Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@La kofola kdybych na něco natrefila,tak jsem písnu,kamarádka ho třeba vůbec nemá a už v mutsýku vozí druhé dítko
@Macinaz píše:
@La kofola kdybych na něco natrefila,tak jsem písnu,kamarádka ho třeba vůbec nemá a už v mutsýku vozí druhé dítko
No ségra ho tam měla, ale je popraskaný (ta pevná folie). A určo se mi hodí, auto nemám a nákupy vozím v kočárku, tak aspon na větší věci, pleny nebo tak se tam určo dát dají.
Nejvíc mě štve, že nemužu nikd esehnat origo nánožník na hlubokou korbu v barvě light olive (ani libfin ji nemají a nevyrábí se už).
@La kofola -mě ten spodní košík taky popraskal,tak sem ten plast z toho vystříhala a měla tam jen tu síťovinu a fungoval bez problémů ![]()
Podle mě kvůli tomu nový kupovat nemusíš.
@pate81 píše:
@La kofola -mě ten spodní košík taky popraskal,tak sem ten plast z toho vystříhala a měla tam jen tu síťovinu a fungoval bez problémů
Podle mě kvůli tomu nový kupovat nemusíš.
Aha, to mě nenapadlo.
Eventuelně bych tam vystříhla nějaký karton a potáhla černou látkou nebo šustákem, aby to nebyl ovidět a hotovo. Super, díky za tip - zkusím to
@La kofola -tak s tím nánožníkem se ti nedivím
trošku teda nechápu,že u té korbičky není,vždyt se to prodává komplet ![]()
A ted mě napadlo s tím košíkem-máš UR nebo 4R?protože u toho UR ten košík ještě podpírá ta konstrukce,tak tam ani to vyztužení není třeba(tak jsem to měla já),ale u toho 4R je ten košík navolno,tak nevím při větším zatížení,jestli by jen ta síťovina vydržela ![]()
@pate81 píše:
@La kofola -tak s tím nánožníkem se ti nedivímtrošku teda nechápu,že u té korbičky není,vždyt se to prodává komplet
A ted mě napadlo s tím košíkem-máš UR nebo 4R?protože u toho UR ten košík ještě podpírá ta konstrukce,tak tam ani to vyztužení není třeba(tak jsem to měla já),ale u toho 4R je ten košík navolno,tak nevím při větším zatížení,jestli by jen ta síťovina vydržela
No on tam byl, jenže ségra ho někde ztratili.
O to nic, ale že už se nedá nový sehnat. Barva lihgt olive už se prostě envyrábí (prej delší dobu)
@La kofola -tak to je fakt pech.A co zkusit nechat ušít z nějaké co nejpodobnější látky?
@pate81 píše:
@La kofola -tak to je fakt pech.A co zkusit nechat ušít z nějaké co nejpodobnější látky?
No to jsem otravovala ženské na mmb, co šijou podložky a bud mě poslaly do háje rovnou, že šijou jen na sportáky a nebo chtěly rozměry, což já jim jaksi nedodám. Nejlepší by bylo, kdyby to měly podle origoše kde obkreslit.
Nedá se no. Objednala jsem černou (jako neutrál) a holt bude černá.
Stejně jsou černé kola, rukojet, koupím černou tašku a hotovo.
@La kofola -Já bych ještě zkusila Pinkie http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… má taky mutsinu tak může ušít podle ní.
Mě taky vyšla vstříc .
Ale jestli si už objednala černou,tak ta bude taky dobrá,je to uni a sladit se dá se vším.
@pate81 píše:
@La kofola -Já bych ještě zkusila Pinkie http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… má taky mutsinu tak může ušít podle ní.
Mě taky vyšla vstříc .Ale jestli si už objednala černou,tak ta bude taky dobrá,je to uni a sladit se dá se vším.
Jo uvidíme, kdy ji dodají. Už to budou skoro dva měsíce, co čekám.
Kdyžtak zkusím pani.
Díky za tip
na usiti toho kosiku bych zkusila tuhle pani, ma tam docela dost veci a i nake nakupni kose sije
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
jinak Marky ja tu podlozku mam samotnou, ty ochrany pasu jsou origos
aspon jde videt, ze to fakt ladi ![]()
s tim madlem jak psala Mafina, to je asi dobrej napad, ja jezdim zatim bez nej, ale uplne me zarazilo, ze nejde z te konstrukce sundat ta latka
jak to jednou budu prat.. hm asi budu od pani jeste objednavat ![]()
@xreni -to madlo můžeš hodit do pračky celé
jediné,co se musí drbat růčo je bouda ![]()
těhle na mmb jsem viděla několik.