Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3950
3.3.12 12:14

Jenye ty krásně háááčkuješ až je mi líto že na takovéhle práce jsem totálně levá ty první 2 šatičky a ty fialkové jááj jsem se ted rozplívala nad tvým albem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
3.3.12 13:22

Nemolka děkuji, ve volných chvílích se snažím háčkovat a neboj se, to bys taky zvládla. Já jsem se to začala učit, když jsem skončila s prací před porodem, tak abych se neunudila a jenom podle internetu…a zvládne to opravdu každý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.3.12 14:05

Tak já se musím přidat k Jenye. Za mě taky je důležitá korbička. Už v porodnici, nám říkaly rehabilitační sestry ať ty naše robátka nevozíme dlouho v autosedačce. Autosedačku jen na přejezd. Kvůli zádům. A když vidím toho našeho dvouměsíčnáka jak je tam schoulenej, tak je mi ho líto. V korbičce leží na rovném, a protože teď rychle rostou je to pro mimča důležíté. Já mám korbičku taky z druhé ruky, a v pohodě. A za ty peníze co jsem ušetřila jsem dokupovala stříšku, kabelu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.3.12 14:24

Díky moc :) asi by to byla fakt blbost… Jen tak rychle jsem koukla na eBay a dají se tam použité korbičky koupit za pár korun…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
3.3.12 14:26

jj autosedačku určitě né to jen ma přejezdy maximálně když jsem šla někde na nákupy do obchoďáku korbičku budu kupovat snad taky starší pokud se mi poštěstí podvozek koupím noví a sporták až když bude potřeba aspoň si zase budu moc rozmyslet barvu a nebude se mi tu někde jen tak válet a nepoběží bytečně záruka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
3.3.12 19:10
Jenye píše:
Nemolka děkuji, ve volných chvílích se snažím háčkovat a neboj se, to bys taky zvládla. Já jsem se to začala učit, když jsem skončila s prací před porodem, tak abych se neunudila a jenom podle internetu…a zvládne to opravdu každý :lol:

tak jsem neodolala a taky se musela mrknout. Fakt pěkné. Já jsem jenom u čepiček a na vyšší level asi nepostoupím :mrgreen: .
Mrkla jsem s nostalgií i na výbavičku. Tenhle čas nakupování prvních věciček byl úžasný. Ani není možný, že se ten můj prcek kdysi vešel do 56 :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
3.3.12 23:07

tak máme v rodině druhýho Urbana :pankac:
Ale mám prosbu - potřebují pláštěnku, stačí ta Emitexová. Akorát nemůžu nikde najít, kterou (já dostala kočár i s pláštěnkou, tak ani nevím kterou mám). nejlépe aby šla na hlubokou i sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.3.12 08:56

Mooch, na straně 363 píše Mafina o pláštěnkách Emitex, které padnou na Mutsy a je tami foto. Já kdybych ji už neměla tak bych pořídila tuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.3.12 09:42

Já používám na UR pláštěnku od Emitexu Tornádo/Tajfun, sedí bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.3.12 10:43

Holky můžu vás prosím poprosit o venkovní rozměry hluboké korby a sporťáku ve složeném stavu? V pondělí si jedeme pro kočárek do Brna ale musím poměřit jestli se mi celá trojkombinace vejde do našeho kufru :nevim: moc děkuji za ochotu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.3.12 10:58
Wikča píše:
Mooch, na straně 363 píše Mafina o pláštěnkách Emitex, které padnou na Mutsy a je tami foto. Já kdybych ji už neměla tak bych pořídila tuto.

Děkuju, až tam jsem zpětně nedošla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
4.3.12 11:16

Barušátko rozměry přesně nevím, ale kamarádovi, který nám kočárek vyzvedával se to vešlo v nějaké prý šílené krabici do kufru krátké fabie s tím, že autosedačka byla na sedadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.3.12 11:27

No právě že mi máme sedan .. jako kufr máme větší než je fábie ale zase pro změnu je nižší :( tak si teď nevím rady .. jak to vyjde .. a taky nevím jestli je třeba sporťák dodáván nový v plochém stavu a nebo je to už nějak složené .. no a další věc jestli se ta hluboká vejde na podvozek .. :nevim: sedačku vlastně můžeme dát na zadní sedadla to není problém :potlesk: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.3.12 11:40

V nejhorším to vybalíš, hluboká se dá složit úplně na placku (když vydáš vzpěry) a sporťák jde taky na placku. A autosedačku dáš na zadní.
A z podvozku když sundáš všechny kola, tak je taky nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
4.3.12 12:00

Týýjo fakt to jde až tak dobře poskládat? :potlesk: tak to koukám .. ten kočárek se mi líbí čím dál tím víc :D moc děkuji za rady .. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí