Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderto je starší kolekce Joey Silver, podle těch proužků na opěrce nožiček. S barvou neporadím, ale od Joey Silver dělali vždycky jenom jednu barvu, takže možná podle roku výroby by poradili v prodejně BP nebo by se to dalo dohledat.
Možná Mafina bude vědět, ta to má v malíčku.
Není to Joey Silver, ale Joey Champagne, aspoň myslím. Mooch koupila v té barvě ve výprodeji stříšku, tak to možná potvrdí
Tedy vy máte vědomosti!!
.Zatím děkuji.Rok výroby nevím,paní v něm odvozila a pak ještě dost dlouho postával opuštěný a nevyužitý.
Ale je nezničený,vše bezchybně funguje a potah vypadá výborně.
nemolka píše:
babypark už má na netu novou kolekci vystavenou na veletrhu mutsi letos vubec vystavovat nebude
Tak to jsem ted trochu smutná
. Doufala jsem že Mutsy na veletrhu je tutovka. Tak ještě další varianta. Babypark v Brně vystavuje více barev než jen jednu? Nikdy jsem tam nebyla a jsem z jižních Čech, na ten veletrh stejně jedeme, tak to spojíme i s Babypark.Díky
JJančaa píše:nemolka píše:Tak to jsem ted trochu smutná
babypark už má na netu novou kolekci vystavenou na veletrhu mutsi letos vubec vystavovat nebude. Doufala jsem že Mutsy na veletrhu je tutovka. Tak ještě další varianta. Babypark v Brně vystavuje více barev než jen jednu? Nikdy jsem tam nebyla a jsem z jižních Čech, na ten veletrh stejně jedeme, tak to spojíme i s Babypark.Díky
jojo, v Brně mají vystavených víc barev než jednu. Akorát si nejsem jistá, když pojedete do toho Brna, jestli už budou mít třeba nové kolekce. Chtělo by to zjistit, ať nejste zklamaní. Navíc na stránkách BP v Brně se mrkněte, které barvy mají skladem a ty byste mohli vidět přímo naživo.
Barusatko píše:
jéééé tak to je škodano já teď sháním všude možně kdo by mi prodal za rozumný peníz EasyFix a nebo jak říkáš FamilyFix. Ale zatím nemůžu sehnat
tak uvidíme ..
Ja taky shanela, ale nekoupila. Ono se ta zakladna pouziva i s vyssi radou autosedacek (Pearl) tak proto to asi jeste maminky neprodavaj. Nakonec jsem koupila na amazon.de
aha .. tak to mě vůbec nenapadlo .. hned na ty stránky kouknu jestli seženeme
děkuji za radu ![]()
zuzuna píše:Barusatko píše:Ja taky shanela, ale nekoupila. Ono se ta zakladna pouziva i s vyssi radou autosedacek (Pearl) tak proto to asi jeste maminky neprodavaj. Nakonec jsem koupila na amazon.de
jéééé tak to je škodano já teď sháním všude možně kdo by mi prodal za rozumný peníz EasyFix a nebo jak říkáš FamilyFix. Ale zatím nemůžu sehnat
tak uvidíme ..
Ale na tu FamilyFix, co jde i pro Pearl prý nejde dát sedačka CabrioFix. Ta jde jen na EasyFix
Alespon, co jsem koukala na letáků a různě po netu…
No tady na stránkách Babyparku http://www.babypark.cz/…si-familyfix píšou že tam jde dát .. tak teď nevím ..
můžu se zeptat za kolik jste na amazon.de tu základnu sehnali?
Barusatko píše:
No tady na stránkách Babyparku http://www.babypark.cz/…si-familyfix píšou že tam jde dát .. tak teď nevím ..můžu se zeptat za kolik jste na amazon.de tu základnu sehnali?
http://www.maxi-cosi.cz/familyfix.php tady to pisou taky. ![]()
jojo, my máme FamilyFix a k tomu jsme měli Cabrio a teď máme Pearl.
MMartina1 píše:
jojo, my máme FamilyFix a k tomu jsme měli Cabrio a teď máme Pearl.
Fakt? tak to je super. Jsem si říkala, že je to divné. Tak po ní jdu taky kouknout
Dík
Na familyfix jde sedačka CabrioFix, před měsícem jsme si ji pořídili, a s tím, že pak koupíme Pearl (od 1 do 3let). Jen si zjistite zda jde familyfix upevnit do vašeho auta. Auto musí mít speciální tyčky v sedačce, kam se uchytí Familyfix. My máme Mercedes a tak jsem poslala chlapa koupit do Brna tuto základnu s tím, že k takovému autu to určitě půjde. Ale chyba lávky. Ta naše třída E to nemá ve výbavě. Naštěstí můj manžel je tak šikovnej, že to do auta vyrobil a připevnil. Jinak v autoriz.servisu stojí dokoupení kolem 25.OOO,– Kč, no hrůza.
No tak to je šílené
no chci teď koupit fabii tak v tom případě musím zjistit jestli to tam vůbec dáme
a platí teda toto jen o familyfix a nebo se to vztahuje i k EasyFix?