Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
25.4.12 22:27
@Mafina5 píše:
Já mám taky emitex na malé korby a sedí mi perfektně na sporťák. A hlavně se vejde do té minikapišky, co je v dolním malém košíku a to i s mým deštníkem. Takže jsme stále na déšť připraveni a přitom nemusím tahat nějakou obří pláštěnku.
Fusak mě se zase Lodger nelíbí, takže mám tři různé jiné - všechny sedí do Mutsy perfektně - Aesthetic, Fillikid a Originál Mutsy. Ten sedí samozřejmě nejlépe - je úplně dokonale vypracovaný a přímo kopíruje sedačku. Mám ho tón v tónu - kočárek Active Coffee a fusak Team Brown a vypadá to moc hezky.

Tedy,musím říci,že díky tvým drobným vychytávkám se můj život s Mutsy zlepšil už o mnoho procent :lol: .Třeba jen to zahrnutí sklopené boudy za sedačku nebo zapnutí nánožníku…mě by to nenapadlo…A teď ta pláštěnka v kapsičce košíku je taky dobrá…Já ji teda mám v kapse na boudě,tam mi přijde taky spokojená,ale dole je to lepší.
Já jsem taky dlouho chtěla fusak Mutsy ve stejném odstínu,ale nakonec mi přišlo,že už by to bylo barevně moc fádní,takhle to mám veselé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.4.12 07:02
@zoretka píše:
No,po pravdě-používám obyčejnou od Emitexu na hluboký kočárek.Ta mi úplně vyhovuje,i ta díra,neprší tudy a malej se kouká ven a větrá…Měla jsem tu drahou origo-Deluxe…a prodala jsem ji-byla obrovská,tvrdá a složená vypadala jak malý stan :D .A když si vezmu,že jsme ji použili tak 5× maximálně,přijde mi zbytečné se s tím tahat…
:) :) :) :) :) :) Děkuji :) :) juknu na ně :) tedy od EMITEXU NA HLUBOKOU KORBU :) JSTE ZLATÍČKO
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.4.12 07:04
@Mafina5 píše:
Já mám taky emitex na malé korby a sedí mi perfektně na sporťák. A hlavně se vejde do té minikapišky, co je v dolním malém košíku a to i s mým deštníkem. Takže jsme stále na déšť připraveni a přitom nemusím tahat nějakou obří pláštěnku.
Fusak mě se zase Lodger nelíbí, takže mám tři různé jiné - všechny sedí do Mutsy perfektně - Aesthetic, Fillikid a Originál Mutsy. Ten sedí samozřejmě nejlépe - je úplně dokonale vypracovaný a přímo kopíruje sedačku. Mám ho tón v tónu - kočárek Active Coffee a fusak Team Brown a vypadá to moc hezky.
:) :) :) :) :) Děkuji Aesthetic mě také napadl jelikož ho má kamarádka :) kruci kdyby byl jen jeden hned by to bylo jednoduší :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.4.12 14:06

Zandu - ta pláštěnka na hlubokou se mi hodí a jsem s ní spokojená hlavně proto, že je jen jedna a používala jsem ji na hlubokou i sporťák. POkud pořizuješ jen na sporťák, tak asi má Emitex lepší, které sedí i o trochu líp - myslím že Tracking nebo Tajfun - obě sedí dobře. Ale samozřejmě jsou o trochu objemnější. Přesto se myslím vejdou do té malé kapsičky
A s tím fusakem být tebou - koúpím jeden tzen hlavní nový a pak jeden další jetý. Já nakonec měla tři a všechny jsem je užila. Koupila jsem další proto, že se mi nechtělo přehazovat fusaky mezi kočárkem a golfkama a protože tchýně slyšela, že sháním jetý fusak, tak mi koupila ten třetí v bazáči. Všechny jsou krásné jak nové a vyšel mě Aesthetic - nový s 25procentní slevou (nákupy s Maminkou) na 2200 korun, Musty original (uz aukra nepoužívaný) - 650 korun a Fillikid (z bazaru) za 250 korun. Takže ve fusacích mám tedy samozřejmě dost peněz, ale vyplatilo se to. Aesthetic jsem měla trvale v golfkách a občas ho na praní střídala s Fillikidem, který byl jinak v sáňkách a Mutsy jsem dala samo do Mutsy kočárku.
Jinak tedy zkušenost s jetými fusaky mám skvělou a doporučuji Už bych asi 2500 korun za nový fusak nedala, když vím, jak vydrží a jak jsou po jednom dítěti pořád klrásné. Ta kvalita toho fleece je vysoká a protižmolkovací úprava a kdo ví co. Ten můj Aesthetic vypadá po dvou zimách (první v korbě vožen jen občas horní díl, druhá na golfkách) jako nový, Mutsy je tedy nový a i tak po té naší jedné zimě vypadá a ten Fillikid je pořád krásný i když byl jistě používaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
26.4.12 14:50

Jo našla jsem někde foto, takto sedí ta pláštěna Emitex na malé korbičky na sporťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
26.4.12 16:42

tak už k vám taky patřím :) máme černý mutsy urban rider a jsem z něj naprosto unešená :D škoda, že musí být u babičky a domů nesmí. jezdila bych s nim po bytě pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
26.4.12 17:14
@klarazitova píše:
tak už k vám taky patřím :) máme černý mutsy urban rider a jsem z něj naprosto unešená :D škoda, že musí být u babičky a domů nesmí. jezdila bych s nim po bytě pořád :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
také jsem ho měla u babičky :D než jsem porodila :D :D :D tak jsem si ho vyfotila a koukala se na něj v telefonu :D :D :D :D :D a když jsme tam jeli tak jsem se vždy kochala a těšila se až ho budem mít doma :D Takže tě moooc dobře chápu :D :D :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
26.4.12 20:10
@Mafina5 souhlasím … jám mám dva fusaky. Zimní od Aesthetic, již použitý z Mimibazaru a jaro - léto fleec neznámá značka z bazaru a jsem spokojená. Vše za super ceny a stav jako nový. Nový bych určitě nepořizovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
26.4.12 21:29

Já mám taky loger bunker a je super, určitě bych neměnila. Hlavně vydrží do tří let dítěte, pokud ho tedy ještě v té době bude potřeba, takže se ta investice vypatí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.4.12 11:04

Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o radu. Už při výběru kočárku jste mi hodně pomohly a teď řeším opět problém. Takže mám doma Mutsy Urban Rider Next v trojkombinaci a taky jsem si hned koupila originál přebalovací tašku. Ale jak známo na rámu podvozku nejsou žádné zarážky aby taška držela. Vím že někdy jsem tady četla že některé používáte nějaké háky?? nebo něco podobného co se na rám nacvakne a taška se krásně zahákne a drží tam kde chcete.
Chtěla jsem tedy poprosit o radu kde tyto doplňky seženu nebo jak přesně se to jmenuje ať je můžu doobědnat - popř. jestli máte někdo fotku jak to vypadá v praxi? Děkuji a přeji krásný sluníčkový den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
28.4.12 11:20

@Barusatko http://www.malvik.cz/…k-taskam-2ks asi myslis tohle.. ale jestli mas jeste hlubokou, doporucuju davat tasku dopredu na stupatko :)

• Citovat
  • Upravit
648
28.4.12 11:23

Jo, Jo, Jo .. přesně tohle jsem myslela :potlesk: no mám termín v červenci takže to znamená že to nemusím kupovat hned? Vůbec jsem nevěděla že to jde dát na stupátko .. teda nevěděla jsem že to jde dát jakkoliv jinak než zavěsit :lol: no vidím že se mám ještě hodně co učit :mrgreen: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.4.12 12:55

Barusatko, jestli máš origo tašku, tak ta asi nemá po stranách kroužky, které bys do těch háků zahákla. Origo tašky se věší přímo nahoru na madlo. Mají tam na to takové pásky se zacvakávačem nebo jak to říct a ty dolů nesjíždějí. Nemají kam. Ty háky se používají na neorigo tašky, které sjíždějí.
Za mě je taška na rámu na prd. Já do tašky chodím pořád pro peněženku, pro kapesník, pro telefon apod. takže kdybych měla pořád kočárek obíhat a furt něco lovit na konstrukci dole, tak by mě asi kleplo :-) Ale chápu, že někdo tyhle věci nosí u sebe a ne v tašce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.4.12 12:55

Jinak tedy na neorigo tašku já háky JJ Cole mám a nemůžu si je vynachválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.4.12 14:01
@Mafina5 píše:
Jinak tedy na neorigo tašku já háky JJ Cole mám a nemůžu si je vynachválit.

Mafi a šly by ty háky použít i na tašku z DMka??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4