Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderSedačka v autě musí mít vestavěn isofix, prý od roku 2000 to musí mít všechna auta.
Já jsem sháněla základnu na autosedačku MaxiCosi CabrioFix (O-1 rok)a aby věkově následovala i další autosedačka(MaxiCosi Pearl 1-3 roky) a to jde právě základna FamilyFix. Když už to stojí tolik, tak aby jsme to co nejdéle využili.
TerezaJ píše:
Sedačka v autě musí mít vestavěn isofix, prý od roku 2000 to musí mít všechna auta.
Nejsem si jistá ale , že automaticky …, kdyz jsme objednávali auto , tak se ptali , zda ho tam chceme nebo ne, tak nevím? ![]()
TerezaJ píše:
Sedačka v autě musí mít vestavěn isofix, prý od roku 2000 to musí mít všechna auta.
naše auto je 2004 v plné výbavě a isofix nemá tak nevím.
Wikča píše:
Já jsem sháněla základnu na autosedačku MaxiCosi CabrioFix (O-1 rok)a aby věkově následovala i další autosedačka(MaxiCosi Pearl 1-3 roky) a to jde právě základna FamilyFix. Když už to stojí tolik, tak aby jsme to co nejdéle využili.
Právě, to jsem taky chtěla. Přítel teda říká, že isofix je ted na houby, že až prcek odroste. Ale já bych ji raději koupila. Cestujeme docela často a v létě budeme jezdit na chalupu..
MMartina1 píše:JJančaa píše:jojo, v Brně mají vystavených víc barev než jednu. Akorát si nejsem jistá, když pojedete do toho Brna, jestli už budou mít třeba nové kolekce. Chtělo by to zjistit, ať nejste zklamaní. Navíc na stránkách BP v Brně se mrkněte, které barvy mají skladem a ty byste mohli vidět přímo naživo.nemolka píše:Tak to jsem ted trochu smutná
babypark už má na netu novou kolekci vystavenou na veletrhu mutsi letos vubec vystavovat nebude. Doufala jsem že Mutsy na veletrhu je tutovka. Tak ještě další varianta. Babypark v Brně vystavuje více barev než jen jednu? Nikdy jsem tam nebyla a jsem z jižních Čech, na ten veletrh stejně jedeme, tak to spojíme i s Babypark.Díky
Já kupovala UR právě v Babyparku v Brně. Měli vzorník barev a co jsem si vybrala favority, tak se mi paní snažila ukázat reálně na všem možném co měli - nánožníky, korbička, sedák apod.
Co jsem nasla tak povinne musí všichni výrobci nových aut dávat isofix od roku 2006, takže od té doby je ve všech autech. ![]()
No kdyz nemate isofix je zakladna easybase, ta je na pasy.
Ale jen tak si pridelat ty isofixovy pacicky do auta, bych si teda neriskla, vzdyt na tom drzi cela ta zakladna, co kdyz se to utrhne? ![]()
Napsala jsem to špatně, od roku 2000 se isofix montoval za příplatek a například u škoda octavia se od roku 2004 montuje ve standartní výbavě u všech aut. Jestli ho máte dokážete zjistit, když šáhnete mezi sedadlo a opěradlo, tak tam musíte nahmatat zaková kovová oka.
Nevím jak to automobilky mají, ale asi každá jinak. U té naší je to u určitých tříd (např. třída C,S..) ale u třídy E si to zákazník musí dokoupit.
http://www.britax-roemer.cz/…0/isofix_faq Tak tady jsem nasla ze je to povinne ze zakona az od roku 2011.. tak buhvi jak to je.
Mafina5 píše:
Není to Joey Silver, ale Joey Champagne, aspoň myslím. Mooch koupila v té barvě ve výprodeji stříšku, tak to možná potvrdí
no mohla by to být ona, ale fotka může zkreslovat - na fotce vypadá víc do šeda, ve skutečnosti víc do hněda
Holky, nejen EasyBase, ale i základna EasyFix jde upoutat pásama. Bohužel Family fix ne, ta je jen na Isofix. Pokud byste jen kvůli tomu, že nemáte isofix základnu nekupovali, tak se raději zeptejte. Já měla EasyFix s CabrioFix autosedačkou upoutanou pásama a držela perfektně. Isofix jsme ve starém autě taky neměli.
tak Mafina to má zmáknutý - je to on
Joey Champagne http://xarchiwum.pl/…7274994.html
pep píše:MMartina1 píše:Já kupovala UR právě v Babyparku v Brně. Měli vzorník barev a co jsem si vybrala favority, tak se mi paní snažila ukázat reálně na všem možném co měli - nánožníky, korbička, sedák apod.JJančaa píše:jojo, v Brně mají vystavených víc barev než jednu. Akorát si nejsem jistá, když pojedete do toho Brna, jestli už budou mít třeba nové kolekce. Chtělo by to zjistit, ať nejste zklamaní. Navíc na stránkách BP v Brně se mrkněte, které barvy mají skladem a ty byste mohli vidět přímo naživo.nemolka píše:Tak to jsem ted trochu smutná
babypark už má na netu novou kolekci vystavenou na veletrhu mutsi letos vubec vystavovat nebude. Doufala jsem že Mutsy na veletrhu je tutovka. Tak ještě další varianta. Babypark v Brně vystavuje více barev než jen jednu? Nikdy jsem tam nebyla a jsem z jižních Čech, na ten veletrh stejně jedeme, tak to spojíme i s Babypark.Díky
Nám také, v Babyparku na Černém Mostě v Praze. Musím ale říct, že na nánožníku to vypadalo jinak, než na celé korbě. Ale alespoň něco.