Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
23.2.12 18:41

No to je pravda .. a hlavně si to můžete v klidu prohlídnout osobně .. já si teď ale nejsem jistá jestli jde pak ta z Dorjanu nacvaknout na podvozek Mutsíky .. na to asi adaptéry nejsou .. a myslím si že to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
23.2.12 18:46

tak v nových barvách není ani barva champage ani brown seamé černé šedé a podobně tak to mě sklamali teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.2.12 18:49

To určitě nejde, ale do nákupáků se budu snažit jezdit bez miminka, na menší nákupy chodím pěšky - takže s kočárkem a košem, který se chystám koupit v babyparku ;) a jinak si myslím, že se bez toho nacvakávání autosedačky dá přežít.. Bude muset nebo se ještě třeba naskytne nějaká levnější použitá, jak jsem psala ;) Času ještě dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.2.12 19:05
nemolka píše:
tak v nových barvách není ani barva champage ani brown seamé černé šedé a podobně tak to mě sklamali teda

taky… same tmave, zadna vesela barva

• Citovat
  • Upravit
648
23.2.12 19:07

jj tak to je pravda :) jen mě to tak napadlo .. protože já jsem nakonec taky objednávala .. myslím že kočárek budeme používat dost tak jsem chtěla mít všehcno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.2.12 19:16

Petro tak autosedacku doporučuju cybex aton,koupila jsem loňskou kolekci a stala nová 2,2tis., já mám Viky na konci srpna a teď pomalu vytahuju sportak,ale furt vydrží v korbě,i když už je tam tak tak.
košík paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.2.12 19:42
xreni píše:
Petro tak autosedacku doporučuju cybex aton,koupila jsem loňskou kolekci a stala nová 2,2tis., já mám Viky na konci srpna a teď pomalu vytahuju sportak,ale furt vydrží v korbě,i když už je tam tak tak.
košík paráda.

Díky za tip, ta cena vypadá příznivější než Maxi-Cosi ;)
Ještě bych se Xreni zeptala, jakou variantu hl. korbičky máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.2.12 19:49

Prosím mohli by jste mi poradit jaké máte zkušenosti stou plastovou korbou?Nepotí se nák nebo není studená.Četla jsem,že se jice o fous menší,ale že to není tak hrozné.Vídám to jen na fotkách tak nemohu posoudit.
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.2.12 19:58

plastová korbička :mrgreen: . Nikdy jsem neřešila ani pocení ani chlad a ani mě to teda nenapadlo. V létě se korbička určitě nepotila, přijde mi, že objem vzduchu, který miminko vyprodukuje ani nemůže stačit na to, aby se ta korba orosila a taky proč, že jo. Navíc uvnitř je samozřejmě látkový potah. No a v zimě jsem měla v korbičce samozřejmě fusak, takže teplo si malej udělal ve fusaku.
Ale pokud máš o ní pochybnosti, tak do ní nechoď. Na netu je spousta jiných jetých korbiček, nabídka je bohatá a za bezva ceny. Já jsem šla do Joey, protože jsem chtěla hlubokou korbu bílou a zrovna už nebyly a ani se nevyráběly. Jiná barva se mi u Mutsyny prostě nelíbila, černou jsem nechtěla, barvičky moc nemusím. Takže zvítězila Joey, ale na první pohled jsem si říkala, co je to za UFO korbu, že tuhle bych si nikdy nevzala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.2.12 20:38

Joey je designově z mého pohledu rozhodně nejhezčí a ten plast dole je podle mě na zimu ještě lepší, určitě neprofoukne :palec: akorát kurńa, že je ještě menší :cert: v sobotu to v babyparku omrknu naživo a pak se rozhodnu :nevim: To už se doladí, hlavně, že je rozhodnuto o Mutsym jako celku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.2.12 20:42
petra-c píše:
Joey je designově z mého pohledu rozhodně nejhezčí a ten plast dole je podle mě na zimu ještě lepší, určitě neprofoukne :palec: akorát kurńa, že je ještě menší :cert: v sobotu to v babyparku omrknu naživo a pak se rozhodnu :nevim: To už se doladí, hlavně, že je rozhodnuto o Mutsym jako celku :mavam:

vem si metr :lol: :lol: , to si nedělám srandu, ale fakt pokud máš pochybnosti si to přeměř a budeš mít jasno. My právě, když začal malej v té korbičce jančit, že už tam nechce být, jsme byli ochotní koupit i nějakou jetou normoš korbičku, tak jsem to byla v BP zkoušet a fakt ten rozdíl byl naprosto minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.2.12 20:50

Tak s tím metrem už mě to taky napadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
23.2.12 20:54

Holky díky za poznatky.Ta joey mi připadá zajímavá,ale jasno také uplně nemám.
Je fajn se zde poradit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
23.2.12 21:04

Ještě mě napadá, jestli nevíte, zda je nutné k Mutsymu kupovat originál tašku na rukojeť nebo by k němu pasovala i nějaká univerzální případně z jiného kočárku? Jde mi opět o cenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.2.12 21:10

já mám nějakou starou červenou kolekce team. plastovou mám concord-teda jane a mnohem lepší je na údržbu,když skladame do auta a dám vedle ní podvozek a zaspinim ji,tak plastovou otru,textilní zůstane špinavá hehe. jo a metr toho tolik neřekne. třeba to jane a mutsy mají uvnitř stejně,ale jane se nahoru jak když roztahuje a působí větší..přitom na délku to nepřidá :-) mutsy je teda užší. já korbu fakt neresila,kdyby z ní vyrostla o chvíli dřív,tak by prostě šla do sportaku,ale stejně většinou vždycky ty děti se tam do půl roku vejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí