Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@La kofola píše:
už jsem na to přišlaJeště mám dotázek, mužu vyprat i tu podložku, na které mimčo leží???Nebo raději ne?
jo vyper všechno
@Jesterka21 píše:
ted čtu o těch slunečních clonách, jak sem dávala Mafina odkaz, když sluníčko zrovna nesvítí, jde tu clonu odtáhnout ke korbičce aby tam držela? už na ní koukám a asi si jí objednám. Furt tahám plenu a kolíčky
jde jí přetáhnout buď přes korbičku nebo pod korbičku. Já mám teda jinou, ne od Lilinky, ale nemůžu ajít odkaz. Každopádně někdo z MMB. Mám tmavě modrej kočárek, tak jsem si nechala ušít i tmavě modrou clonu. Plus jsem si ještě od té samé paní nechala ušít tašku na pláštěnku.
@Jesterka21 no to je výborný postřeh .. taky by mě to zajímalo
jak to je .. super že se dá složit na minimum ale na té boudičce by to bylo taky fajn ..
@mooch píše:
jo vyper všechno
Já jen jestli se ten molitan nebo co to je vevnitř nějak nezdeformuje nebo něco.
@mooch píše:
jde jí přetáhnout buď přes korbičku nebo pod korbičku. Já mám teda jinou, ne od Lilinky, ale nemůžu ajít odkaz. Každopádně někdo z MMB. Mám tmavě modrej kočárek, tak jsem si nechala ušít i tmavě modrou clonu. Plus jsem si ještě od té samé paní nechala ušít tašku na pláštěnku.
tak už jí objednávám ![]()
a na nějaký dobrý slunečník na Mutsynku nemáte typ? ten origoš od Mutsy za 800 se mi zdá dost ![]()
@mooch píše:
jo máš pravdu, je to obráceně - tyhle jsou na adaptéry a ty zespodu jsou na sklápění madla. Holt jak to člověk dlouho nepoužívá…
jj, ja se taky musela jit podivat na obrazek, kde co je ![]()
@La kofola píše:
Já jen jestli se ten molitan nebo co to je vevnitř nějak nezdeformuje nebo něco.
trochu se mi to myslím posunulo, ale jak to uschlo, tak jsem to vytvarovala zpátky.
@Jesterka21 píše:
a na nějaký dobrý slunečník na Mutsynku nemáte typ? ten origoš od Mutsy za 800 se mi zdá dost
slunečník je naprd
Mně šel molitan - „trojúhelník“ z novorozenecké vložky vytáhnout.. A jinak to prošlo všechno bez problémů i sušičkou.
http://www.youtube.com/watch?…
a tady je video, jak sundat potah ![]()
Já mám slunečník origoš a jsem s ním spokojená. Je docela velký, takže se s ním nemusí toliko natáčet, když člověk mění směr. Ale koupila jsem ho v setu s korbičkou za super cenu. 800 by se mi asi taky zdálo moc. Ale zase byl ke korbičce opúravdu krásný ![]()
To vypadá krásně
já jsem dostala teď jako dárek .. univerzální slunečník .. tak snad nám tam bude taky hezky držet ..
(i když to není originál)
S clonou tedy zkušenost na korbě nemám, koupila jsem ji až na sporťák, ale jedné holčině tady na diskusi jsem ji nafotila, jak tam jde připevnit… Jde to tam mít plně stažené, ale i tak napůl vytažené, kdy clona jen prodlouží boudičku (podobně jako na sporťáku)…
Já si objednala clonu na MMB a dobrý jen na mou barvičku kočárku něco poladit je šílené nikdo nemá takovou šedivou jako máme na kočárku .Jen je stříška materiál šusťák tedy nějaký 100% pes
tak dumám zda by materiál od lilinky nebyl lepší viz foto