Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
14.5.12 17:32

No tohle by mě taky zajímalo :) možná bude vědět Mafi - ta ví všechno ohledně těchto kočárků .. když něco nevím nechávám si od ní radit ráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
14.5.12 17:40
@peťulůinka píše:
Tak stále váhám s koupí, opravdu nemáte někdo zkušenost..?

ale jo, má. Bébka myslím - ta si je moc nepochvalovala, že klouzaly. A pak ještě někdo a ten si je pochvaloval.
Taky jsem o nich přemýšlela, ale nakonec mi to přišlo jako zbytečnost. A spíš bych je teda nenazvala „letními“ ale „nákupními“. Pokud hledáš přední otočná na ježdění venku, tak si spíš kup třeba jetý podvozek 4rideru a budeš mít jak letní, tak zimní kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 18:18

přesně…přemýšlím o nich právě proto, v obchodě si s UR připadám děsně neohrabaná nebo i když jedu k doktorce…v zimě jsem to nějak přežila, do sněhu jsou ty nafukovací úplně perfektní, ale teď váhám..
Do dalšího kočáru se mi investovat nechce, to až potom do golfek.. a ty kolečka stojí nějak do tisícovky, tak to ještě jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
14.5.12 18:55

@peťulůinka Ahoj já je tenkrát neměla z mutsyho už jsme vyrostli, dneska bych je určo pořídila. Na aukro jsou v aukci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
14.5.12 20:09

Já jsem ta kolečka pořídila jetá na MMB a ještě ani jednou nepoužila - a to je mám půl roku. Taky jsem to chtěla do obchoďáků apod. a nakonec se mi to nechce přehazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 20:14

denca29: Děkuji za tip na aukci.. končí zítra, tak to abych se rychle rozhodla=)

pep: a jak dlouho ta výměna asi zabere, je to složitý? nebo si je na ten kočár ještě ani nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
14.5.12 20:41
@peťulůinka píše:
denca29: Děkuji za tip na aukci.. končí zítra, tak to abych se rychle rozhodla=)pep: a jak dlouho ta výměna asi zabere, je to složitý? nebo si je na ten kočár ještě ani nezkoušela?

Zkoušela jsem to, hned jak kolečka dorazila. Jen sundáš ta velká a nasuneš ta malá, otázka dvou/tří minut. Ale mně se s tím nechtělo vždycky špinit, navíc jsem ta malá měla ve sklepě, tak jsem to vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 21:21

No a když jsi to zkoušela, jezdilo se ti s kočárem dobře, nebyl vratký nebo tak něco…? A to pak musí být podvozek teda zaaretovaný, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
15.5.12 09:11
@peťulůinka píše:
No a když jsi to zkoušela, jezdilo se ti s kočárem dobře, nebyl vratký nebo tak něco…? A to pak musí být podvozek teda zaaretovaný, že jo?

Ano, podvozek musí být zaaretovaný a otáčíš těma předníma kolečkama. Já opravdu nevím, jak se s tím kočárem jezdí venku, já to fakt zkoušela jen jednou na chodbě a vratký kočárek nebyl určitě. Jezdilo se pak jak s čtyřkolkou s předníma otočnýma kolama. Já mám totiž ještě jeden kočárek právě do města, obchodů apod., takže už jsem ta kolečka vůbec nevyužila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.5.12 19:24

holky, kdyby jste některá sháněla přebalovací tašku , tak prodávám tuto: http://www.detskezbozi.com/…a-20119.html je to joy silver, zatím jsem ještě inzerát nikam nedávala, tak kdyby náhodou, tak se mi ozvěte do SZ.
samo, že můžu zaslat foto…

a potom mám ještě dotázek, nevíte některá, zda jde pořídit i jiný koš pod kočár než je ten ošklivý originál, mě se teda vůbec nelíbí a chtěla bych celý černý… nevíte některá o takové možnosti? díky předem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.5.12 19:32

jako myslíš ten přídavnej nákupní (že ti tam vadí to stříbrný madlo) nebo ten co tam je normálně (co je černej u standardu)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.5.12 19:37

tady je foto, já mám joye silver.. já myslela, že jsou ty koše u všech stejné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.5.12 19:40

né, u pěnový rukojeti je celej černej. Ho zkus sehnat na MMB, jestli někdo nerozprodá kočár na náhradní díly. Nebo v Libfinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
15.5.12 19:42

když se podáváš do fotoalba, tak na stránce 4 druhej kočár nahoře - tam je vidět pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
15.5.12 19:52

mooch díky moc , už jsem koukla na foto, ten černej fakt vypadá líp, zkusím prohledat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí