Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
22.5.12 12:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.12 12:55

@Broučkovka .. no ta se mi taky líbí víc :) jen si připadám teď najednou jako nezodpovědná nastávající matka .. protože všude čtu jak je to důležité a vhodné a já to prostě nějakým způsobem nevyhledávám :mrgreen: koupila jsem pořádný krém proti sluníčku pro novorozeňátka .. a bylo .. ale teď :?: :?: :?: :zed: :lol: abych se bála vyjet ven bez clony přes boudičku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.12 12:58

jo jo .. ta je hezká .. a hlavně se dá pak použít i na sporťák .. což o té „plíně“ se říct nedá .. ale zase když chci pak kupovat na sporťák originál stříšku na mutsíky? http://www.ondalek.cz/…-barve-cerne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
22.5.12 13:18

@Barusatko
Ja to vůbec neřeším. Na malého nám většinou nesvítí a když, tak mu přehodím normální plínu. Máme doma i slunečník, ale ten pravidelně zapomínáme :-D

Stříška by se mi taky líbila, ale letos ji určitě neupotřebím a jestli příští rok, to nevím. Zdenda je dubnový, v 5 týdnech má 59 cm a budu ráda, když mi vydrží v korbičce do zimy :-) na zimu asi už sporták a pak se uvidí :-) A když ji mít nebudou, tak se taky nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.5.12 13:21

Určitě tu „pevnou“ clonu. Plína je ošklivá :jazyk:
Mám i sluneční stříšku, ale jsou dny, kdy jdem na dlouhou procházku a hrozí déšť, takže bereme normální boudičku, ale pak zasvítí a tu clonu mám standardně schovanou v kapsičce u boudy, tak stačí vytáhnout a nandat. Upotřebila jsem jí jak u hluboký korby, tak u sporťáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.12 13:40

@Broučkovka .. jo jo .. tak to je pravda že letos je to ještě na nic :) ale příští rok jí myslím už využijete .. já jí chci právě taky kupovat až příští rok .. a hlavně nevím zatím jestli budeme mít mini mimi a nebo cvalíčka :*

• týýjo ale Zdenda je pořádný kus chlapíka :palec: to se mu asi moc dlouho nebude v té hluboké líbit .. já mám vymodlenou malinkatou princezničku .. tak snad to tak i bude :mrgreen:

@mooch .. taky bych to tak viděla .. že jestli teda vůbec do nějaké půjdu tak asi do té pevné .. přijde mi to vhodnější a jak říkáš .. využije se to na hluboké i sporťáčku .. no ale asi teda počkám až budeme vozit a pak teda podle situace .. buď to letos přežijeme bez clony a příští rok půjdeme do té stříšky .. a nebo něco na rychlo pak pořídím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
22.5.12 14:03

@Barusatko
On je Zdenda dlouhá nudle :-D Na těch 59 cm má jen 4420g. A to ho krmím co 2 hodiny, večer co hodinu a půl :-D

Taky jsem doufala v malé miminko, ale když má přítel skoro 2metry (já jen 164), tak jsem to i čekala :-)

@mooch píše:
Určitě tu „pevnou“ clonu. Plína je ošklivá :jazyk:
Mám i sluneční stříšku, ale jsou dny, kdy jdem na dlouhou procházku a hrozí déšť, takže bereme normální boudičku, ale pak zasvítí a tu clonu mám standardně schovanou v kapsičce u boudy, tak stačí vytáhnout a nandat. Upotřebila jsem jí jak u hluboký korby, tak u sporťáku.

Jak máš schovanou tu clonu v kapsicce? Myslíš originál mutsy nebo tu z mmb? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.12 14:08

@Broučkovka :) HiHi.. no tak to joooo .. ale zase říká se že dlouhé děti se rodí líp než když je to miminko cvalíček a ještě k tomu maličký (teda na cm) 8) no každopádně je lepší že je Zdenda jedlíček .. jsou děti (viz. moje sestra taková byla) že nechtějí nic .. a když už něco tak to vyblinkají .. no já i muž jsme měli při narození oba kolem 4kg .. já teda ještě o něco málo víc :mrgreen: ale i tak doufám tajně v mrňouska :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.5.12 14:11

jestli myslíš originál Mutsy sluneční STŘÍŠKU, tak ta do kapsičky schovat fakt nejde :-)
Sluneční CLONU mám z MMB podobnou jako od Lilinky ale jinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.12 14:19

@mooch jo jo jo .. to jsem pochopila jak jsi to myslela :lol: jen jsem se asi špatně vyjádřila .. myslela jsem to tak .. že máš pravdu že ta pevná sluneční clona je mnohem lepší než ta „jakoby plína“ ale že jestli příští rok koupíme originál sluneční stříšku na mutsy .. tak že nevím jestli jí využijeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.5.12 14:23

jinak ta clona se stočí za tu strunu do kolečka (průměr je volitelnej), takž eje z ní takový placatý kolečko a dá se schovat téměř kamkoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.5.12 15:16

Jak jste se tu někdo ptal na takovou tu nevypnutou boudičku, tak to dělají starší korbičky. Neměli zacvaknutí v poloze plně vypnutá boudička nebo jak to říct. Časem dokonce vůbec nedržely otevřené (vysunuté). Ty novější už drží v poloze plně otevřená (vysunutá) bouda napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.12 18:55

@mooch aha tak to je paráda .. takže vlastně jako nouzovku jí můžeme mít pořád u sebe .. no to nezní vůbec špatně :) tak teď začínám mít dilema :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.5.12 20:24

Holky, já přesně vím, jak nad tím dumáte, ale uvidíte, že nakonec využijete všechno. Já taky pořád přemýšlela, co koupit, abych to využila a nakonec mám všechno a využívám všechno - někdy slunečník, někdy sluneční stříšku, někdy clonu, někdy nic… Doporučuji nejdříve koupit clonu, neb tu využijete i na hlubokáč a sluneční stříšku stejně nad ležícím mimčem nevyužijete a budete potřebovat slunečník. Stříška je spíš až pro sedící dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.5.12 20:30

@Mafina5 .. Mafi nejsem si jistá ale nedávala jsi tady nedávno právě ty tu pevnou clonu co máš na kočárku? Jestli jo můžu ještě jednou poprosit o odkaz kde jsi jí koupila?
@mooch i tebe mooch .. můžu poprosit o odkaz na tu tvou? Která se tak hezky skládá? .. a nebo maminky jestli máte zkušenosti s jinýma tak mi prosím taky pošlete odkazy .. všechno to projdu .. ať mám přehled a něco vyberu :-)

Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4