Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
16.4.12 10:09
@Marky13 píše:
Super cena! ale teď ještě kolik je poštovné? dala jsem si inzerát, že sháním, ale asi je to marný a budu muset koupit nový… :-))

těhle na mmb jsem viděla několik.

• Citovat
  • Upravit
1637
16.4.12 10:11

@La kofola kdybych na něco natrefila,tak jsem písnu,kamarádka ho třeba vůbec nemá a už v mutsýku vozí druhé dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.4.12 10:18
@Macinaz píše:
@La kofola kdybych na něco natrefila,tak jsem písnu,kamarádka ho třeba vůbec nemá a už v mutsýku vozí druhé dítko

No ségra ho tam měla, ale je popraskaný (ta pevná folie). A určo se mi hodí, auto nemám a nákupy vozím v kočárku, tak aspon na větší věci, pleny nebo tak se tam určo dát dají.

Nejvíc mě štve, že nemužu nikd esehnat origo nánožník na hlubokou korbu v barvě light olive (ani libfin ji nemají a nevyrábí se už).

• Citovat
  • Upravit
3112
16.4.12 10:28

@La kofola -mě ten spodní košík taky popraskal,tak sem ten plast z toho vystříhala a měla tam jen tu síťovinu a fungoval bez problémů :nevim:
Podle mě kvůli tomu nový kupovat nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.4.12 10:29
@pate81 píše:
@La kofola -mě ten spodní košík taky popraskal,tak sem ten plast z toho vystříhala a měla tam jen tu síťovinu a fungoval bez problémů :nevim:
Podle mě kvůli tomu nový kupovat nemusíš.

Aha, to mě nenapadlo.
Eventuelně bych tam vystříhla nějaký karton a potáhla černou látkou nebo šustákem, aby to nebyl ovidět a hotovo. Super, díky za tip - zkusím to

• Citovat
  • Upravit
kofola3
16.4.12 10:29

Nicméně ten nánožník mě štve víc :-) :lol:

• Citovat
  • Upravit
3112
16.4.12 10:40

@La kofola -tak s tím nánožníkem se ti nedivím :D trošku teda nechápu,že u té korbičky není,vždyt se to prodává komplet :think:

A ted mě napadlo s tím košíkem-máš UR nebo 4R?protože u toho UR ten košík ještě podpírá ta konstrukce,tak tam ani to vyztužení není třeba(tak jsem to měla já),ale u toho 4R je ten košík navolno,tak nevím při větším zatížení,jestli by jen ta síťovina vydržela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.4.12 10:41
@pate81 píše:
@La kofola -tak s tím nánožníkem se ti nedivím :D trošku teda nechápu,že u té korbičky není,vždyt se to prodává komplet :think:A ted mě napadlo s tím košíkem-máš UR nebo 4R?protože u toho UR ten košík ještě podpírá ta konstrukce,tak tam ani to vyztužení není třeba(tak jsem to měla já),ale u toho 4R je ten košík navolno,tak nevím při větším zatížení,jestli by jen ta síťovina vydržela :nevim:

No on tam byl, jenže ségra ho někde ztratili.
O to nic, ale že už se nedá nový sehnat. Barva lihgt olive už se prostě envyrábí (prej delší dobu)

• Citovat
  • Upravit
kofola3
16.4.12 10:42

Jinak podvozek mám urbana.

• Citovat
  • Upravit
3112
16.4.12 10:44

@La kofola -tak to je fakt pech.A co zkusit nechat ušít z nějaké co nejpodobnější látky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.4.12 10:46
@pate81 píše:
@La kofola -tak to je fakt pech.A co zkusit nechat ušít z nějaké co nejpodobnější látky?

No to jsem otravovala ženské na mmb, co šijou podložky a bud mě poslaly do háje rovnou, že šijou jen na sportáky a nebo chtěly rozměry, což já jim jaksi nedodám. Nejlepší by bylo, kdyby to měly podle origoše kde obkreslit.

Nedá se no. Objednala jsem černou (jako neutrál) a holt bude černá.
Stejně jsou černé kola, rukojet, koupím černou tašku a hotovo.

• Citovat
  • Upravit
3112
16.4.12 10:55

@La kofola -Já bych ještě zkusila Pinkie http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… má taky mutsinu tak může ušít podle ní.
Mě taky vyšla vstříc .

Ale jestli si už objednala černou,tak ta bude taky dobrá,je to uni a sladit se dá se vším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
16.4.12 11:20
@pate81 píše:
@La kofola -Já bych ještě zkusila Pinkie http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… má taky mutsinu tak může ušít podle ní.
Mě taky vyšla vstříc .Ale jestli si už objednala černou,tak ta bude taky dobrá,je to uni a sladit se dá se vším.

Jo uvidíme, kdy ji dodají. Už to budou skoro dva měsíce, co čekám.
Kdyžtak zkusím pani.
Díky za tip

• Citovat
  • Upravit
11408
16.4.12 12:07

na usiti toho kosiku bych zkusila tuhle pani, ma tam docela dost veci a i nake nakupni kose sije ;-) http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

jinak Marky ja tu podlozku mam samotnou, ty ochrany pasu jsou origos :-) aspon jde videt, ze to fakt ladi :mrgreen:
s tim madlem jak psala Mafina, to je asi dobrej napad, ja jezdim zatim bez nej, ale uplne me zarazilo, ze nejde z te konstrukce sundat ta latka 8o jak to jednou budu prat.. hm asi budu od pani jeste objednavat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
16.4.12 12:11

@xreni -to madlo můžeš hodit do pračky celé :D jediné,co se musí drbat růčo je bouda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí