Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
21.3.12 23:52
mmiška píše:
ja mam 4ridera tak vim o cem pisi a UR jsem mela 2 mesice..diskuze jsou o nazoru a zkusenostech.
rybkabezvody píše:
mmiška píše:
pisu ze je to muj pohled na kocarek…tak se necerti ze sisi ho nekupovala aby se za tebou nekdo otacel…kazda mamina co si koupila mutsy a pekne si ho vytunila doplnkama je rada kdyz se za nim nekdo otoci :dance:
rybkabezvody píše:
mmiška píše:
ja mela svuj 4rider na reklamaci a v babyparku jsem dostala k zapujceni UR…horsi kocarek jsem snad nikdy nevezla!!a to jsem o nem take uvazovala nakonec jsem se rozhodla pro 4rider.minusy u UR(samozrejme z meho pohledu)-1)najeti na vyssi obrubnik byl zahul tim jak ma kocarek zvlastni kostrukci da zabrat nadzvednout predni kola2) vyhejbani se v obchode mezi ulickama to chtelo ridicak.kocarek ma desne malej rejt a otocit se takrka na miste jako jde s jinyma kocarkama co maji predni kola otocna proste nejde! to byli pro me zasadni minusy to ze mas odreny nakupni kosik nebo nanoznik kdyz mas kocarek otoceni smerek k sobe uz neni tak podstatne.myslim ze tento tip kocarku voli kazdy hlavne proto ze se za nim kazdy otoci diky jeho netradicnimu zpusobu zataceni..tak tedy za me pokud chces Mutsy jedine 4rider :)
klarazitova píše:
ahoj holky :) zatím se k vám úplně nepřidávám ale třeba se přidám. o víkendu se jedeme podívat na kočárek a silně uvažuju o Mutsy UR. Myslíte že je to dobrá volba nebo kdybyste měly jinou možnost, tak ho znovu nekoupíte? Přeci jen to není jeden z nejlevnější kočárů :)

myslím že to co píšeš je naprostej nesmysl. Já si rozhodně nekupovala UR aby se za mnou někdo otáčel, to bych si vážně koupila jiný kočárek :roll: ale je to o tom, že se s ním, až na výše zmiňované úzké uličky v krámě, perfektně jezdí a málo který kočár projede to co UR i s aretací! Mě se zase blbě jezdí s předníma otočnýma kolama :nevim:

Ušu mě třeba na Mutsynách konkrétně moc vyhovuje to, že je nízký a dítě si do něj naleze samo, zase se mi nelíbí typy jako je např. Roan, kde je dítě strašně vysoko :nevim: a k šířce - holka měla v 18 m 12,5 kila a 87 cm a s fusakem se tam pořád krásně vejde. Fakt bych se nebála.
to ale není o tom, že jsem naštvaná když někdo napíše svůj názor, pokud s tím kočárkem má zkušenost, ale když se s ním jednou projedeš, tak si myslím že je zcestné hodnotit jestli je to kočár na parádu. Já bych také nechtěla 4R, protože se mi s ním - ne přímo s ním, ale s předními aret.kolečky špatně jezdí, ale nikoho od něj nezrazuji a nepíšu že ten kočár je jen na desing, naopak když někdo chce kočár do Prahy, kde se bude převážně pohybovat v nákupních střediscích, tak mu nebudu psát ať si pořídí UR, když vím, že je to kočár těžký a na místě se neotočí :nevim: :hug:

tak to jsi zkušená, promiň :jazyk:

mě jedna maminka na kočár řekla/napsala, zrovna tady na emiminu, jak se jako ta korba může udržet na té jedné tyčce, že to je divný a nestabilní /majitelka Concordu nebo Jané - už si to nepamatuju/ :lol:
jj, i když s FS jsme byly venku jen cca dvakrát, tak lidi se hodně otáčeli.

Mafi u nás na sídlišti se teď rozmohli nějak Mutsyny, skoro jiný kočár nepotkávám 8o Jaká je móda na Sítné? Prosím tě, s tím FS, ozvy se mi, jak by se ti hodilo vyrazit ven, za tři měsíce už nebudu na Kladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
22.3.12 07:12

jéda holky, to už se tu probíralo hodněkrát a já jsem ráda, že tato diskuse už se netváří jako soutěž o to, který podvozek je ten nej.

Někomu sedí 4R a někomu UR. Ani jeden kočár není horší nebo lepší, ale každý je pro jinou příležitost a já vím, že stejně tak jako nám 4R nesedí urban, tak zrovna Rybce nesedí 4R a má k tomu svoje důvody. Někdo upřednostňuje jednoduchost a jak píšou holky, z víc jak dvou tyček na konstrukci podvozku by zbředly a někomu to prostě nevadí :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
22.3.12 07:56

Ahoj,taky se mi líbí kočárky Mutsy.Četla jsem nějaký názory že ten UR je těžký.Tak jsem se chtěla zeptat jak to je v praxi.Když kočárek nebudu tahat nikde po schodech a autobusem jezdím jen nízkopodlažním,do auta dává jen manžel,páč neřídím, je ta váha při klasické jízdě znát.Ještě jsem se nebyla podívat naživo a vyzkoušet teda.

• Citovat
  • Upravit
1267
22.3.12 08:15

V Mladé Boleslavi se také roztrhl pytel s 4R a viděla jsem i 2× UR. UR Mist máme ale jen my, hodně frčí černé a červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.3.12 08:34
kika 2 píše:
Ahoj,taky se mi líbí kočárky Mutsy.Četla jsem nějaký názory že ten UR je těžký.Tak jsem se chtěla zeptat jak to je v praxi.Když kočárek nebudu tahat nikde po schodech a autobusem jezdím jen nízkopodlažním,do auta dává jen manžel,páč neřídím, je ta váha při klasické jízdě znát.Ještě jsem se nebyla podívat naživo a vyzkoušet teda.

Neboj, není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kika 2
22.3.12 08:38
mooch píše:
kika 2 píše:
Ahoj,taky se mi líbí kočárky Mutsy.Četla jsem nějaký názory že ten UR je těžký.Tak jsem se chtěla zeptat jak to je v praxi.Když kočárek nebudu tahat nikde po schodech a autobusem jezdím jen nízkopodlažním,do auta dává jen manžel,páč neřídím, je ta váha při klasické jízdě znát.Ještě jsem se nebyla podívat naživo a vyzkoušet teda.
Neboj, není.

Tak fajn

• Citovat
  • Upravit
Květulííína
22.3.12 09:32

Mě teda taky nepřijde UR nějak těžký :think: V pohodě ho dávám do auta. To teda o kočárku po synovi (10let) nebylo možné. To nebyl kočár, ale těžká kráva :lol:

• Citovat
  • Upravit
4633
22.3.12 09:57
Anielkha píše:
Ušu: Zrovna Casualplay (S4?) ma dost maly sportak, ne? :) :lol: Zadova operka je urcite kratsi nez u mutsy. :)

Je uzsi,mam doma UR i S4…ale sedatko v S4 je mirne sirsi, ale striska je zas nizko. Takze asi je lepsi UR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.3.12 11:15

Rybko, sice nejsem ze Sítné, ale u nás u Energie jsem teď taky dva nové Mutsýky potkala :-)
Ohledně vycházky posílám SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
22.3.12 18:32

Kiko za mě teda UR těžký je,ale dá se to,s terénním kocarem se s vahou prostě počítá. já to pocituju do kopce,to se i zapotim,zas je ale stabilní. no jen podvozek má 12,5kg to je jako celý concord. každopádně jsou mnohem těžší kocary :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
23.3.12 07:45

Já musím říct, že těžký je, asi jako každý kvalitní kočár do terénu. Zatím máme 4měs. mimino, tak to jde, dál to bude horší. Na cestování autem jsem si pořídila golfkový podvozek, kam jde upevnit autosedačka (hlavně zabere cca 60×30cm v kufru, UR mám přes celý kufr a to máme kombika) a klasické golfky s otočnou sedačkou od 6měs. do města na rychlé běhání. Jinak terén UR zvládne hravě a je stabilní, což je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
23.3.12 07:52

já teda ur musím na skládání pochválit.když sundám kola je to vlastně jen placka podvozek,to mi vyhovovalo moc když jsme jeli plný. sportak už je teď větší ale i tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
23.3.12 08:25

No já mám i super golface po synovi.v těch jezdil od roku.teď cekam v září a chci aby byl právě dobrý do sněhu a dost jezdíme do hor,tak jsem chtěla terénní.jinak u syna jsem měla boldera se zdvoj.kolem a nikdy více.nějak těžký mi nepřišel a právě jsem koukala že měl taky kolem 15kg.a to jdem s ním dělala solidní nákupy,takže to bude dobrý s tím ur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.3.12 11:53

ahojky,tak jsem sebyla včera podívat u jedné známé na ten sporťáček.jak mi vrtal v hlavě ten „schod“,tak on tam opravdu je,jen ona to má víc jakoby vypolstrované,ten potah,tak to není skoro poznat..já mám asi nějaký slabší,bo co…tak jsem to dnes vypodložila molitanem,dala na spor´táček ještě deku,malý je ve fusaku a už tam hodinku spinká..tak mi mamka ještě ušije pořádnou ,měkkou podložku a bude to snad ok :potlesk: .protože jinak jsem max.spokojená,mám 4R a fakt paráda.dokonce,když i babičky baly nadšené jak se s ním dobře jezdí a to už je co říct :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
23.3.12 12:13

Holky, já si myslím, že to máte špatně seřízené, když tam ten schod máte. Já jsem to teď důkladně štelovala a není tam, aspoň teda pro malé půlroční mimnko, když chci, aby co nejvíc leželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí