Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderno tak trochu vůle tam je, zvlášť, jestli máš kočárek po někom. Ale zase jako moc kloktat by to nemělo. Sundat jde ten vnitřní potah korbičky. Boudu budeš muset vzít kartáčkem ve sprše.
@mooch píše:
no tak trochu vůle tam je, zvlášť, jestli máš kočárek po někom. Ale zase jako moc kloktat by to nemělo. Sundat jde ten vnitřní potah korbičky. Boudu budeš muset vzít kartáčkem ve sprše.
Jéé to není moc, jen když se toho chytnu, tak se to trošinku kýve. Já jen jeslti to tak má být, případně to nejde nějak utáhnout nebo podobně, ale nejspíš ne.
Děkuju za radu
Ještě mě napadlo, že až v korbičce bude mimčo, tak se tak vlastně nebude moc hýbat. Přijde mi, že je to tím, jak je trošinku nakloněná a pak když ji jakoby dám do roviny, tak se to musí trochu pohnout.
tak to už tu holky měly daleko větší náklon - u novejch korbiček.
@mooch píše:
tak to už tu holky měly daleko větší náklon - u novejch korbiček.
No jo, ségra je na věci cimprlich, tak je v dobrém stavu.
Jen je popraskaný ten košík pod kočárkem(tak tam ani není). Stejně asi budu kupovat ten nákupní velký.
velkej kup určitě. A k tomu malýmu - na MMB občas někdo rozprodává starýho Mutsíka na náhradní díly, zkus dát třeba poptávku. Nebo tam i holky šijou koše pod kočárky. Odkaz bude někde tady v diskuzi.
@mooch píše:
velkej kup určitě. A k tomu malýmu - na MMB občas někdo rozprodává starýho Mutsíka na náhradní díly, zkus dát třeba poptávku. Nebo tam i holky šijou koše pod kočárky. Odkaz bude někde tady v diskuzi.
Pohledám.
Mohla jem si objednat v libfinu, když jsem objednávala ten nánožník na hlubokou korbu
ahojte, dlouho jsem tu nebyla..
lakofola, já mám ten náklon už větší, odvozeny dvě děti, vůle tam je, ale pořád ještě dobré. ted už budu stejně dávat sporták.
vidím, že jsi se akorát ptala na ten velký nákupní koš, pošilhávám po něm, asi ho taky koupím. líbí se mi to a se dvěma už tam potřebuju dostat víc, než jen s jedním. jak je to tam přichycené? podle obrázků na webech jsem to tam nevykoukala… nemáte ho některá na prodej?? ![]()
@alvapinka píše:
ahojte, dlouho jsem tu nebyla..lakofola, já mám ten náklon už větší, odvozeny dvě děti, vůle tam je, ale pořád ještě dobré. ted už budu stejně dávat sporták.
vidím, že jsi se akorát ptala na ten velký nákupní koš, pošilhávám po něm, asi ho taky koupím. líbí se mi to a se dvěma už tam potřebuju dostat víc, než jen s jedním. jak je to tam přichycené? podle obrázků na webech jsem to tam nevykoukala… nemáte ho některá na prodej??
Jsou k tomu takove haky, takze jde krasne sundat. Kdyztak ti to vyfotim, jestli chces.
@Anielkha díky, jsi zlato, viděla jsem někde nové za 910 Kč, tak do toho půjdu. na mmb je nejlevnější za 850Kč+ poštovné, to už raději koupím nový.. ![]()
@alvapinka píše:
@Anielkha díky, jsi zlato, viděla jsem někde nové za 910 Kč, tak do toho půjdu. na mmb je nejlevnější za 850Kč+ poštovné, to už raději koupím nový..
urcite… myslim, ze ho pripadne nebude problem prodat ![]()
@alvapinka píše:
ahojte, dlouho jsem tu nebyla..lakofola, já mám ten náklon už větší, odvozeny dvě děti, vůle tam je, ale pořád ještě dobré. ted už budu stejně dávat sporták.
vidím, že jsi se akorát ptala na ten velký nákupní koš, pošilhávám po něm, asi ho taky koupím. líbí se mi to a se dvěma už tam potřebuju dostat víc, než jen s jedním. jak je to tam přichycené? podle obrázků na webech jsem to tam nevykoukala… nemáte ho některá na prodej??
Tenhle taky odvozil dvě děti, naše bude třetí
Ahoj holky
Jdu se prosím zeptat - mám od ségry kočárek mutsy urbanrider a ta hluboká korbička na podvozku - má se tak trochu kývat nebo má být uplně na pevno???
A ještě, chci ji vyprat, co všechno z toho jde sundat???
Děkuju