Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Tasta píše:
Ahoj holky, jdu za vámi opět s dotazem? Od kolika měsíců jste vozily mimča ve sportovní sedačce? Já mám 5m prcka a nemůžu se dočkat, kdy už přesedláme z hlubokéno kočárku (Inglesina) do sportovní Mutsy. Prcek samozřejmě ještě nesedí a hodně dlouho nebude, ale i tak zjišťuji kdo, kdy, kde a jakDíky
@klarazitova píše:
holky můžu se zeptat, jestli máte originál slunečníky nebo neoriginální? a který byste doporučily? jinak jakýkoliv doplňky na kočárky taky vítám. Jak máme černej kočárek a teď už víme, že budeme mít holčičku, tak sháním všechno možný, aby bylo vidět, že vozíme slečnu
Já mám uiniverzální slunečník a je na nic . je sice krásný na kočárku ale na nic. Pořádně nedrží, neustále jsem sním šermovala abych udělala stín a to mě nebavilo.Hlavně po prvním nasazení nám vypadla tyč kterou jsem si musela přilepit
takže vyloženě kvalita
ale asi co chci za 299kč
Já přemýšlím o sluneční cloně
Slunečník je krásný ale účelovej asi jen ten drahý který má ohebný i vršek .Ten náš ne
jojo ta sluneční clona se mi moc líbila. Koukala jsem na ně i u té paní na mimibazaru jak jste sem dávali na minulé stránce odkaz
má moc krásně barevné ![]()
@slunicko100 píše:
Mooch, prosím o info ,kde jsi ho koupila. Díky
Myslím že v Malvíku
Ahoj, před pár měsíci jsem se tu s Vámi radila o výhodách (samozřejmě převažují
a nevýhodách Mutsyho a nyní už ho mám doma. Potomka očekáváme v srpnu a teď se snažím kočárek vytunit doplňky. Sháním hlavně nějakou univerzální přebalovací tašku. Měla jsem v plánu koupit tu z DMka, ale zaujal mě tu odkaz na stránky www.pinkie.cz a tak jsem se chtěla optat, jestli tu nemáte někdo zkušenost s přebalovací taškou z pinkie. Vypadají dobře, jen mě trochu mrzí, že jsou jednokomorové a asi by se hodilo nějaké to menší pouzdro na mobil, peněženku a tak. Případně jestli někdo máte i další zkušenosti s výrobky pinkie, kromě podložky s opičákem, protože pro tu už jsem se definitvně rozhodla ![]()
@petra-c Ahoj já si ji koupila ke golfkám a úplně se mi rozpadla, asi po 2 měsících. Věci hezké, ale tak na ozdobu…
@denca29 píše:
@petra-c Ahoj já si ji koupila ke golfkám a úplně se mi rozpadla, asi po 2 měsících. Věci hezké, ale tak na ozdobu…
@klarazitova píše:
holky můžu se zeptat, jestli máte originál slunečníky nebo neoriginální? a který byste doporučily? jinak jakýkoliv doplňky na kočárky taky vítám. Jak máme černej kočárek a teď už víme, že budeme mít holčičku, tak sháním všechno možný, aby bylo vidět, že vozíme slečnu
Já mám originál a je docela fajn, vždycky ho tak nějak zapřu o boudičku. Malá chce strašně koukat, takže já většinou jezdím se shrnutou boudičkou a slunečník z jedné strany, tak je spokojená ![]()
@Tasta já koukám, že máme úplně stejně staré mimino ![]()
**„@ZandaU“:
Díky za rady k přebalovacím taškám, půjdu do té z DMka, je osvědčená a o půlku levnější než MUTSY origoš, akorát u nás v DMku nemají tu černou, nevíte, jestli se nedá objednat někde na netu ![]()
@petra-c píše:
Díky za rady k přebalovacím taškám, půjdu do té z DMka, je osvědčená a o půlku levnější než MUTSY origoš, akorát u nás v DMku nemají tu černou, nevíte, jestli se nedá objednat někde na netu
Zeptala bych se v DM ať Vám ji objednají.
@petra-c píše:
Díky za rady k přebalovacím taškám, půjdu do té z DMka, je osvědčená a o půlku levnější než MUTSY origoš, akorát u nás v DMku nemají tu černou, nevíte, jestli se nedá objednat někde na netu
Můžu ti mrknout tady. Ale z našich dvou Dm jsem viděla taky jen béžové.
Potřebuju černou, jelikož už mi dorazil do lubfinu ten origo nánožník na tu hlubokou korbu - černý. Jsem zvědavá, jak to bude vypadat.
Petra-c: Ahojky! Já jsem si ji pořídila dle Mafi a jsem spokojená. Chtěla jsem ji taky černou, ale ta byla hned pryč. Řekli mi, že si ji objednat u nich nemůžu, a neovlivní to, jaké jim přijdou. Takže mi ani neřeknou jaké barvy budou.Ať prý chodím, a zkuším to. Známou jsem tam neměla, takže jsem se nemohla domluvit, aby mi ji dali bokem. Ale jako těhu jsem tak stejně pořád něco dokupovala, a protože jsou u nás 2 DM, tak se mi poštěstilo a s 10% slevou. Tak jsem ji měla za 540,– Kč. Jinak kapsiček je tam mraky.A jak psala Mafi že malá poutka na rukoujeť na nějakou kabelu přišívala, tak u téhle mám jedno velké přes rameno a 2 malá na rukojeť.
Vždycky tam zbývaly červená, fialová, světle hnědá. Černá a tmavě hnědé byly hned pryč. Zkusím se u nás mrknout.A napíšu.