Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
28.4.12 16:45
@Barusatko píše:
Jo, Jo, Jo .. přesně tohle jsem myslela :potlesk: no mám termín v červenci takže to znamená že to nemusím kupovat hned? Vůbec jsem nevěděla že to jde dát na stupátko .. teda nevěděla jsem že to jde dát jakkoliv jinak než zavěsit :lol: no vidím že se mám ještě hodně co učit :mrgreen: děkuji

Jo ja ji mela na stupatku skoro porad :) na madlo jsem si koupila http://www.malvik.cz/…-Cups-N-Cool takze v tasce byly jen vetsi veci apod. :) Mne taska na madlu vadi.. jakakoli :) ani na golfacich ji nemam, mam ji povesenou az dole u operky.. ale ja prebalovacku vozila jen kdyz byla Viky mala, ted beru pyti, lzicku, male baleni ubrousku a banan a s tim vystacime cely den :))) vzdycky nekde neco koupim :) Uvidis, tyhle veci bych prikoupila dle potreby ;)

• Citovat
  • Upravit
5352
28.4.12 16:49

Ano, já je mám právě na tašku z DMka viz foto
Jinak tedy já u tašky z DMka ustřihla to dlouhé ucho, které bylo jako horní (nad těmi držáčky, kterými je taška připnuta ke kočárku, takže když jsi tašku zavěsila, tak jsi musela ucho nechat plandat venku. Já ucho ustřihla a našila dovnitř a mám ho trvale složené uvnitř tašky a vyndavám jen když potřebuji tašku sundat z kočárku a nást na rameni, což je jen výjimečně. Byl to ale opruz prošít tu děsnou vrstvu, když jsem to ucho přišívala, ale i můj šicí stroj z Tesca to zvládl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.4.12 16:52

aha moc děkuji Mafi :) no tak snad to nějak zvládnu - koukla bych na to hned ale mám ho ještě zabalený - protože rekonstruujeme tak ať se na něj nepráší :? musím to teda hned pak vyzkoušet - protože i v babyparku mi řekla paní že mi to tam držet nebude že na to tohle není dělané :zed: každopádně ty háky nejsou tak šílená investice abych to nezkusila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.4.12 16:52

Já taky už tašku skoro nevozím :-)
Jsou to holt taková období - k hlubokému tašku nepotřebuješ, protože vystačís s plínkou a ubrouskama, jídlo máš konzervované pokud kojíš stále s sebou :-), pak když prcek roste a má příkrmy, tak toho vozíš hafo a taška se hodí, no a když už sní kde co, tak opět vystačíš s držáčkem na lahev a kapsou v boudičce kočárku na peněženku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.4.12 17:45

No tak to je asi pravda :hug: musím to všechno vyzkoušet hned jak to bude možné a kočárek složíme dohromady :) hlavně čekáme první tak jsem asi zbytečně úzkostlivá že mi bude něco chybět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.4.12 17:50

Vždycky bude čas něco dokoupit. Já se taky strachovala, jestli mám všechno a pak se ukázalo, že něco bylo úplně zbytečné :-) Lepší je asi nakupovat věci až když v reálu skutečně vidíš, že je využiješ. Zvlášť dnes, kdy jde skoro vše koupit na netu a pozítří ti to přivezou až domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.4.12 17:59

:D :D :D :D přesně tak :D :D :D já už jezdím s Mutsynkou 6.5 měs. a stále něco hledám čím bych kočárek vylepšila :D :D :D :D :D ted jsem si koupila držák na kávu ikdyž kávu nepiji ale na lahev s pitím je suuuper .Také jsem si nechala udělat reflexní tlapičky na kočárek abych byla vidět kdykoliv :D :D :D :D :D kamarádce jsem vymyslela kytičky ..Foto pak dodám jsou nádherné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.4.12 18:03

Týýýýjo :) to je nádhera .. kurnik já snad začnu už cvičně jezdit s panenkou :mrgreen: už se nemůžu dočkat .. jsem do toho kočárku zamilovaná už jen při pohledu na tu krabici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.4.12 18:09
@Barusatko píše:
Týýýýjo :) to je nádhera .. kurnik já snad začnu už cvičně jezdit s panenkou :mrgreen: už se nemůžu dočkat .. jsem do toho kočárku zamilovaná už jen při pohledu na tu krabici :jazyk:
:D :D :D :D :D :D Ale co pověra že kočárek nemá být doma do porodu :D :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.4.12 19:33

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak já jsem kočárek vybírala intenzivně několik hodin denně (na rizikovém - tak času bylo dostatek) asi cca 3 měsíce - známí už mě nemohli ani vidět protože poslouchali jen co kočárky jaké mají výhody a nevýhody :mrgreen: no a když jsem konečně narazila na Mutsíka - ideál tak jsem si řekla že kašlu na pověry :P musela bych si vyrvat vlasy kdybych ho nekoupila když na něj měli v Baby parku 20% slevy :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.4.12 19:37
@Barusatko píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no tak já jsem kočárek vybírala intenzivně několik hodin denně (na rizikovém - tak času bylo dostatek) asi cca 3 měsíce - známí už mě nemohli ani vidět protože poslouchali jen co kočárky jaké mají výhody a nevýhody :mrgreen: no a když jsem konečně narazila na Mutsíka - ideál tak jsem si řekla že kašlu na pověry :P musela bych si vyrvat vlasy kdybych ho nekoupila když na něj měli v Baby parku 20% slevy :lol: :lol: :lol:
:D :D :D :D :D :D Nooo tak to je krásná slevička :D a jakou máte barvičku :D Tím si projde snad každá moderní maminka kort když čekáte své první.Ja se chodila na kočárky dívat snad každý týden do Bejby centra :D :D až mi také hrabalo ale to vše je krásnéééé a pak na to každá krásně vzpomíná. Je to přece jen jednou za život
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
28.4.12 19:49

No to teda je :) já jsem byla nadšená protože jsme ho kupovali v plné výbavě i s pláštěnkama, košíkem apod. a vyšlo nás to cca o 5000,– méně než kdybychom to koupili normálně ;) jsem přešťastná :dance: ale nakonec máme každý kousek jiný - hlubokou v hnědé barvě, sporťák v kovově modré a autosedačku tu máme teda Maxi Cosi a tu máme hnědou :) takže budeme mít pokaždé „nový“ kočárek :lol:
No ale to máš pravdu - asi to patří k tomu - užívám si to nakupování jako blázen :D je to parádička .. u druhého už to určitě takhle nepůjde :twisted:
moc si mi líbí i ta barvička co máš ty .. je to nádhera .. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.4.12 20:03
@Barusatko píše:
No to teda je :) já jsem byla nadšená protože jsme ho kupovali v plné výbavě i s pláštěnkama, košíkem apod. a vyšlo nás to cca o 5000,– méně než kdybychom to koupili normálně ;) jsem přešťastná :dance: ale nakonec máme každý kousek jiný - hlubokou v hnědé barvě, sporťák v kovově modré a autosedačku tu máme teda Maxi Cosi a tu máme hnědou :) takže budeme mít pokaždé „nový“ kočárek :lol:
No ale to máš pravdu - asi to patří k tomu - užívám si to nakupování jako blázen :D je to parádička .. u druhého už to určitě takhle nepůjde :twisted:
moc si mi líbí i ta barvička co máš ty .. je to nádhera .. :srdce:
:D :D :D :D :D Noo tak to byl kup tedy :D :D :D :D hooodně dobrý .To by byl snad hřích nevyužít toho :D :D :D :D a super nápad koupit vše v jiných barvičkách :palec: Přesně tak u druhého už to jistě nebude takové :) vidím to u kamarádek a proto každé nové těhulce říkám užííívej užííívej si každý den jelikož to už se nikdy nevrátí :) :) :) :) kort pokud budou mít divocha jako máme my. :) ale zatím má každá zlatíčko jen já mám zlatíčko malinko více divočejší :) :) :) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.4.12 20:35
@Mafina5 píše:
Ano, já je mám právě na tašku z DMka viz foto
Jinak tedy já u tašky z DMka ustřihla to dlouhé ucho, které bylo jako horní (nad těmi držáčky, kterými je taška připnuta ke kočárku, takže když jsi tašku zavěsila, tak jsi musela ucho nechat plandat venku. Já ucho ustřihla a našila dovnitř a mám ho trvale složené uvnitř tašky a vyndavám jen když potřebuji tašku sundat z kočárku a nást na rameni, což je jen výjimečně. Byl to ale opruz prošít tu děsnou vrstvu, když jsem to ucho přišívala, ale i můj šicí stroj z Tesca to zvládl :-)

Super, přímo tu mám na mysli. Díky za tip.

• Citovat
  • Upravit
3739
28.4.12 21:08

Já mám origo tašku i držáky, co se tu o nich píše a spokojenost. A taky mám ten kapsář Caps N Cool a využívám všechno. A tašku jsem vozila od narození, usím mít pořád všechno s sebou (plenky, vlhčené ubrousky, kapesníčky, náhradní oblečení, přebalovací podložku, hračky a teď už i krmení, deky apod.)…co kdyby náhodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí