Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTerezaJ píše:
nene, příklad http://www.babypark.cz/kosik
ja vim, ja to videla, ale mall to takhle ma pojmenovane i pro darkove seky… (proste pro vsechno, co ti zpusobi slevu z nakupu)
Anielkha píše:TerezaJ píše:ja vim, ja to videla, ale mall to takhle ma pojmenovane i pro darkove seky… (proste pro vsechno, co ti zpusobi slevu z nakupu)
Tak to jo, tak děkuji, jdu dokončit objednávku i bez slevy ![]()
TerezaJ píše:
tak to jo,Anielkha píše:Tak to jo, tak děkuji, jdu dokončit objednávku i bez slevyTerezaJ píše:ja vim, ja to videla, ale mall to takhle ma pojmenovane i pro darkove seky… (proste pro vsechno, co ti zpusobi slevu z nakupu)
Doufam, ze to tak je
![]()
Tak holky mně se podařilo sehnat sluneční stříšku Team Mist, i když mi všude psali, že už není a nebude a nakonec mi z babystyle psali, že si ji mám přijít vyzvednout, že jim ještě přišla. Bylo to ale fakt tak tak, protože jsem obeslala asi 20 e-shopů a nic. Takže příště budu kupovat všechno v barvě hned, protože ten další rok už hrozí, že to nebude.
Jenye píše:
Tak holky mně se podařilo sehnat sluneční stříšku Team Mist, i když mi všude psali, že už není a nebude a nakonec mi z babystyle psali, že si ji mám přijít vyzvednout, že jim ještě přišla. Bylo to ale fakt tak tak, protože jsem obeslala asi 20 e-shopů a nic. Takže příště budu kupovat všechno v barvě hned, protože ten další rok už hrozí, že to nebude.
Tak gratuluju…Akorát pro nás to asi znamená, že máme smůlu..... Pochopila jsem dobře, že je vyrábí v nových barvách nebo už je vůbec nevyrábí? ![]()
No mně odepsali i z Libfinu, že už tato barva (loňská) je vyřazená pro letošní rok a že už nejsou nikde skladem, tudíž mám smůlu. No a pak mi přišla sms, že si mám zboží vyzvednout. paní mi pak z babystyle řekla, že nakonec kamion z Holandska je dovezl, takže to ještě nevzdávejte, třeba se objeví nebo je můžou mít někde ještě skladem. Chce to obeslat všechny obchody, kde mají Mutsy v nabídce a doufat. Já jsem měla jako poslední možnost, že si objednám černou, kterou má skladem Ondálek
Andílku, jestli jsi tou barvou Champagne myslela Active Champagne a ne Joey Champagne, tak nevidím důvod, proč by ji neměli mít. To je standardní barva, která se vyrábí již několik let a dobře se prodává (nejspíš narozdíl od Team Mist) a není tudíž důvod, aby ji vyřazovali z prodeje.
Chce si to zjistit u prodejce, jestli ji už nevyřadili z prodeje, protože pokud ji už nemůžeš nikde sehnat, tak je to dost pravděpodobné. Mně přijde, že ty barvy se dost mění a každý rok mají něco trochu jiného.
Holky máte i jarní, letní, podzimní fusak nebo je to zbytečné???
Jenye, já mám Štěpánka v září a tak mu na jaře (když šel do sporťáku) bylo půl roku a měli jsme jarní fusak (neznačkový dvě vrstvy sametu a uvnitř asi tenoučký vatelin). Jezdím s ním i letos, ale už je naknop dlouhý. Na ještě větší teplo jsem sešila fleecovou dečku z Tesca, prostříhla v ní díry na pásy a má z toho fusáček a na úplné léto jsem podobně upravila takový sametový tenoučký sportovní ručník. Mě ty samotné dečky loni vadily, neb nám pořád někde padaly. Ale teď když je Štěpánek už větší, tak to asi spíše využijem jen dečku…
Ahoj!
Zozi, na sport. sedačce mám také schod, nikdo jiný ho prý nemá
![]()
Denul, vítej zpět mezi námi!!!
Terezko, jsi hvězda že jsi to pamatuješ, já bych si nevšimla!!! ![]()
Vložka - také mi při lehu sjížděla, resp. jak se malá pořád mlela, tak dík tomu. Přidělala jsem si do toho švu mezi sedačkou a opěrkou dva provázky které svazuji za sedačkou (pod potahem nejsou vidět) a nahoře je mám také, tam mám na každé straně dva a ty zavážu na tu část zakroucené tyče konstrukce.
Jinak mám Pinkie bez bočnic, ty se mi nelíbí, mám ji rok, peru pouze v ruce a barva a tvar jsou OK.
Fusak - mám Lodger Bunker, na podzim a na jaře používáme bez vložky, v zimě s a přes léto mi přijde divné mít dítě zakryté. Když mi holka hodně v kočárku spala, tak jsem měla bambusovou plenku z DM a tou ji zakrývala před sluníčkem a když bylo chladněji tak deku Aesthetic - tu mi pořád házela na zem (chtěla jsem na ni našít provázky, na přivázání na konstrukci, ale nějak k tomu nedošlo). Teď už je trochu rozumnější a zakrývání nebere jako „hru“ jak mě vytočit do běla, takže se nechá a ještě se sama zachumlá.
Děkuju za radu ohledně té vložky, pořidím určitě tu s bočnicemi, asi od PINKIE, co??
Mají tam i krásny čepičky, všechno to tak ladí.
Ještě bych měla dotaz ohledně té sluneční stříšky, měla bych strach, že na miminko bude moc foukat, jako, že by byla v průvanu. Asi bude lepší ji pořídit už bude větší, třeba příští léto, hm. ![]()
RYBKABEZVODY: no taky bych to prala asi v ruce, ať vydrží. To připevnění bych určitě taky něják pořešila, díky těmhle tipům to půjde lehce.
Jen nechápu, že píšeš , že máš tu bez bočnic a ta se Ti nelíbí?? ![]()
Ušu píše:
Děkuju za radu ohledně té vložky, pořidím určitě tu s bočnicemi, asi od PINKIE, co??Mají tam i krásny čepičky, všechno to tak ladí.
Ještě bych měla dotaz ohledně té sluneční stříšky, měla bych strach, že na miminko bude moc foukat, jako, že by byla v průvanu. Asi bude lepší ji pořídit už bude větší, třeba příští léto, hm.
pro leziciho prcka stejne neni… aspon to tu holky psaly. (tak jsem ji loni nekupovala)
Ja mam cernou vlozku od Pinkie a nezesvetlala. Ale zas extra jsem ji neprala ![]()
Teri, neni to tohle http://www.babypark.cz/darkove-poukazy ?