Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
384
8.3.12 08:45
Mafina5 píše:
Ale jinak je samozřejmě originál slunečník ke korbičce velmi krásný :-)

Jé tu barvu kočárku máme. :D Zeptám se nebudete prodávat slunečník a velký nákupní koš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.3.12 09:17

Veltrh Brno 2012

tak Libfin letos na veletrhu nevystavuje, ovšem platí to, co bylo loni, že pokud předložíte vstupenku z výstaviště, tak v BP v Brně máte slevu 10% na sklad i na objednávky
 http://www.babypark.cz/newsletter?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
8.3.12 09:19

Já jsem slyšela, že už tam vystavovat nechtějí, protože je pak jiné firmy kopírují :think: Že už s tím mají své zkušenosti. Škoda, jela bych se mrknout.

• Citovat
  • Upravit
45
8.3.12 10:11

ahojky neměla by jste některá zájem o podvozek a hlubokou korbičku mutsy slider za dobrou cenu jestli ano pište na meil tancicijesterka@seznam.cz pošlu více info a fotečku je v perfektním stavu a není zničený ani poškrábaný spěchá nemám ho kam dát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
millunka
8.3.12 16:41

small/large

holky mozna uz jste to tady nekde probiraly, ale nevite na co je tam to kolecko small/large? strasne tezko se s nim otaci, nevim, na co tam je? poradite nekdo? prosim.

• Citovat
  • Upravit
5352
8.3.12 19:59

Zitie, já sice mám i sluneční stříšku (půjčenou), ale slunečník asi občas taky využiju, tak asi zatím ne. Abych ti ho neprodala a pak v létě nemusela kupovat neorigoš :-)

LArge, Small je na nastavování hloubky sedu, když to přetáčíš a máš sedačku sundanou (jde to líp) tak se koukni, co dělají zádíčka a hned to pochopíš. Když si ovšem dáš sedadlo do polohy small, což je výhodnější pro malá nově sedící miminka, tak si musím posložit sedací část nějakou složenou plínkou nebo kusem molitanu, protože jinak ti vznikne po položení opěrky mezi sedadlem a opěrkou takový schodek. Já tuhle funkci Mutsy miluáju. Pro malýho to bylo výrazně pohodlnější, když se naučil sedět a mohl se pohodlně držet madla a nebyl od něj tak daleko. Teď už samozřejmě dávno používáme opět polohu Large.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
9.3.12 08:04

Holky, prosím poraďte mi…dá se na hlubokém lůžku Cargo oddělit boudička od vaničky??? Potřebovala bych tu korbičku poslat poštou :think: Kupovali jsme lůžko v obchodě (vystavený kočárek na prodejně) tak už jsme to měli vcelku a říkám si, jak to prodejci chodí zabalený v krabici, jestli se to dá oddělit nebo to mělo jen shrnutou boudičku…to Cargo má pak viditelné sklady :think: když boudička dlouho složená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.3.12 09:07
stredulinka píše:
Holky, prosím poraďte mi…dá se na hlubokém lůžku Cargo oddělit boudička od vaničky??? Potřebovala bych tu korbičku poslat poštou :think: Kupovali jsme lůžko v obchodě (vystavený kočárek na prodejně) tak už jsme to měli vcelku a říkám si, jak to prodejci chodí zabalený v krabici, jestli se to dá oddělit nebo to mělo jen shrnutou boudičku…to Cargo má pak viditelné sklady :think: když boudička dlouho složená.

nam to prodali v kuse v krabici…

• Citovat
  • Upravit
1939
9.3.12 09:09

Aniehelko: A mělo to boudu nahoře nebo staženou??? (Představuju si jak je asi velká ta krabice když by to mělo boudu zataženou :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.3.12 09:25
stredulinka píše:
Aniehelko: A mělo to boudu nahoře nebo staženou??? (Představuju si jak je asi velká ta krabice když by to mělo boudu zataženou :think: )

Jj stazenou, jestli si to dobre pamatuju… ja uz mam takhle korbu od leta ulozenou. Mam cargo. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1939
9.3.12 11:00

Aha, tak to jo, mě se jen zdálo, že se to Cargo zbytečně v boudičce ve skladech rýsuje…mám ji pořád vytaženou v pokoji v sáčku, ale prodávám ji, doma zavazí a když se dívám na ten vývoj a ceny použitých korbiček, tak to asi nemá cenu schovávat, když je další mimi zatím ve hvězdách :think: Škodaže Cargo nemá něco jako fialovou nebo Carabian blue…to bych snad rodila jen pro ty krásné barvičky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale i tak je to krásný kočárek…pořád ho lidi okukují :palec: Tak díky moc za odpověď! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
millunka
9.3.12 16:52

small/large

Mafinko dekuju moc za radu ohledne small/large. maly je 10 mesicu, to uz spis large, co?

• Citovat
  • Upravit
27
9.3.12 17:46

ahojky…mám prosbu:koupila jsem si sportovní sedačku a chtěla jí vyzkoušet.Mylý má 5.5měsíců,má asi 70cm,tak do korbičky s fusakem je už fakt tip top.dopo jsme vyjeli ve sportáku a celou dobu plakal…teď jsem zjistila,že jak jsem ho dala do lehu,tak je tam jakoby schod mezi zádama a sedačkou…jde to nějak naštelovat nebo jak to má být?sedačka už je po jednom dítku a já nevím jestli u nás mají někde vystaveno,abych to viděla jak to má vypadat…ten schod ho tlačil do zad!nemá tam být ještě nějaké vyztužení nebo něco podobného?moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
9.3.12 18:13

Zozinko, přečti si příspěvek od Mafiny, nahoře na této stránce- tam najdeš , co tě zajímá ( zrovna o tom psala…) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.3.12 18:37

Milu, vyzkoušej to a uvidíš. Možná, že ve fusaku bude pro vás pohodlnější Large a až fusak zazimujete, tak ještě chvilku využijete small. Nejlíp je to vyzkoušet na konkrétní dítko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí