Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderPultík ne. Nevyplatil by se mi. Malý v kočárku jedl jen jednu dobu a to jsem mu piškotky dýávkovala a přesto bylo madlo naustále oblemcané. Nebýt toho potahu, tak nevím ![]()
Stříšku využijeme až letos, kdy malý sedí. Loni, když často ještě ležel, tak by nešla denně používat, neb nekryje zboku a nevychytáš to tak, aby ti zboku nesvítilo. Já tam obšas připla nějaký šátek, když malý spal, ale když sedí, tak je to v pohodě…
Aha
Takže se mi ji ani letos nevyplatí kupovat, když bude mít malý v létě rok?
Kočárek pěkný, fajn nápad se šátkem
![]()
To už jo. Mě začala chybět loni v srpnu (malej je žáříjovej), ale to se nedala koupit - objednávka 2 měsíce, tak to už nemělo smysl a pak mi kamarádka půjčila tu modrou, takže letošní léto mám pokryté.
Tak nám dorazila ta sluneční stříška, no už se těším až ji použijem. Jen mám holky dotaz, taky vám jde tak těžko polohovat? Nevím, jestli se to časem vychodí nebo to má jít tak těžko?Nebo mám nějakej vadnej kus? ![]()
Andííílek píše:
AhaTakže se mi ji ani letos nevyplatí kupovat, když bude mít malý v létě rok?
Kočárek pěkný, fajn nápad se šátkem
![]()
jo jo, vyplatí. Já mám taky zářijovou a využila jsem jí přes léto dost. Vlastně jen když to vypadalo na déšť, tak jsme dávali normální stříšku - takže asi tak 4X ![]()
Když přišla, tak byla složená jakoby naopak, no a dostat to do té použitelné polohy, to šlo teda hooooodně ztuha. Taky jste to tak měly? Díky.
Sofika píše:
Tak nám dorazila ta sluneční stříška, no už se těším až ji použijem. Jen mám holky dotaz, taky vám jde tak těžko polohovat? Nevím, jestli se to časem vychodí nebo to má jít tak těžko?Nebo mám nějakej vadnej kus?
NE, JE TO TAK DOBŘE. pROSTĚ V TOM MUSÍ „CVAKAT“
Aha, no chvílema jsem myslela, že urvu ty tyčky, ale když to tak má být, tak fajn ![]()
tak se sváma loučím naskytla se nám velmi výhodná koupě PP gt3 a cena rozhodla Mutsařky mějte se hezky a ať se vám drandí bez potíží.
![]()
Ahoj holky,
mám dotaz, chystáme se vytáhnout sporťák, naší princezně se evidentně v hluboké korbičce nelíbí a nudí se tam. Chtěla bych pořídit tu barevnou podložku , co si o tom myslíte?? Jedná se mi o to, že ještě minimálně 2 měsíce bude v kočárku jen hajat, jelikož má teprve 6,5 měsíců a co jsem tady tak něják přečetla, tak ta podložka sjíždí či co
. Tak jestli mám ještě čas nebo ji můžu koupit. Ještě by mě zajmala zkušenost s tou PINKIE, kvalita a jestli se šisuje jak se tu píše.
Jo a ješte jaký a v čem je rozdíl s tou bočnicí a bez, která je teda lepší?
Jinak děkuji moc MAFINĚ za včerejší info, máme někdy až moc starostlivého tatínka
![]()
ja mam taky 6,5m holcicku, jezdime teda bez jakekoli vlozky, ale je fakt, ze na bokach jsou fuky (vypadava z tama i dudlik,kdyz vyplivne
), tak taky zacinam o necem uvazovat, rozhodne bych teda vzala nejakou s bocnicema.
Dobry den MUTSARKY ,poradite,kde sehnat napi Mutsy na kostrukci? Dik iva
Ušu, vložka s bočnicema ti právě přikryje ty fuky boudičky. Holky tu o nich pořád psaly a já vůbec nevěděla o čem je řeč, protože jsem měla tu vložku. Mám od Pinkie (světlou) - vyšisovala za loňské léto tak, že je o odstín světlejší, ale nění to vidět, když nevíš, jaká byla ta původní barva - tedy nejsou na ní nějaké fleky nebo tak. Takže já s ní budu jezdit i letos. Za mě ji kup hned, pro ležící mimčo je super - má to měkčí a překryté ty fuky. Nijak nesjíždí - alespoň mě ne. Prala jsem ji už aspoň pětkrát a pořád je pěkná a drží jako když byla nová. Na tmavší barvě by to vyšisování asi bylo vidět víc. Ale na druhou stranu tu holky psaly, že už Pinkie snad používá nějaké jiné materiály a ty snad nešisují?
Baba kocarek píše:
Dobry den MUTSARKY ,poradite,kde sehnat napi Mutsy na kostrukci? Dik iva
pokud by jsi chtela posli mi sokromou zpravicku mam kontakt na pani na mimibazaru co dela tyto napisy..
Já si taky myslím, že to je pitomost… prostě risknu a objednám normáně přes net… Ta stříška se dává, když je opravdu vedro, že? Plánujeme Turecko, takže ji určitě užijeme. Chci si koupit i ten pultík…s tím máš zkušenost?