Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAno, já je mám právě na tašku z DMka viz foto
Jinak tedy já u tašky z DMka ustřihla to dlouhé ucho, které bylo jako horní (nad těmi držáčky, kterými je taška připnuta ke kočárku, takže když jsi tašku zavěsila, tak jsi musela ucho nechat plandat venku. Já ucho ustřihla a našila dovnitř a mám ho trvale složené uvnitř tašky a vyndavám jen když potřebuji tašku sundat z kočárku a nást na rameni, což je jen výjimečně. Byl to ale opruz prošít tu děsnou vrstvu, když jsem to ucho přišívala, ale i můj šicí stroj z Tesca to zvládl ![]()
aha moc děkuji Mafi
no tak snad to nějak zvládnu - koukla bych na to hned ale mám ho ještě zabalený - protože rekonstruujeme tak ať se na něj nepráší
musím to teda hned pak vyzkoušet - protože i v babyparku mi řekla paní že mi to tam držet nebude že na to tohle není dělané
každopádně ty háky nejsou tak šílená investice abych to nezkusila ![]()
Já taky už tašku skoro nevozím ![]()
Jsou to holt taková období - k hlubokému tašku nepotřebuješ, protože vystačís s plínkou a ubrouskama, jídlo máš konzervované pokud kojíš stále s sebou
, pak když prcek roste a má příkrmy, tak toho vozíš hafo a taška se hodí, no a když už sní kde co, tak opět vystačíš s držáčkem na lahev a kapsou v boudičce kočárku na peněženku ![]()
No tak to je asi pravda
musím to všechno vyzkoušet hned jak to bude možné a kočárek složíme dohromady
hlavně čekáme první tak jsem asi zbytečně úzkostlivá že mi bude něco chybět ![]()
Vždycky bude čas něco dokoupit. Já se taky strachovala, jestli mám všechno a pak se ukázalo, že něco bylo úplně zbytečné
Lepší je asi nakupovat věci až když v reálu skutečně vidíš, že je využiješ. Zvlášť dnes, kdy jde skoro vše koupit na netu a pozítří ti to přivezou až domů.
přesně tak
já už jezdím s Mutsynkou 6.5 měs. a stále něco hledám čím bych kočárek vylepšila
ted jsem si koupila držák na kávu ikdyž kávu nepiji ale na lahev s pitím je suuuper .Také jsem si nechala udělat reflexní tlapičky na kočárek abych byla vidět kdykoliv
kamarádce jsem vymyslela kytičky ..Foto pak dodám jsou nádherné ![]()
Týýýýjo
to je nádhera .. kurnik já snad začnu už cvičně jezdit s panenkou
už se nemůžu dočkat .. jsem do toho kočárku zamilovaná už jen při pohledu na tu krabici ![]()
@Barusatko píše:
Týýýýjoto je nádhera .. kurnik já snad začnu už cvičně jezdit s panenkou
už se nemůžu dočkat .. jsem do toho kočárku zamilovaná už jen při pohledu na tu krabici
no tak já jsem kočárek vybírala intenzivně několik hodin denně (na rizikovém - tak času bylo dostatek) asi cca 3 měsíce - známí už mě nemohli ani vidět protože poslouchali jen co kočárky jaké mají výhody a nevýhody
no a když jsem konečně narazila na Mutsíka - ideál tak jsem si řekla že kašlu na pověry
musela bych si vyrvat vlasy kdybych ho nekoupila když na něj měli v Baby parku 20% slevy
![]()
@Barusatko píše:![]()
![]()
no tak já jsem kočárek vybírala intenzivně několik hodin denně (na rizikovém - tak času bylo dostatek) asi cca 3 měsíce - známí už mě nemohli ani vidět protože poslouchali jen co kočárky jaké mají výhody a nevýhody
no a když jsem konečně narazila na Mutsíka - ideál tak jsem si řekla že kašlu na pověry
musela bych si vyrvat vlasy kdybych ho nekoupila když na něj měli v Baby parku 20% slevy
![]()
![]()
No to teda je
já jsem byla nadšená protože jsme ho kupovali v plné výbavě i s pláštěnkama, košíkem apod. a vyšlo nás to cca o 5000,– méně než kdybychom to koupili normálně
jsem přešťastná
ale nakonec máme každý kousek jiný - hlubokou v hnědé barvě, sporťák v kovově modré a autosedačku tu máme teda Maxi Cosi a tu máme hnědou
takže budeme mít pokaždé „nový“ kočárek ![]()
No ale to máš pravdu - asi to patří k tomu - užívám si to nakupování jako blázen
je to parádička .. u druhého už to určitě takhle nepůjde ![]()
moc si mi líbí i ta barvička co máš ty .. je to nádhera .. ![]()
@Barusatko píše:
No to teda jejá jsem byla nadšená protože jsme ho kupovali v plné výbavě i s pláštěnkama, košíkem apod. a vyšlo nás to cca o 5000,– méně než kdybychom to koupili normálně
jsem přešťastná
ale nakonec máme každý kousek jiný - hlubokou v hnědé barvě, sporťák v kovově modré a autosedačku tu máme teda Maxi Cosi a tu máme hnědou
takže budeme mít pokaždé „nový“ kočárek
No ale to máš pravdu - asi to patří k tomu - užívám si to nakupování jako blázenje to parádička .. u druhého už to určitě takhle nepůjde
moc si mi líbí i ta barvička co máš ty .. je to nádhera ..
@Mafina5 píše:
Ano, já je mám právě na tašku z DMka viz foto
Jinak tedy já u tašky z DMka ustřihla to dlouhé ucho, které bylo jako horní (nad těmi držáčky, kterými je taška připnuta ke kočárku, takže když jsi tašku zavěsila, tak jsi musela ucho nechat plandat venku. Já ucho ustřihla a našila dovnitř a mám ho trvale složené uvnitř tašky a vyndavám jen když potřebuji tašku sundat z kočárku a nást na rameni, což je jen výjimečně. Byl to ale opruz prošít tu děsnou vrstvu, když jsem to ucho přišívala, ale i můj šicí stroj z Tesca to zvládl
Super, přímo tu mám na mysli. Díky za tip.
Já mám origo tašku i držáky, co se tu o nich píše a spokojenost. A taky mám ten kapsář Caps N Cool a využívám všechno. A tašku jsem vozila od narození, usím mít pořád všechno s sebou (plenky, vlhčené ubrousky, kapesníčky, náhradní oblečení, přebalovací podložku, hračky a teď už i krmení, deky apod.)…co kdyby náhodou ![]()
Jo ja ji mela na stupatku skoro porad
na madlo jsem si koupila http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool takze v tasce byly jen vetsi veci apod.
Mne taska na madlu vadi.. jakakoli
ani na golfacich ji nemam, mam ji povesenou az dole u operky.. ale ja prebalovacku vozila jen kdyz byla Viky mala, ted beru pyti, lzicku, male baleni ubrousku a banan a s tim vystacime cely den
vzdycky nekde neco koupim
Uvidis, tyhle veci bych prikoupila dle potreby