Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
23.5.12 13:55
@La kofola píše:
už jsem na to přišla :mrgreen:Ještě mám dotázek, mužu vyprat i tu podložku, na které mimčo leží???Nebo raději ne?

jo vyper všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.5.12 13:56
@Jesterka21 píše:
ted čtu o těch slunečních clonách, jak sem dávala Mafina odkaz, když sluníčko zrovna nesvítí, jde tu clonu odtáhnout ke korbičce aby tam držela? už na ní koukám a asi si jí objednám. Furt tahám plenu a kolíčky :mrgreen:

jde jí přetáhnout buď přes korbičku nebo pod korbičku. Já mám teda jinou, ne od Lilinky, ale nemůžu ajít odkaz. Každopádně někdo z MMB. Mám tmavě modrej kočárek, tak jsem si nechala ušít i tmavě modrou clonu. Plus jsem si ještě od té samé paní nechala ušít tašku na pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.5.12 13:57

@Jesterka21 no to je výborný postřeh .. taky by mě to zajímalo :) jak to je .. super že se dá složit na minimum ale na té boudičce by to bylo taky fajn ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.5.12 13:59
@mooch píše:
jo vyper všechno

Já jen jestli se ten molitan nebo co to je vevnitř nějak nezdeformuje nebo něco.

• Citovat
  • Upravit
2227
23.5.12 13:59
@mooch píše:
jde jí přetáhnout buď přes korbičku nebo pod korbičku. Já mám teda jinou, ne od Lilinky, ale nemůžu ajít odkaz. Každopádně někdo z MMB. Mám tmavě modrej kočárek, tak jsem si nechala ušít i tmavě modrou clonu. Plus jsem si ještě od té samé paní nechala ušít tašku na pláštěnku.

tak už jí objednávám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
23.5.12 14:03

a na nějaký dobrý slunečník na Mutsynku nemáte typ? ten origoš od Mutsy za 800 se mi zdá dost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.5.12 14:03
@mooch píše:
jo máš pravdu, je to obráceně - tyhle jsou na adaptéry a ty zespodu jsou na sklápění madla. Holt jak to člověk dlouho nepoužívá…

jj, ja se taky musela jit podivat na obrazek, kde co je ;)

• Citovat
  • Upravit
13903
23.5.12 14:08
@La kofola píše:
Já jen jestli se ten molitan nebo co to je vevnitř nějak nezdeformuje nebo něco.

trochu se mi to myslím posunulo, ale jak to uschlo, tak jsem to vytvarovala zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.5.12 14:08
@Jesterka21 píše:
a na nějaký dobrý slunečník na Mutsynku nemáte typ? ten origoš od Mutsy za 800 se mi zdá dost :roll:

slunečník je naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
23.5.12 14:22
@mooch píše:
slunečník je naprd

tak aspoň ušetřím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
23.5.12 14:31

Mně šel molitan - „trojúhelník“ z novorozenecké vložky vytáhnout.. A jinak to prošlo všechno bez problémů i sušičkou.

http://www.youtube.com/watch?…
a tady je video, jak sundat potah :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.5.12 14:41

Já mám slunečník origoš a jsem s ním spokojená. Je docela velký, takže se s ním nemusí toliko natáčet, když člověk mění směr. Ale koupila jsem ho v setu s korbičkou za super cenu. 800 by se mi asi taky zdálo moc. Ale zase byl ke korbičce opúravdu krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.5.12 14:47

To vypadá krásně :) já jsem dostala teď jako dárek .. univerzální slunečník .. tak snad nám tam bude taky hezky držet .. ;) (i když to není originál)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.5.12 14:58

S clonou tedy zkušenost na korbě nemám, koupila jsem ji až na sporťák, ale jedné holčině tady na diskusi jsem ji nafotila, jak tam jde připevnit… Jde to tam mít plně stažené, ale i tak napůl vytažené, kdy clona jen prodlouží boudičku (podobně jako na sporťáku)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.5.12 15:18

Já si objednala clonu na MMB a dobrý jen na mou barvičku kočárku něco poladit je šílené nikdo nemá takovou šedivou jako máme na kočárku .Jen je stříška materiál šusťák tedy nějaký 100% pes :nevim: tak dumám zda by materiál od lilinky nebyl lepší viz foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí