Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTak dnes jsme byli na naší druhé procházce s Mutsíkem a hned jsme budili zájem kolemjdoucích, ti mě oslovili, že ještě neviděli kočárek na jedné tyči. A jak to, že tam ten kočárek(korbička) drží??? No super.
vizuální jednoduchost je dokonalá, také se mi nelíbily kočáry typu Jané apod. kde je milion nevzhledných tyček a plastů
![]()
Tak to souhlasím.
Jinak jsem zhlídla novou kolekci na německých stránkách, co tu zde byly uvedeny a musím přiznat, že jsem trochu smutná (ze smutných barviček), čekala jsem veselejší. Moc se mi líbí Team caribbien a Team mist z minulé kolekce. Protože jsem si donesla do chalupy dalšího chlapa, tak bílá nehrozí, a tak se chci zeptat zda něko má Team caribbien taková ta tyrkysově modrá. Jak vypadá ve skutečnosti, a jakou má vnitřní barvu střecha sport.sedačky.
tak na FB Babyparku už jsou ty nové barvičky taky. Celkem zajímavá je Team Beige. No a samozřejmě bílá snow ![]()
já bych si z té nové nevybrala
loňská se jim povedla, především Caribbean, ale kdybych měla kupovat znova a nemohla si vybrat fialovou tak to bude ta hnědá s meruňkovým vnitřkem (název nevím
) a nebo Cargo Grey s tyrkysovým vnitřkem
Co by jste pořídily vy? Litujete svého výběru?
no já mám mutsyho čistě z praktických důvodů,tak mi byla barva úplně sumak.mě se líbí právě typy jak Jane - Concord. ![]()
obecně barvy jsou krásný hnědá s tyrkysovou.
xreni
já vím, měla jsem concorda napsaného, ale nechtěla jsem se nikoho dotknout
Každá jsme jiná to je fajn
![]()
No, barvička co mám se mi líbí, ale ta tyrkysová je moc pěkná. Tak proč si ji nepořídit, kdo ví, jak to bude s další roděním!? Chi,chi. (chtěla jsem dát smailíka,ale dělají se mi nějaké prapodivné tečky)Tak proč si neudělat radost, a neměnit si to dle chuti. To se mi na mutsy taky moc líbí.
Prosím Vás, jak je to s těma cenama po slevě 20% v Babyparku? Koukala jsem se na stránky a u sport.sedačky je cena 3.490,– Kč. Takže z této ceny si mám odečíst slevu 20% to je 698,–Kč a pak by měla být za 2.792,–Kč?
já lituju, ale proto, že se mi ta modrá okoukala a proto, že se blbě kombinuje s jinýma barvama. Mám Cargo Pacifik. Jinak pokud bych si znovu měla vybrat, vzala bych čokoládu nebo fialovou, ale ta by se mi pro kluka taky blbě kombinovala s jinou barvou anebo klasiku černou.
Wikča píše:
No, barvička co mám se mi líbí, ale ta tyrkysová je moc pěkná. Tak proč si ji nepořídit, kdo ví, jak to bude s další roděním!? Chi,chi. (chtěla jsem dát smailíka,ale dělají se mi nějaké prapodivné tečky)Tak proč si neudělat radost, a neměnit si to dle chuti. To se mi na mutsy taky moc líbí.Prosím Vás, jak je to s těma cenama po slevě 20% v Babyparku? Koukala jsem se na stránky a u sport.sedačky je cena 3.490,– Kč. Takže z této ceny si mám odečíst slevu 20% to je 698,–Kč a pak by měla být za 2.792,–Kč?
takhle asi by to mělo být.
rybkabezvody píše:
xrenijá vím, měla jsem concorda napsaného, ale nechtěla jsem se nikoho dotknout
Každá jsme jiná to je fajn
![]()
MMartina1 píše:Wikča píše:takhle asi by to mělo být.
No, barvička co mám se mi líbí, ale ta tyrkysová je moc pěkná. Tak proč si ji nepořídit, kdo ví, jak to bude s další roděním!? Chi,chi. (chtěla jsem dát smailíka,ale dělají se mi nějaké prapodivné tečky)Tak proč si neudělat radost, a neměnit si to dle chuti. To se mi na mutsy taky moc líbí.Prosím Vás, jak je to s těma cenama po slevě 20% v Babyparku? Koukala jsem se na stránky a u sport.sedačky je cena 3.490,– Kč. Takže z této ceny si mám odečíst slevu 20% to je 698,–Kč a pak by měla být za 2.792,–Kč?
taky myslím, já to tak taky počítala
xreni píše:
no já mám mutsyho čistě z praktických důvodů,tak mi byla barva úplně sumak.mě se líbí právě typy jak Jane - Concord.
ta korbička je moc pěkná!
rybkabezvody píše:xreni píše:ta korbička je moc pěkná!
no já mám mutsyho čistě z praktických důvodů,tak mi byla barva úplně sumak.mě se líbí právě typy jak Jane - Concord.
joo kvůli tomu jsem kombinovala použité Jane a podvozek concord.já tu korbicku vidivala jezdit u nás u práce a byla to láska na první pohled ![]()