Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.5.12 21:12
@pep píše:
Ano, podvozek musí být zaaretovaný a otáčíš těma předníma kolečkama. Já opravdu nevím, jak se s tím kočárem jezdí venku, já to fakt zkoušela jen jednou na chodbě a vratký kočárek nebyl určitě. Jezdilo se pak jak s čtyřkolkou s předníma otočnýma kolama. Já mám totiž ještě jeden kočárek právě do města, obchodů apod., takže už jsem ta kolečka vůbec nevyužila.

Já se pořád nějak nemůžu rozhodnout..aby mi neležely zase doma zbytečně nevyužitý jako tobě.. Kdyžtak se ti ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 21:42

Milé zkušenější majitelky Mutsy UR

Dnes jsem poprvé nasadila sporťák na podvozek Mutsy UR (typ sporťáku Cargo chocolate, nevím zda je to podstatné, tak raději píšu).. a mám pár dotazů
1.) stříška mi vzádu plandá, myslím, že když zafouká vítr, bude do sporťáku i foukat..je to normální? popřípadě jak jste to vyřešili vy..
2.) originál nánožník zde proklínaly už mnohé maminky, mně taky zrovna moc nesedí, ale myslím, že co se týká připevnění, tak to s ním nějak zvládnu..mám ale jiný problém, jedná se spíše o estetiku..to tvrdší vyztužení nánožníku mi končí z pohledu na kočár zepředu zhruba v polovině a jde vidět že vyztužení není „dotáhlé“ až do konce respektive nahoru..máte to také tak?
3.) myslela jsem si, že jde dát sporťák do úplného lehu, dělám něco špatně, nebo to byla mylná informace?
4.) dál jsem se chtěla zeptat čím a co konkrétně na kočáru promazáváte, zdá se mi že mi po zimě drhne..
5.) pak ještě jedna otázka.. chtěla bych pořídit vložku na léto do kočáru, s jakou máte nejlepší zkušenost, přijde mi že v nějaké molitanové se bude dítě potit.. případně jestli máte barevností stejný typ kočáru (cargo chocolate), tak kterou vložku jste tam doladily, bojím se že mi tam pak nebude ladit, tak pro inspiraci=)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.5.12 21:59

@peťulůinka Uplny leh to neni, jen cca 170°, mazeme WD40 a neco vazelinou. Je to vic popsane v navodu. Mam vlozku z pinkie.cz. :) Vic urcite poradi Mafi (obzvlast ten nanoznik, ja ho vubec nemam.)

• Citovat
  • Upravit
11408
16.5.12 21:59

Peti
1.,5. me striska taky planda, taky mi vadi ty fuky, kteryma vypadava dudlik :-)
proto jsem sla poridit vlozku do kocaru. mam obyc. bavlnenou odtud http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a jsem moc spokojena, v lete se v ni prave nepoti a da se lehce vyprat. je oboustranna tak muzu menit design a hlavne levna :-) zaroven zakryje boky kocarku..

2. nanoznik je naprd, musim se joo snazit, abych ho tam pripevnila, hlavne kdyz je v lehu..ale budu pouzivat spis fusak nebo deky..
3. do uplneho lehu nejde. ale prijde mi lepsi leh,, kdyz je sedacka po smeru jizdy.
4. nemazu, ale mam pouzity po 2 detech a pry ani nebylo treba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.12 22:55
@xreni píše:
Peti
1.,5. me striska taky planda, taky mi vadi ty fuky, kteryma vypadava dudlik :-)
proto jsem sla poridit vlozku do kocaru. mam obyc. bavlnenou odtud http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… a jsem moc spokojena, v lete se v ni prave nepoti a da se lehce vyprat. je oboustranna tak muzu menit design a hlavne levna :-) zaroven zakryje boky kocarku..2. nanoznik je naprd, musim se joo snazit, abych ho tam pripevnila, hlavne kdyz je v lehu..ale budu pouzivat spis fusak nebo deky..
3. do uplneho lehu nejde. ale prijde mi lepsi leh,, kdyz je sedacka po smeru jizdy.
4. nemazu, ale mam pouzity po 2 detech a pry ani nebylo treba :nevim:

já na tyhle vložky už koukala, ale v nich je molitan nebo ne? pereš jí v pračce nebo ručně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
16.5.12 22:57

mám stejnou vložku. Je v nich tuším molitan, peru je normálně v pračce na 40.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.5.12 23:49

1 + 5) Vložku mám Pinkie a je v ní milotan a dítě se mi nikdy nepotilo. Pomáhá i na jaře a v létě a na podzim proti těm fukům mezi boudou a opěrkou. Když to tu holky kritizovaly, tak já ani nevěděla o čem mluví. Ale musíš koupit tu vložku s postranicemi. V zimě tomu zase pomáhá fusak.

1. Nánožník mám vyztužený asi celý, nikdy jsem neměla žádný estetický problém. Uchycení jsem vymyslela pro menší dítě takové lepší a ídky tomu nánožník kryje dostatečně. Kouknio na moje fotky tady v albu, je to tam vyfocené, Nánožník podvlečený pod madlem.
  1. Kočár do úplného lehu dát nejde a nikdy mi to nechybělo.
  1. Mažu vazelinou ty středy koleček a WD40 hlavní šroub a lyžiny na kterých se točí zadní náprava. Sundám kolečko umyju samozřejmě celý podvozek i kolečka, nechám uschnout a pak ty hroty, na kterých kolečka drží namažu vazelinou a to místo, kde jezdí zadní náprava po takových jakoby lyžinkách prostříkám WD40.
  1. Barvu Cargo Chocolate tu koupila jedna holčina a poslala fotky s vložkou do hluboké korbičky a taškou z MMB byla s takovými nerovnými pruhy v barvě hnědé, béžové a modré. Vypadalo to moc hezky. Tak si projdi to album.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
17.5.12 08:07

Souhlas s holkama se vším.

Jen v těch vložkách není molitan,ale vatelín.
Prala jsem normálně v pračce.

A k čokoládové můžeš ladit prakticky jakoukoliv barvu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.5.12 12:05

do cokoladove musi byt uplne super tahle.. http://www.mimibazar.cz/foto.php?… miluju tu kombinaci modra tyrkys-hneda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.5.12 12:07

No jenže ona ta Chocolate má vnitřek blankytně modrý a ta tyrkysová by se k tomu asi nehodila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.5.12 12:32

Podle mě by seděla tato nebo tato , což je ta, co si pořídila myslím Saru zde z diskuse, která má kočárek Cargo Chocolate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
17.5.12 12:46
@Mafina5 píše:
Podle mě by seděla tato nebo tato , což je ta, co si pořídila myslím Saru zde z diskuse, která má kočárek Cargo Chocolate.
:D :D :D Tu druhou ti mohu prodat :o)))) ja si ji objednala i do Hl.Korby ale nám neladí je to jiná barva než mám v kočárku :O(((( http://i.mimibazar.cz/…55416164.jpg
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
18.5.12 08:46

Návleky na rukojeť

Dobrý den, prosím jdou někde ještě sehnat návleky na pěnovou rukojeť na kočárek? Nikde je teď nemohu najít. Poraďte mi. Děkuji Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.12 10:50

Ahoj holky, děkuju mockrát za rady a tipy.. jste hodný, že reagujete, vsadím se, že na to stejný se tady už ptal někdo jiný milionkrát, ale ta diskuze je hrozně dlouhá, louskala bych to tu týdny =) možná by bylo dobrý udělat stránku, kde by byly už zodpovězený dotazy, takový ty častější..

Jinak k těm vložkám.. když jsem viděla Cargo chocolate, byla jsem tou barevnou kombinací unešená, a to jsem chtěla původně jednobarevný černý nebo max tmavě hnědý..ale ta „nebíčková“ modrá v na střeže je úžasná, a to máme ještě k tomu holku, takže by se spíš hodilo něco do růžova… ale! hrozně špatně se s ním cokoli ladí… ta hnědá má totiž takový tón do červena a ještě je z lesklejšího materiálu, takže to není typická čokoládová a ta modrá je zase blankytná a všude kde cokoli vidím, tak dělají spíše do tyrkysova..takže šílený..ty vložky co jste tu daly už jsem všechny viděla, projižděla jsem mimibazar, aukro a snad celej net..nakonec asi půjdu do čistě jednobarevný modrý, protože jakmile je tam těch barev víc, tak už to s tou druhou zase neladí..tak kdyby jste věděli o nějaký blankytný nebo doma nějakou máte tak určo napište, budu ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.12 10:52
@Mafina5 píše:
1 + 5) Vložku mám Pinkie a je v ní milotan a dítě se mi nikdy nepotilo. Pomáhá i na jaře a v létě a na podzim proti těm fukům mezi boudou a opěrkou. Když to tu holky kritizovaly, tak já ani nevěděla o čem mluví. Ale musíš koupit tu vložku s postranicemi. V zimě tomu zase pomáhá fusak.
  1. Nánožník mám vyztužený asi celý, nikdy jsem neměla žádný estetický problém. Uchycení jsem vymyslela pro menší dítě takové lepší a ídky tomu nánožník kryje dostatečně. Kouknio na moje fotky tady v albu, je to tam vyfocené, Nánožník podvlečený pod madlem.
  1. Kočár do úplného lehu dát nejde a nikdy mi to nechybělo.
  1. Mažu vazelinou ty středy koleček a WD40 hlavní šroub a lyžiny na kterých se točí zadní náprava. Sundám kolečko umyju samozřejmě celý podvozek i kolečka, nechám uschnout a pak ty hroty, na kterých kolečka drží namažu vazelinou a to místo, kde jezdí zadní náprava po takových jakoby lyžinkách prostříkám WD40.
  1. Barvu Cargo Chocolate tu koupila jedna holčina a poslala fotky s vložkou do hluboké korbičky a taškou z MMB byla s takovými nerovnými pruhy v barvě hnědé, béžové a modré. Vypadalo to moc hezky. Tak si projdi to album.

Mafina5: tak jsem se nechala inspirovat a taky jsem ten nánožník podvlíkla pod madlem..myslím, že to tak možná i výrobce zamýšlel a vyřešil se mi tím pádem i ten problém s tím „nedotaženým“ vyztužením, totiž kdyby byl ten nánožník vyztužený až do vrchu, nešlo by to pod to madlo dát.. jinak co se týká toho mazání tak díky za podrobný návod, jinak jsem si sehanla český návod a tam píšou, že mazat se má teflonovým sprejem?? to bude asi to WD40, že jo? já se s tím v životě nesetkala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí