Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
29.4.12 08:38

No to je pravda pravdoucí :kytka: ale někdy mám toho klidu až moc .. tím že jsem od začátku na rizikovce tak za začátku jsem vymýšlela totální blbosti .. :mrgreen: až jsem si chvilkama myslela že budeme bez tatínka :zed: :lol: a teď teda nevím jestli si už zvykl a nebo já jsem se uklidnila :twisted:

• no a co se týče toho ďáblíka .. tak předpokládám že budeme mít malého nerváčka (má být po kom) :twisted: ale jak se to říká??? to co my děláme svým rodičům tak to nám pak vlastní děti vrátí dvojnásob :?: :?: :?: začínám se bát :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
29.4.12 08:53

Dobry den, chtela bych poprosit,jestli byste byly tak hodne a doporuculy mi,u koho si mam nechat usit vlozku do sportaku.Popripade vkladejte i fota svych vylepsenych sportaku pro inspiraci.Urcite je zde takovych dotazu plno,ale diskuze je pokerne obsahla.Diky moc a zdar vsem mutsy fandum!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.4.12 09:02
@Alepoudaki píše:
Dobry den, chtela bych poprosit,jestli byste byly tak hodne a doporuculy mi,u koho si mam nechat usit vlozku do sportaku.Popripade vkladejte i fota svych vylepsenych sportaku pro inspiraci.Urcite je zde takovych dotazu plno,ale diskuze je pokerne obsahla.Diky moc a zdar vsem mutsy fandum!!!
:D :D :D :D :D Tak to jsem také zvědavá :D :D :D zrovna čekám na balíček od pani z MMB viz foto tak hned písnu jak jsem spokojená stejně tak jsem si chci objednat vložku od pinkie.cz :D jen nevím zda s bočnicemi nebo bez :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
29.4.12 13:34

Ta pruhovana vlozka vypada hezky.To je ta z MMB?Tak pak dejte vedet jak vypada nazivo a z jakeho je materialu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.4.12 16:09

Taky bych si počkala jaké budou na živo .. a pak jestli budou hezké tak bych poprosila i o kontakt :palec: díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.4.12 19:10
@Barusatko píše:
Taky bych si počkala jaké budou na živo .. a pak jestli budou hezké tak bych poprosila i o kontakt :palec: díky ;)
:) :) :) :) :) Určitě pak písnu :) Píší bavlna ale je bavlna a bavlna tak jsem zvědavá jaká bavlna to bude :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.4.12 19:15

No to je pravda :kytka: ale na fotce vypadají perfektně .. hned bych brala opičku v růžové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.4.12 19:22
@Barusatko píše:
No to je pravda :kytka: ale na fotce vypadají perfektně .. hned bych brala opičku v růžové :lol:
:D :D :D Ja myslela že myslíte ten proužek :D :D opičkové z Pinkie jsou super .Šahala jsem na materiál v jednou kočárku a je to fajn bavlna nooo a barvičky super :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
29.4.12 20:45

Týýýýjo tak to je luxus :twisted: to musíme mít :mrgreen: brala bych jí i do sporťáku i do hluboké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.4.12 21:08
@Barusatko píše:
Týýýýjo tak to je luxus :twisted: to musíme mít :mrgreen: brala bych jí i do sporťáku i do hluboké :)

Pani na pinkie.cz psala že je univerzál že se dá dát jako do hluboké korby tak pak do sportáku což je super :D :D :D :D :D Á ja si u jiné pani obednávala jak do hlub.tak do sportáku :? kdybych to věděla dřív tak si objednám jen opičku a je :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.4.12 11:19

Holky asi potřebuju ještě jedno dítě, at můžu taky jezdit s Mutsikem. Když jdeme s přítelem a prckem ven nebo kamkoliv, tak kočár vozí přítel a nechce mi ho dát. Za 3 týdny, co Zdendu máme, jsem kočár vezla asi 3× a to jen proto, že jsem byla sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.4.12 13:18
@Broučkovka píše:
Holky asi potřebuju ještě jedno dítě, at můžu taky jezdit s Mutsikem. Když jdeme s přítelem a prckem ven nebo kamkoliv, tak kočár vozí přítel a nechce mi ho dát. Za 3 týdny, co Zdendu máme, jsem kočár vezla asi 3× a to jen proto, že jsem byla sama :-D
:mrgreen: :mrgreen:
Já se moc moc těším, až vyjedem.
Jen máme s manželem oba obavu, jak si zvykneme na zatáčení - přece jen ta natáčecí zadní náprava je neobvyklá a bude to nezvyk.
  • Citovat
  • Upravit
5352
30.4.12 13:33

Zandu, barvičky na materiálech, co používá Pinkie, (a pravděpodobně i na všecho ostatních bavlněných) docela blednou. Holky, co koupily tmavé barvy, si na to docela stěžovaly. Já mám od Pinkie tu superblue barvu se žraločkem a sice vybedla také, ale není to na ní vidět. Má prostě jiný odstín, ale po celé ploše stejně jiný. Takže mě blednutí nevadí, ale když srovnám po roce používání barvu vložky vystavěné sluníčku s kouskem látky, který mám zabalený v černé obálce, tak je to již jiná barva. Pokud máš tmavší barvu, tak beztak nejspíš po jednom roce koupíš na další léto jinou vložku.
Možá to už s tím blednutím není pravda, protože snad loni holkám Pinkie říkala, že už používá jiné látky…
Já mám s Pinkie moc dobrou zkušenost, byla moc ochotná mi ušít, co jsem si namyslela i mimo její nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.4.12 13:35

Mmch loni jsem se tady na to ptala Mafiny.. ta mi rikala, ze mi podlozka vydrzi tak jednu sezonu.. a ne :) uz s ni zacinam druhou.. mam cernou a vysisovana neni.. tak myslim, ze letos to s ni jeste odjezdime ;)

• Citovat
  • Upravit
5352
30.4.12 13:42

Tak to už má asi fakt jiné materiály. Tak to můžete být asi klidné…
Je pravda, že já jezdím i letos s tou loňskou a kdybych neměla kousek té origo látky schovaný, tak bych ani nevěděla, že je vyšisovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí