Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderJenye ty krásně háááčkuješ až je mi líto že na takovéhle práce jsem totálně levá ty první 2 šatičky a ty fialkové jááj jsem se ted rozplívala nad tvým albem
Nemolka děkuji, ve volných chvílích se snažím háčkovat a neboj se, to bys taky zvládla. Já jsem se to začala učit, když jsem skončila s prací před porodem, tak abych se neunudila a jenom podle internetu…a zvládne to opravdu každý ![]()
Tak já se musím přidat k Jenye. Za mě taky je důležitá korbička. Už v porodnici, nám říkaly rehabilitační sestry ať ty naše robátka nevozíme dlouho v autosedačce. Autosedačku jen na přejezd. Kvůli zádům. A když vidím toho našeho dvouměsíčnáka jak je tam schoulenej, tak je mi ho líto. V korbičce leží na rovném, a protože teď rychle rostou je to pro mimča důležíté. Já mám korbičku taky z druhé ruky, a v pohodě. A za ty peníze co jsem ušetřila jsem dokupovala stříšku, kabelu atd.
Díky moc
asi by to byla fakt blbost… Jen tak rychle jsem koukla na eBay a dají se tam použité korbičky koupit za pár korun…
jj autosedačku určitě né to jen ma přejezdy maximálně když jsem šla někde na nákupy do obchoďáku korbičku budu kupovat snad taky starší pokud se mi poštěstí podvozek koupím noví a sporták až když bude potřeba aspoň si zase budu moc rozmyslet barvu a nebude se mi tu někde jen tak válet a nepoběží bytečně záruka.
Jenye píše:
Nemolka děkuji, ve volných chvílích se snažím háčkovat a neboj se, to bys taky zvládla. Já jsem se to začala učit, když jsem skončila s prací před porodem, tak abych se neunudila a jenom podle internetu…a zvládne to opravdu každý
tak jsem neodolala a taky se musela mrknout. Fakt pěkné. Já jsem jenom u čepiček a na vyšší level asi nepostoupím
.
Mrkla jsem s nostalgií i na výbavičku. Tenhle čas nakupování prvních věciček byl úžasný. Ani není možný, že se ten můj prcek kdysi vešel do 56 ![]()
tak máme v rodině druhýho Urbana ![]()
Ale mám prosbu - potřebují pláštěnku, stačí ta Emitexová. Akorát nemůžu nikde najít, kterou (já dostala kočár i s pláštěnkou, tak ani nevím kterou mám). nejlépe aby šla na hlubokou i sporťák.
Mooch, na straně 363 píše Mafina o pláštěnkách Emitex, které padnou na Mutsy a je tami foto. Já kdybych ji už neměla tak bych pořídila tuto.
Já používám na UR pláštěnku od Emitexu Tornádo/Tajfun, sedí bezvadně.
Holky můžu vás prosím poprosit o venkovní rozměry hluboké korby a sporťáku ve složeném stavu? V pondělí si jedeme pro kočárek do Brna ale musím poměřit jestli se mi celá trojkombinace vejde do našeho kufru
moc děkuji za ochotu ![]()
Wikča píše:
Mooch, na straně 363 píše Mafina o pláštěnkách Emitex, které padnou na Mutsy a je tami foto. Já kdybych ji už neměla tak bych pořídila tuto.
Děkuju, až tam jsem zpětně nedošla ![]()
Barušátko rozměry přesně nevím, ale kamarádovi, který nám kočárek vyzvedával se to vešlo v nějaké prý šílené krabici do kufru krátké fabie s tím, že autosedačka byla na sedadle.
No právě že mi máme sedan .. jako kufr máme větší než je fábie ale zase pro změnu je nižší
tak si teď nevím rady .. jak to vyjde .. a taky nevím jestli je třeba sporťák dodáván nový v plochém stavu a nebo je to už nějak složené .. no a další věc jestli se ta hluboká vejde na podvozek ..
sedačku vlastně můžeme dát na zadní sedadla to není problém
děkuji
V nejhorším to vybalíš, hluboká se dá složit úplně na placku (když vydáš vzpěry) a sporťák jde taky na placku. A autosedačku dáš na zadní.
A z podvozku když sundáš všechny kola, tak je taky nižší.
Týýjo fakt to jde až tak dobře poskládat?
tak to koukám .. ten kočárek se mi líbí čím dál tím víc
moc děkuji za rady .. ![]()