Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
6.3.12 19:15

Souhlasím s MMartinou. Právě jsem koupila na aukru 4R s nafukovacími kolečky ve sportáku v super barvě i s nákupním košem za 2500 a předtím komplet UR i s autosedačkou, korbičkou, sportákem, origo pláštěnkami, sítkama proti hmyzu, slunečníkem za 7500. Oba po jednom dítěti. Jeden bude u rodičů/přes léto na chalupě/ a druhý doma. Stačí jen koukat, nabídek je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 22:37

jojo, taky si myslím, u některých kočárků člověk opravdu nepozná, jestli jsou jeté. Chce to jen hledat. Peněženka pak tolik netrpí a spokojenost je myslím velká. :-)ú))Já jsem u Mutsíka pořád jen nasupená, když chci nakoupit a mít zároveň malého otočeného k sobě :pocitac: :pocitac: :pocitac: To je prostě nemyslitelné s tím košem :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 22:41

Ale třeba golfky bych asi ojeté nekoupila :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.3.12 22:46
Viktorie Vivien píše:
Ale třeba golfky bych asi ojeté nekoupila :-O

ale jo, já jsem třeba prodávala Callisto 2010 /protože jsem chtěla 2011 :mrgreen: / a byly ještě v záruce a jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.12 23:06

MMarti, taky jsem se nakonec rozhodla pro Callista 2011, ta spojená rukojeť je pro mě prostě důleřitá a kol. 2011 je nádherná, ale zatím nemám objednáno. Ještě nechodíme, ale jsem ráda, že jsme vybrali. Snad pak nebude problém sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.3.12 09:46
Viktorie Vivien píše:
MMarti, taky jsem se nakonec rozhodla pro Callista 2011, ta spojená rukojeť je pro mě prostě důleřitá a kol. 2011 je nádherná, ale zatím nemám objednáno. Ještě nechodíme, ale jsem ráda, že jsme vybrali. Snad pak nebude problém sehnat

tak gratuluju k výběru, snad budeš spokojená. A do které barvy půjdeš. Mě se taky kol. 2012 líbí, ale další změna už by asi u nás doma neprošla :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
7.3.12 10:12

holky ještě dotaz slunečník musí být originál nebo jde dopasovat nejaký ten univerzální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.3.12 10:55
nemolka píše:
holky ještě dotaz slunečník musí být originál nebo jde dopasovat nejaký ten univerzální??

kup si radši clonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
7.3.12 10:57

no já mám ale velkou na sporták ovšem potřebuju na hluboky jelikož čekáme mimčo v červnu a mutsy nemá odvětrávání v boudičce tak to asi budu řešit sklopenou boudou a slunečníkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.3.12 11:03

já mám stejnou clonu na hlubokou i na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
7.3.12 11:46

já mám tuhle ještě po dceří http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.3.12 14:31

já mám malýho červencovýho a přijde mi, že ty mimina, jak ještě nemají ten termoregul, tak zas tak moc větrat v hluboké nepotřebujou. Taky jsem měla clonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.3.12 14:53

Originál slunečník má kloub v místě, kde končí horní okraj korbičky, takže ho nelze přehnout tak, aby stínil z druhé strany, než je upevněn. Takže na hluboký kočárek je zcela k nepotřebě. Podle mě je na hluboký kočárek nejlépe na léto pořídit šátek, který připevníš sponkami ke korbě a přehodíš ho přes madlo. Dítko je tak celé zastíněné a nestojí to nic. Samozřejmě clona tohoto typu lze i koupit, ale těžko bude v barvě kočárku, což u toho šátku zajistíš snadněji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.3.12 14:55

Ale jinak je samozřejmě originál slunečník ke korbičce velmi krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 16:05

Mmarti, zatím to vítězí cofee, cactus a moonlight, ale všechny jsou krásné, tak to bude asi drámo :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí