tam malý leží…nevím jestli to popisuju správně…proto mě to zaráží..?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.3.12 22:32

Tak to bude nějaká vada kusu. Pokud máš nastaveno na large, tak tam žádný schod nemá být. Aspoň já ho tam nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
9.3.12 23:35

Zozinko tak to zkus vyfotit. Taky s tím budu brzy bojovat, tak by mě zajímalo, jak to má být správně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
9.3.12 23:39

napadá mě - děláte tu změnu L/S když máte sport.nástavbu sundanou z podvozku? Na podvozku mi to také nešlo udělat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.3.12 08:09

jj,děláme to mimo podvozek…dnes odjíždíme,ale večer to nafotím ,ještě to zkume jednou…zatím vám moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.3.12 08:36

sportovní sedačka Mutsy

tak zkusím přidat fotku,udělala jsem dvě.takhle to vypadá,jen jsem vyhrnula ten potah…snad je to dobře vidět…a jak je mezi těma dvěma deskama takovýhle schudek tak to prostě hrozně musím tlačit do zad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.3.12 08:42

Zozinko, to neporadím. Takto odstrojené jsem to ještě neměla, tak ani nevím, jak to má vypadat. Pokud to ale není nastavením sedu, tak to podle mě musí být vada kusu, neb já žádný schodek mezi sedem a opěrkou při nastavení large nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.3.12 08:50

tak zatím moc děkuju..já zkusím kouknout do obchodu jestli to tady někde u nás mají..jinak fakt nevím…a pod tím potahem není ještě nějaké jiné polstrování,třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
10.3.12 11:18
Ahoj, musíš to nastavit na tý nástavbě, ono se to musí zafixovat těma hákama o konstrukci a pak už je to ok.
Zozinka píše:
tak zatím moc děkuju..já zkusím kouknout do obchodu jestli to tady někde u nás mají..jinak fakt nevím…a pod tím potahem není ještě nějaké jiné polstrování,třeba?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.3.12 19:13

tak jsem to vyzkoušela a pořád se mi to zdá celé nějaké volné,jakoby se to neudrží v lehu,ať s tím dělám co dělám…mohla bych vás někoho poprosit o fotku jak to má být?nejspíš asi ze spodu té sedačky,jak to tam mám zafixovat?nevím jestli u nás /v Ústí n.L./ je někdo kdo by mi na to koukl…si připadám jako fakt pořádný nešika :oops: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.12 19:39
Zozinka píše:
tak zkusím přidat fotku,udělala jsem dvě.takhle to vypadá,jen jsem vyhrnula ten potah…snad je to dobře vidět…a jak je mezi těma dvěma deskama takovýhle schudek tak to prostě hrozně musím tlačit do zad…

Zozi, já přesně takový schůdek mám také :-( Odstrojovala jsem při praní a taky jsem to chtěla prozkoumat :-) Je to pěkně naprd :cert: :cert: :cert: Mám tam pořád deku, jak mi ttady poradily holky :-((( No a teď jsem otočila sporťák po směru jízdy a když jsem chtěla malého položit, když usnul, tak to byl boj se k tomu kolečku pro polohování dostat :cert: :cert: :cert: Myslela jsem si, jak moc budu s Mutsy spokojená, ale neřekla bych, že je to nějaký extra zázrak. Osobně jsem čekala víc. Ale vypadá krásně, to jóóóó :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.3.12 19:48

no právě…já jsem z toho taková docela rozladěná…mně přijde,že to musí dítko tlačit..tak tam holt budeme muset dát nějaký třeba molinat nebo co ,ale přijde mi,že takovýhle kočár by to měl mít vychytaný… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.3.12 19:59

Zozi, jak jsem psala, já mom kočárek nový a žádný schodek tam nemám :nevim:

POkud se ti sedačka pohybuje a nemáš ji jakoby napevno a sjíždí, jak píšeš, tak ji nemáš správně přichycenou k podvozku. Pokud máš sedačku proti směru jízdy, musíš mít připnutý pásek se suchým zipem k tenkým příčným tyčkám (na urbanu) a ke křížovému spoji nebo tak nějak (na 4Rideru). Ten pásek najdeš ve středu zespodu sportovní sedačky, je standardně zapnutý uvnitř, musíš ho vyndat. Jedna z posledních fotek tady ve fotoalbu je mého kočárku, kde je to vidět, dávala jsem to také někomu, kdo nevěděl, jak s tím.

Pokud pak budeš mít kočárek po směru jízdy, pak musí ty dva divné háky ze spoda sedačky zapúadnout u urbana mezi ty příčné tyčky na podvozku a u 4Ridera zase mezi ten křížový spoj či kam - holky, co mají 4Ridera ti poradí, pokud ho taky máš a ani po tomhle popisu nebudeš vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí