Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
23.5.12 15:22
@ZandaU píše:
Já si objednala clonu na MMB a dobrý jen na mou barvičku kočárku něco poladit je šílené nikdo nemá takovou šedivou jako máme na kočárku .Jen je stříška materiál šusťák tedy nějaký 100% pes :nevim: tak dumám zda by materiál od lilinky nebyl lepší viz foto

Ja mam na cargo grey cernou a vypada to dle mne dobre.

• Citovat
  • Upravit
648
23.5.12 15:31

No já bych ještě ráda viděla tu clonu od mooch jestli tady teda přidá odkaz kde jí koupila .. ta je taky z MMB a prý dobrý .. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
23.5.12 15:32
@Anielkha píše:
Ja mam na cargo grey cernou a vypada to dle mne dobre.
:D A jakou černou ? také šusťák nebo látku?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.5.12 15:33
@ZandaU píše: :D A jakou černou ? také šusťák nebo látku?

Ja mam uplne jinou, mam tu od teutonie.

• Citovat
  • Upravit
235
23.5.12 15:38
@Anielkha píše:
Ja mam uplne jinou, mam tu od teutonie.

Na tu jsem také jukala ale ta je cca za 450kč :think: ale jistě lépe rdží že jelikož je to jen taková látka která po šusťáku nesjíždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
23.5.12 16:01
@ZandaU píše:
Na tu jsem také jukala ale ta je cca za 450kč :think: ale jistě lépe rdží že jelikož je to jen taková látka která po šusťáku nesjíždí.

nesjizdi, zas se neda polohovat.. je to proste kus latky. Za ty prachy… no uplny zazrak to neni ;)

• Citovat
  • Upravit
235
23.5.12 16:14
@Anielkha píše:
nesjizdi, zas se neda polohovat.. je to proste kus latky. Za ty prachy… no uplny zazrak to neni ;)
:D :D :D :D :D no ta má se také polohovat nedá :) nastavuji si polohu jen tím že ji šoupu více na střechu :) to podle mě půjde si s tou Vaší :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
23.5.12 19:01

S tou Teutonií nic dělat nejde, jen visí dolů z boudičky. Byla jsem se na ni podívat v Malvíku, když sem clonu vybírala, a bylo to velké zklamání. Ta Lilinka má narozdíl od Teutonie na konci všitý drátek, kterým se dá tvarovat a díky tomu drží tak, jak si ji vytvaruješ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.5.12 21:42
@Barusatko píše:
No já bych ještě ráda viděla tu clonu od mooch jestli tady teda přidá odkaz kde jí koupila .. ta je taky z MMB a prý dobrý .. :nevim:

už jsem to našla, clonu a kapsičku na pláštěnku mám od téhle paní
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.5.12 22:35

@mooch moc ti děkuji :kytka: .. hned to prohlídnu .. a když tak paní i napíšu .. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.5.12 22:46

No teď jsem to prošla a vypadá fakt hezky :) takže ještě ať se ujistím .. je to ta co jde složit na minimum a můžu jí mít pořád u sebe v tašce? A je to ta co pasuje i na hlubokou korbičku a pak i na sporťáček??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
23.5.12 23:19
@Barusatko píše:
No teď jsem to prošla a vypadá fakt hezky :) takže ještě ať se ujistím .. je to ta co jde složit na minimum a můžu jí mít pořád u sebe v tašce? A je to ta co pasuje i na hlubokou korbičku a pak i na sporťáček??? 8o

jo jo, tak jsem to měla. Ale myslím, že tak jdou všechny (minimálně ty, co tam maj tu zpevňovací strunu). Některé jsou na takové klipsy (co se občas zlomí, ale jdou nahradit klipsama od kalhotovejch ramínek), tahle je zavazovací. Mně vyhovovalo, že si můžu vybrat barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.5.12 09:41

jo jo .. četla jsem že paní nabízí že si můžeš vybrat jakou budeš potřebovat, že se pokusí sehnat téměř cokoliv :) ale tak já se spokojím s černou mám totiž jinou barvu hluboké korbičky a jinou barvu sporťáčku .. a černou napasuju snad na všechno :-) to že se to zavazuje mi vyhovuje .. a hlavně teda že jde složit na min. místa ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
24.5.12 12:31

ahojky, tak jsem si ke svátku poručila nákupní košík :pankac: Dneska se mi možná donese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
24.5.12 18:18

ahoj holky, chtěla bych si koupit kočárek mutsy ale nejlépe z bazaru na netu, hrozne se mi libi barva sportaku stribrna, ale podle fotek se mi hodne spatne rozeznává o jakou barvu jde a podle nazvu uz vubec ne.kocarek jsem na vlastni oci videla jen jednou a to v babyparku, byl vystaveny team eco, taky hodne pekny ale vim ze je jeste ten stribrný, nevíte nahodou nekdo nazev?hrozne by mi to pomohlo a předem děkuji :)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí