Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderSouhlasím s MMartinou. Právě jsem koupila na aukru 4R s nafukovacími kolečky ve sportáku v super barvě i s nákupním košem za 2500 a předtím komplet UR i s autosedačkou, korbičkou, sportákem, origo pláštěnkami, sítkama proti hmyzu, slunečníkem za 7500. Oba po jednom dítěti. Jeden bude u rodičů/přes léto na chalupě/ a druhý doma. Stačí jen koukat, nabídek je dost.
jojo, taky si myslím, u některých kočárků člověk opravdu nepozná, jestli jsou jeté. Chce to jen hledat. Peněženka pak tolik netrpí a spokojenost je myslím velká.
ú))Já jsem u Mutsíka pořád jen nasupená, když chci nakoupit a mít zároveň malého otočeného k sobě
To je prostě nemyslitelné s tím košem ![]()
Viktorie Vivien píše:
Ale třeba golfky bych asi ojeté nekoupila
ale jo, já jsem třeba prodávala Callisto 2010 /protože jsem chtěla 2011
/ a byly ještě v záruce a jako nové.
MMarti, taky jsem se nakonec rozhodla pro Callista 2011, ta spojená rukojeť je pro mě prostě důleřitá a kol. 2011 je nádherná, ale zatím nemám objednáno. Ještě nechodíme, ale jsem ráda, že jsme vybrali. Snad pak nebude problém sehnat
Viktorie Vivien píše:
MMarti, taky jsem se nakonec rozhodla pro Callista 2011, ta spojená rukojeť je pro mě prostě důleřitá a kol. 2011 je nádherná, ale zatím nemám objednáno. Ještě nechodíme, ale jsem ráda, že jsme vybrali. Snad pak nebude problém sehnat
tak gratuluju k výběru, snad budeš spokojená. A do které barvy půjdeš. Mě se taky kol. 2012 líbí, ale další změna už by asi u nás doma neprošla
.
holky ještě dotaz slunečník musí být originál nebo jde dopasovat nejaký ten univerzální??
nemolka píše:
holky ještě dotaz slunečník musí být originál nebo jde dopasovat nejaký ten univerzální??
kup si radši clonu
no já mám ale velkou na sporták ovšem potřebuju na hluboky jelikož čekáme mimčo v červnu a mutsy nemá odvětrávání v boudičce tak to asi budu řešit sklopenou boudou a slunečníkem
já mám tuhle ještě po dceří http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ ![]()
já mám malýho červencovýho a přijde mi, že ty mimina, jak ještě nemají ten termoregul, tak zas tak moc větrat v hluboké nepotřebujou. Taky jsem měla clonu.
Originál slunečník má kloub v místě, kde končí horní okraj korbičky, takže ho nelze přehnout tak, aby stínil z druhé strany, než je upevněn. Takže na hluboký kočárek je zcela k nepotřebě. Podle mě je na hluboký kočárek nejlépe na léto pořídit šátek, který připevníš sponkami ke korbě a přehodíš ho přes madlo. Dítko je tak celé zastíněné a nestojí to nic. Samozřejmě clona tohoto typu lze i koupit, ale těžko bude v barvě kočárku, což u toho šátku zajistíš snadněji…
Ale jinak je samozřejmě originál slunečník ke korbičce velmi krásný ![]()
Mmarti, zatím to vítězí cofee, cactus a moonlight, ale všechny jsou krásné, tak to bude asi drámo ![]()