Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
11.5.12 12:59

Na těch fotkách ta skutečná barva je vidět hrozně blbě. Ale je to light olive, fakt světloulince do zelenkava.

• Citovat
  • Upravit
1267
11.5.12 15:59

Já si myslím, že asi ano, ale MIST byla pouze loňská kolekce, tak nevím, zda jí někde ještě mají. Pokud není olivová do zelena, tak ano. Dávám sem detail barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
11.5.12 16:36

no olivova je do zelená.lehounce

• Citovat
  • Upravit
841
11.5.12 16:45

Holky plánujete některá NEprodávat autosedačku? My jsme totiž koupili autosedačku od jedné paní a ona k ní nemohla najít tu vložku na hlavičku pro novorozeňátka a na kšírky aby neškrábaly. tak jestli nemáte třeba na pujčení samozřejmě, že bych vám i za to půjčení zaplatila. Jen se mi nechce kupovat celou novorozeneckou vložku za 500 :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
11.5.12 18:21

@klarazitova

No my ji za chvíli potřebovat nebudeme, pokud ji nepotřebuješ hned..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.5.12 20:24

@Broučkovka já to sháním až na září, ale zrovna mi paní napsala že ji našla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
12.5.12 11:45

Ahoj holky, nechce se mi to hledat, tak vás chci poprosit, jestli by jste mi to mohla některá polopaticky vysvětlit. Sice mám Mutsynu už na druhé dítě a jezdím s ní 4roky, ale nějak jsem nepochopila funkci těch háků pod sportovní sedačkou. Myslím tím, když mám sedačku po směru jízdy. Má to tam být někde zaháklé? Pokud je to správně spasované, tak by měla jít konstrukce složit i se sporťákem nasazeným? Mám veliké auto, takže kočár nepotřebuju skládat, ale tuhle jsem potřebovala obyč kombíkem a nevěděla jsem si rady. Musela jsem to celé rozložit. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
12.5.12 12:40

Já ted ještě koukám, že barvy active mají na nánožníku u nožiček tu černou gumku na stažení (tu měla i řada college). Tak že by byla jejím nástupcem?

Nechápu jak mi to libfin nemuže zjistit, to je problém napsat dotaz výrobci? Když s nima jednají a objednávají zboží

• Citovat
  • Upravit
13903
12.5.12 12:45
@bara2 píše:
Ahoj holky, nechce se mi to hledat, tak vás chci poprosit, jestli by jste mi to mohla některá polopaticky vysvětlit. Sice mám Mutsynu už na druhé dítě a jezdím s ní 4roky, ale nějak jsem nepochopila funkci těch háků pod sportovní sedačkou. Myslím tím, když mám sedačku po směru jízdy. Má to tam být někde zaháklé? Pokud je to správně spasované, tak by měla jít konstrukce složit i se sporťákem nasazeným? Mám veliké auto, takže kočár nepotřebuju skládat, ale tuhle jsem potřebovala obyč kombíkem a nevěděla jsem si rady. Musela jsem to celé rozložit. díky moc

Jak tu tak sleduju ty opakující se dotazy - holky, co takhle napsat admince, ať nás převede na otevřenou skupinu (jako se to udělalo s tou LIDLáckou) a pak můžou být tyhle nejčastější dotazy - resp. odpovědi vyvěšené na nástěnce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.5.12 08:20

ahojky kdo jste sháněli tu tašku,já mám od bába bing http://www.obchodni-dum.cz/…ska/z193692/ a je perfektní,fakt investice nelituju.vozim ji na tom stupatku před kočárkem nebo v dolním košíku mezi tyči a velkým košem..
sluneční strisku mám sunshine kids a taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
13.5.12 16:48
@xreni píše:
ahojky kdo jste sháněli tu tašku,já mám od bába bing http://www.obchodni-dum.cz/…ska/z193692/ a je perfektní,fakt investice nelituju.vozim ji na tom stupatku před kočárkem nebo v dolním košíku mezi tyči a velkým košem..
sluneční strisku mám sunshine kids a taky super

Dej jsem prosím foto, ať vidíme, jak vypadá v reálu na kočárku. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.5.12 17:16

Kofolo, Active není nástupce Colleague - to je Team, ale i Team i Active mají stejný tvar korbičky. Jiný je jen Cargo a Joey. Tak být tebou vybírám z kolekce Team a Active. Barvy Active jsou tvořené dvěmi nitkami o různých barvách (napúříklad hznědá a bíélá dí Active Coffee), Team je jednobarevná. Materiál je stejný.
Já bych e tedy nepokoušela vybrat něco, co bude trochu podobné na obrázku, protože v reálu to bude jiastojistě úplně jiné jako pěst na oko, že ses to pokoušela doplnit. Spíš bych zvolila něco úplně jiného a doplnila to třeba taškou v téže barvě. Ideálně v černé, ta se hodí ke všemu - Team Black a k tomu třeba tašku Team Black a černou sluneční clonu, černou máš hodně také na podvozku a samozřejmě kolečka… a kočárek bude vypadat jako originál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.5.12 18:17
@Wikky píše:
Dej jsem prosím foto, ať vidíme, jak vypadá v reálu na kočárku. díky

tady jsou naky, btw mutsy dal fakt hustej teren :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.5.12 18:24
@Mafina5 píše:
Kofolo, Active není nástupce Colleague - to je Team, ale i Team i Active mají stejný tvar korbičky. Jiný je jen Cargo a Joey. Tak být tebou vybírám z kolekce Team a Active. Barvy Active jsou tvořené dvěmi nitkami o různých barvách (napúříklad hznědá a bíélá dí Active Coffee), Team je jednobarevná. Materiál je stejný.
Já bych e tedy nepokoušela vybrat něco, co bude trochu podobné na obrázku, protože v reálu to bude jiastojistě úplně jiné jako pěst na oko, že ses to pokoušela doplnit. Spíš bych zvolila něco úplně jiného a doplnila to třeba taškou v téže barvě. Ideálně v černé, ta se hodí ke všemu - Team Black a k tomu třeba tašku Team Black a černou sluneční clonu, černou máš hodně také na podvozku a samozřejmě kolečka… a kočárek bude vypadat jako originál…

Já právě přemýšlela nad tou hnědou - active cofee.
Jelikož na boudě jsou i hnědé lemy. A doplnit hnědou Dm taškou.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.5.12 18:25

Mafi ale děkuju. Konečně první člověk za dva měsíce, který mi dokázal odpovědět.,

Jen škoda, že jsem to nevěděla rovnou a ted se mi tu válí černý cargo nánožník.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4