Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
29.2.12 23:34

Mafino díky, já jsem ten sucháč zapínala za tu tyčku s dvěma hakáma na druhé straně (pod nožičkama):roll: , teď už to mám snad správně.

Jo ty tyčky jsou na košík a barva je team mist z lo'ňské kolekce, je to spíš stříbrná, bílá má být až letos.

Jinak jsem si dnes zkoušela v obchodě Urbana, ale nešlo mi s ním vyjet ani z řady kočárků, tak jsem toho radši nechala, ať nejsem za úplného debila :oops: asi to chce mít v ruce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.2.12 23:37

A s tou pláštěnkou to taky tak nějak podobně vyřeším…jen mít na to náladu a udělat to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.3.12 09:29
mooch píše:
já dodávám kapsičku na pláštěnku – mám jí zapnutou na sucháče za tyčky, určitě by šla dát i na druhou stranu ven (od včerejška jezdíme opět s Funseatem) - foto po procházce, tak omluvte bahno v košíku - byli jsme na stavbě

už s funseatem? Jak malou na něj oblékáš? Já si pořád říkám že času habaděj a pak zase budu na podzim naštvaná že jsme s ním nejezdili :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzkagu
1.3.12 10:03

mutsy 4 rider

baby ake mate skusenosti s kočíkom mutsy 4 rider? neviem či nafukovacie alebo tie obyč. kolesa, ake su to kočíky? dakujem za všetky postrehy
páči sami aj mutsy tranporter kôli klbovej rukoveti ale nepači sami velmi športiak,
ešte mam vo vyhlade brio go ale aj tam je to polohovnie pri športiaku nie uplne do lahu čakam vaše nazory a poznatky
dakujeeem

• Citovat
  • Upravit
3513
1.3.12 12:54

Takže já se hlásím jako uživatelka 4R.

Kolečka bych asi volila nafukovací. Ty plastový mi až tak nevoní :lol: , ale nám s nima zkušenosti. Nafukovačky mi přijdou měkčí a rozhodně se nesjíždí tak jako plast a ani kamínek je nemůže ohrozit.

Co se týká podvozku, tak ten je velmi dobře ovladatelný, otočíš se na místě, v úzké uličce, kdekoliv. Absolutně bez problémů. Je ovšem tužší, což znamená nehoupací, neodpružený. Po pár měsících užívání sice konstrukce trošku povolí, takže o mírném zhoupnutí už se dá uvažovat, ale samozřejmě nelze srovnávat s klasickým houpacím kočárem.

Do města je to kočár naprosto ideální. Lehký terén projede taky v pohodě, ale na delší procházku lesem to určitě není. Je to klasickej měšťák.

Sportovní sedačka a hluboká korba jsou stejné jako na UR. U sportovní sedačky mi fakt hodně vadí, že nejde nijak odvětrat. V létě lze vyřešit sluneční clonou, která je opravnu bezvadná, byť ji většina prodejců v obchodech, a fakt nechápu proč, nedoporučuje. Co je u Mutsy k nezaplacení, je přídavný mega koš. Takový snad žádný jiný kočár nemá.

Takže v rychlosti ve zkratce, ostatní holky určitě doplní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
1.3.12 13:30
rybkabezvody píše:
mooch píše:
já dodávám kapsičku na pláštěnku – mám jí zapnutou na sucháče za tyčky, určitě by šla dát i na druhou stranu ven (od včerejška jezdíme opět s Funseatem) - foto po procházce, tak omluvte bahno v košíku - byli jsme na stavbě
už s funseatem? Jak malou na něj oblékáš? Já si pořád říkám že času habaděj a pak zase budu na podzim naštvaná že jsme s ním nejezdili :zed:

dám jí kombinézu. Ale je tu skoro 10 stupňů.
Já totiž potřebovala vyprat fusak z kočárku, tak mi to přišlo jako dobrej nápad. Má to teda jedu velkou nevýhodu - mladá pak nechce jít domů a chce se furt vozit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.3.12 13:56
mooch píše:
rybkabezvody píše:
mooch píše:
už s funseatem? Jak malou na něj oblékáš? Já si pořád říkám že času habaděj a pak zase budu na podzim naštvaná že jsme s ním nejezdili :zed:
dám jí kombinézu. Ale je tu skoro 10 stupňů.
Já totiž potřebovala vyprat fusak z kočárku, tak mi to přišlo jako dobrej nápad. Má to teda jedu velkou nevýhodu - mladá pak nechce jít domů a chce se furt vozit :mrgreen:

musime to s tebou nekdy vyzkouset, jestli ho poridit nebo ne :)

• Citovat
  • Upravit
13903
1.3.12 14:05

no tak vymyslíme zas nějakou akci. Nebo se za váma můžem zastavit na procházku, až budu mít klienta poblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.3.12 14:06
mooch píše:
no tak vymyslíme zas nějakou akci. Nebo se za váma můžem zastavit na procházku, až budu mít klienta poblíž.

jo to by bylo super ;)

• Citovat
  • Upravit
3739
2.3.12 20:27

Tak já mám taky 4Ridera a jsem spokojená. Zatím můžu hodnotit jen hlubokou korbu. Je pravda, že moc prostorná není, malá má pět a půl měsíce (67 cm) a už je v ní natěsno. Když tam má mfusak, tak musí krčit nožičky. Ale s tím jsem tak nějak počítala. Jinak podvozek mně přijde dobrý, skvěle se s ním zatáčí, třeba v obchodech mezi regály se dobře ovládá i jednou rukou. Horší terén jsem moc nezkoušela, takže neposoudím, ale na dlažebních kostkách to docela drncá. Do města, tramvaje a nákupních středisek je v pohodě, takže záleží, co od něj očekáváš. Akorát je ten podvozek asi trochu širší, takže se mi už stalo, že jsem s ním třeba neprojela dveřmi. A taky se mi zdá, jak už někdo psal, že čím víc se s ním jezdí a dítko je těžší, tak víc houpe :palec:
Sporťák zatím teda vyzkoušený nemám. Trochu mě na něm štve, že nejde do úplného lehu, takže ještě s ním otálím a chci tak měsíc vydržet v korbičce. Jinak si ale myslím, že bude dobrý. Já jsem kočárek vybírala jako úplný neznalec kočárků jen na základě recenzí na netu, ani jsem ho moc v obchodě nezkoušela a jsem spokojená. Asi bych do něho šla znovu. Ideální kočárek neexistuje anebo možná jo, ale za ještě jiné peníze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.3.12 08:42

Ahoj holky, jsem tu nováček a ještě k tomu čekám první mimčo, tak bych měla pár dotazů… Chtěla bych koupit Slidera, ale uvažuju i nad 4Riderem. Kočárky jsou to na pohled téměř stejné, tak by mě zajímalo, jaký je mezi nimi zásadní rozdíl? Další dotaz mám ke korbičce… už jsem se Xkrát setkala s tím, že podle vás je malá a tak mě napadá, jestli má cenu ji kupovat? Malej bude letňák, tak by to snad zvládl jen v sedačce a pak rovnou do sporťáku? Co myslíte? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
3.3.12 09:01
Moniqa píše:
Ahoj holky, jsem tu nováček a ještě k tomu čekám první mimčo, tak bych měla pár dotazů… Chtěla bych koupit Slidera, ale uvažuju i nad 4Riderem. Kočárky jsou to na pohled téměř stejné, tak by mě zajímalo, jaký je mezi nimi zásadní rozdíl? Další dotaz mám ke korbičce… už jsem se Xkrát setkala s tím, že podle vás je malá a tak mě napadá, jestli má cenu ji kupovat? Malej bude letňák, tak by to snad zvládl jen v sedačce a pak rovnou do sporťáku? Co myslíte? Díky za odpovědi.

Já bych po své zkušenosti koupila jen podvozek, korbičku bych koupila z druhé ruky a až sportovní sedačku novou :-) Ty korbičky se používají krátkou dobu a tak se snad ani nedají zničit, pokud jsou po jednom a možná i dvou dětech :-)

• Citovat
  • Upravit
56
3.3.12 09:57
Moniqa píše:

Ahoj Moniqo,
se Sliderem a 4Riderem ti bohužel neporadím, mám Urbana. Ale 4Rider bude určitě kvalitnější a s více doplňky, třeba Mutsy sluneční stříška v létě na sporťák je skvělá.

Obecně by miminko nemělo trávit v autosedačce zbytečně moc času, je pořád v jedné poloze, má v ní omezenou možnost pohybu a taky se v ní dost potí, takže pokud chceš kočárek na procházky s dítětem a případně na jeho spaní, hlubokou korbu potřebuješ. Autosedačka je dobrý pomocník na cesty, ale používat ji místo hluboké korby by bylo trápení miminka. Souhlasím s Andííílkem, že pokud koupíš korbu použitou, ničemu to nevadí. Navíc každé dítě je jiné, teď nedokážeš odhadnout, jaké bude to Tvé a jak se mu bude v korbičce líbit. Dcera byla v hluboké korbičce skoro do 13 měsíců, kamarádka musela přednat syna v 5,5 měsících. Znám asi jen jedno dítě, pro které korbička velikostí nestačila, chtělo mít kolem sebe víc prostoru, ale většina dětí potřebuje přejít do sporťáku, protože chtějí vidět kolem sebe.

Na autosedačce, podvozku a sportovní sedačce nešetři. Sportovní sedačku můžeš koupit za dobrou cenu třeba v září na dnech Marianne v Babyparku, aspoň doufám, že se zase zúčastní, v posledních letech pravidelně dávali slevu 25% na vše. Ostatní by mohlo jít nakoupit za dobrou cenu v nejbližší době, protože se brzy začne prodávat nová kolekce a starší kolekce se tedy bude zlevňovat.

Dobře si vyber
Emi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
3.3.12 10:07

Zdravím všechny příznivkyně Mutsy.
Já se po pročítání všelijakých recenzí a diskusí také rozhodla pro Mutsy 4rider.Nejdříve manžela omývali z té ceny,ale nechtěla jsem se ho vzdát a hledala zda se dá koupit levnější.Mimi teda čekám až v červnu,ale už mám kočárek doma.
Podvozek se sportovní verzí jsem pořídila za 4000kč v supr stavu jen kolečka jsou pěnová :,( korbičku za 1000kč zelenou také supr stav a ted jsem ještě za 650kč koupila ten nákupní košík. :lol:
Dalo by se ještě přikupovat uvažuji o tašce a slunečníku tak se pak cena zvyšuje.Ale i tak jsem myslím pořídila za slušné ceny.
Snad budu s kočárkem i já spokojená :)
Díky všem za tuto diskusi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
3.3.12 11:44

Já bych teda miminko ve vajíčku nevozila, opravdu jen nezbytně nutnou dobu. Pro jeho zádíčka to není nic moc. Takže korbičku určitě ano, klidně z druhé ruky, když vidím tu svoji, tak je vážně jako nová :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí