Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderNo abych řekla pravdu, moc tomu nerozumím, na co se ptáš - active, cargo nebo Team to jsou sprostě jen jiné designy (materiály a střihy) korbičky a sedačky. Vyber si, která se ti líbí. Za mě je na korbu pěkná nějaká výraznější barva, na sporťák raději neutrální, protože ten se dá doplňovat a oživovat vožkou, fusakem atd. Tak abys mohla mít kočárek pokaždé díky doplňkům jiný, tak je lépe mít sporťák neutrální. U starších korbiček a sedaček Cargo byl problém s materiálem (lámal se ve skladech, ale to už snad teď není). Team je jednobarevná barva, Active se skládá ze dvou nitek různé barvy, které dají tu výslednou třetí barvu, cargo je také jednobarevnáí barva doplněná podnožkou a ozdobou na kapse jiné barvy.
Pokud v kočárku dítě sjíždí, pak má maminka špatně upevněnou sportovní sedačku. V hluboké korbě se to mohlo stát, neb se objevila vada podvozku a korbička pak byla hodně nakloněná. Ale to byl pokud vím jeden případ.
Mám dotaz…konečně mi přišla sportovní sedačka
a k ní mám i originál nánožník… Viděla jsem tu foto - je v galerii této diskuse, už nevím od koho, ale kočárek má takovou hodně světlou barvičku, skoro bílou…tam je nánožník upevněný pod tím madlem - kamsi dozadu..... Za co se to přichytí? Já to dnes zkoušela a jde to teda ale strašně blbě a zapínala jsem to snad 15 minut…
To je tzv. způsob podle Mafiny
uchytila jsem to za tyčky od opěrky. Poprvé to jde těžko, ale ono se to nemusí sundavat, můžeš mít nánožník pořád přidělaný. Jde to tak používat tak do roka a půl, pak už potřebuje dítko víc místa na nohy a je tgřeba ho upevnit normálně před madlem.
Mafina's way je bezva,taky jsem si to tak dala a drží to krásně,já to teda měla připnuté v mžiku-zevnitř,za tu silnější tyčku sklápění opěradla…šlo to snadno.
No…já to připla za tu tyčku jako na straně…šlo mi to strašně blbě..... Ta opěrka se mi zdála celá pošitá látkou
Zkusím to zítra zase…
@Mafina5 píše:
To je tzv. způsob podle Mafinyuchytila jsem to za tyčky od opěrky. Poprvé to jde těžko, ale ono se to nemusí sundavat, můžeš mít nánožník pořád přidělaný. Jde to tak používat tak do roka a půl, pak už potřebuje dítko víc místa na nohy a je tgřeba ho upevnit normálně před madlem.
Mě se líbí, jak je to úhledný a že mu tam po stranách nikde netáhne…super nápadík
![]()
No,dole u základny-tam,kde se to napojuje na bok kočárku je ta tyčka nahá a připnout to tam šlo snadno.Právě to,že tam pak netáhne je super…
Ahoj Mutsařky dlouho jsem mezi Vámi
nebyla jelikož už pracuji tak toho času tolik není, ale proč píši
postupně jsem rozprodala celý kočárek a zbyla mi ČERVENÁ SLUNEČNÍ STŘÍŠKA s červenou vložkou na sezení, potah na madlo, a mini taštička, na rukojeť. Vše vlastní tvorba
někde tu mám foto ale je to už dávno. Měla jsem kočárek zelený pro holčičku a na léto jsem chtěla změnu tak jsem si ho obšila do červena. jestli bude mít některá zájem písněte.pošlu tady foto ![]()
@Gabrle píše:
aaaa už jsem našla foto
Krásně vytuněný kočárek
![]()
Nepsala jste mi včera přes mimibazar? ![]()
Já sháním Active Champagne sluneční stříšku, kdyby někdo měl.....- případně koupím i zelenou.....jestli máte, tak prosím prosím prosím.....
A prodám hlubokou korbičku Active Champagne, kdyby nějaká těhulka měla zájem ![]()
holky, můžu se zeptat? Dnes jsem byla okouknout Mutsyho v obchodě naživo. Byla jsem z něj nadšená. Ale když jsem posadila malou do sporťáku(má 1.5 roku a není nějaká přerostlá), tak drhla hlavou o boudičku zvenitř. By se mi tam v zimě nevešla ani bez kulichu, natož s kulichem.Měli sedačku active…neexistuje na ridera jiný typ, který by měl vyšší boudičku?…
No náš malej má taky rok a půl a bohatě se vejde. Myslíš, že drhla hlavou o zavřenou nebo otevřenou boudičku? Já tedy když boudičku otevřu (stáhnu), tak to co se z ní složí směrem na opěrku zastrčím za opěradlo. Jinak by se o to malý opíral hlavou. Ale jinak to tedy ničemu nevadí
Malý měří 84 cm. No a tedy skoro pochybuji, že příští zimu ještě budeme jezdit. Jak to tak vidím, tak na podzim půjde kočárek z domu, nebo vy ostatní holky, jak dlouho jste si nechávali sporťák?
Jinak tedy jiný typ sedačky neexistuje.
My jsme se tam vešli ve 2 letech v pohodě v zimě i s čepicí s bambulí i s origo fusakem ![]()
Příspěvek upraven 29.03.12 v 21:02
@Petra Sáezová píše:
holky, můžu se zeptat? Dnes jsem byla okouknout Mutsyho v obchodě naživo. Byla jsem z něj nadšená. Ale když jsem posadila malou do sporťáku(má 1.5 roku a není nějaká přerostlá), tak drhla hlavou o boudičku zvenitř. By se mi tam v zimě nevešla ani bez kulichu, natož s kulichem.Měli sedačku active…neexistuje na ridera jiný typ, který by měl vyšší boudičku?…
Ahoj, ja jsem si taky chtela koupit kocarek Mutsy a jesdi s nim jedna pani u nas z ulice. Tak jsem ji vyzpovidala o dost me odradila. Zminila i jine malickosti, ale hlavne prave taky tu velikost. Jeji holcicce v te dobe bylo 9mesicu a rikala, ze s fusakem to je taktak a ze nevi, jak pristi zimu. Tak jsem ho nakonec nekoupila.