Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMůžu se zeptat, zda skládáte podvozek i s háky ke košíku? Zacvakne se vám pojistka proti otevření? Mám Urbana, ale asi to je stejné. Díky za info.
Wikča píše: .. Naštěstí můj manžel je tak šikovnej, že to do auta vyrobil a připevnil…
Wikco, to si z nas asi delas srandu, ne?
![]()
danielacap píše:
Můžu se zeptat, zda skládáte podvozek i s háky ke košíku? Zacvakne se vám pojistka proti otevření? Mám Urbana, ale asi to je stejné. Díky za info.
jojo, háky nevadí a složí se to normoš. Já mám 4R, ale bude to stejné.
MMartina1 píše:danielacap píše:jojo, háky nevadí a složí se to normoš. Já mám 4R, ale bude to stejné.
Můžu se zeptat, zda skládáte podvozek i s háky ke košíku? Zacvakne se vám pojistka proti otevření? Mám Urbana, ale asi to je stejné. Díky za info.
ano ano, jde to slozit i s kosikem, ted jsem to nedavno zkousela.
danielacap píše:
mě to poprvé nešlo,tak jsem je pak pridelala o kousek výš k té pojistce vlevo téměř nadoraz a pak to šlo složit.
Mám to úplně nejvýš a nejde mi to. Vadí mi to o brzdu. Jeden hák jde a druhý ne.
TerezaJ píše:
Sedačka v autě musí mít vestavěn isofix, prý od roku 2000 to musí mít všechna auta.
předchozí auto jsme měli rok výroby 2003, Škoda Fabia a ISOFIX neměla ![]()
Přendat z jednoho auta stejného typu do druhého je normální (když to ten majitel nepoužívá), a nemusí se to kupovat za draho u prodejce.
mooch píše:
tak Mafina to má zmáknutý - je to on
Joey Champagne http://xarchiwum.pl/…7274994.html
Jste vážně dobrý!!! Myslím,že to je ono,na sluníčku to trochu jako šampus vypadá…
Kočár jsem obrátila vzůru nohama(kolama) a rok výroby tam není.Ale nevadí,tak hlavně,že vím.Děkuji všem odborníkům.
Tak už mám sporťák taky doma
Akorát jsem se chtěla zeptat, jestli je v pořádku, že když sklopím sedačku do lehu, tak je trochu z kopce. Nebude sjíždět dítko dole? Nevím, jestli se jí tam bude pohodlně spinkat, asi jako v korbičce už to nebude.
A kde holky vozíte origo pláštěnku? Je docela objemná! Když ji dám do tašky, tak už se mi tam toho moc nevleze.
No a s tím nánožníkem jste měly pravdu, tady se stala chyba, ten je asi k ničemu. Uvažuju, že ho vrátím ![]()
Jenye, pokud máš sportovní sedačku jako nakloněnou rovinu, tak ji nemáš dobře uchycenou (zafixovanou) k podvozku. Po směru musíš mít ty dva háky, co čouhají dole ze sedačky u urbana mezi těmi tenkými tyčkami a u 4Ridera mezi nějakým tím křížovám spojem. Proti směru musíš sedačku přichytit k těm tyčkám suchým zipem, který je dole uvnitř střední části sedačky. Koukni do návodu.
Zkus si nánožník připevnit tak, jako ho mám já na fotkách - ve fotoalbu k této diskusi na straně 3 je to ta fotka kočárku s vložkou se žraločkem (pod madlem a připevnit až za opěrku sedačky). Mě kryje dítě docela dobře.
Origo pláštěnku nemám právě proto, že je tak velká. Ať je jak chce úžasná, tak tahat se 365 dní v roce s takovým balíkem jen proto, aby mi třikrát do roka dobře přikryl kočárek - to jsem hned při nákupu vyloučila jako zbytečný opruz.
Jenye píše:A kde holky vozíte origo pláštěnku? Je docela objemná! Když ji dám do tašky, tak už se mi tam toho moc nevleze.
Vozim ji dole v malem kosiku… ![]()
jééé no tak to je super .. já vůbec nevěděla že je ta pláštěnka tak velká a už jsem si jí objednala
no nic tak asi taky bude mít místo pod kočárkem jinak to nevidím .. co už .. ![]()
Ahoj holkýýý, chci se zeptat taky na pláštěnku. Koupili jsme Mutsy Transporter, už ho máme doma! Je úúúúúúúúúžasnej! I ta barva purple je nádherná! Fakt super! Jen mě teda zklamala pláštěnka. V podstatě obě. Na hlubokou korbu je celá plná a zadní části kde je stříška má možnost ji na suchý zip jako otevřít - ale Mutsy nemá u korbičky ve stříšce větrání se síťkou, tak na co má ta pláštěnka možnost otevření zezadu???
A pláštěnka na sporťák je ještě horší - má oknýnko - nezakrytý okýnko, kde je prostě díra. No chápala bych otevírací okýnko taky na sucháč. Ale okýnko, který je permanentně otevřený - dyk právě když bude pršet, tak bude tomu dítěti pršet do kočáru a na xichtík… tak co to jeeeeeee???
S tou na korbu to je dost divné. Ale u pláštěnky na sporťák (já používám tu z korbičky na sporťák) a ta má taky okýnko asi 15×10 cm a vůbec to nevadí. To okýnko je pod boudičkou v opačném úhlu, takže tam pršelo (sněžilo) jen jednou a to byla opravdu vánice. Když budeš moc nespokojená, tak si dokup nějaké univerzální pláštěnky - Emitex jich má hafo a jsou kvalitní a za pár korun.