Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTo oni ti to snad vymění…
Ale barva Active Coffee je tedy hodně jiná než hnědá DMková taška. Ale na druhou stranu jiná je i Team Brown.
Já bych se asi raději vykašlala na celý nánožník a koupila si nějakou parádní dečku, která se ke kočárku i tašce bude hodit. Za nás na kočárcích žádné nánožníky nebyli a taky jsme přežili
Nebo bych popužila to originál plymo (soupravu na polštářek a peřinku do kočárku) jestli ho máš. To by mělo být stejné jako vnitřek kočárku…
@Mafina5 píše:
To oni ti to snad vymění…
Ale barva Active Coffee je tedy hodně jiná než hnědá DMková taška. Ale na druhou stranu jiná je i Team Brown.
Já bych se asi raději vykašlala na celý nánožník a koupila si nějakou parádní dečku, která se ke kočárku i tašce bude hodit. Za nás na kočárcích žádné nánožníky nebyli a taky jsme přežiliNebo bych popužila to originál plymo (soupravu na polštářek a peřinku do kočárku) jestli ho máš. To by mělo být stejné jako vnitřek kočárku…
Když já nánožník využívala hodně.
Spíš abych tu černou DMtašku sehnala - nikd eji nemají.
Ale eventuelně koupím jakoukoliv černou.
Já jsem ukořistila černou Dm tašku v pátek, pěknou s vyšívanýma kytičkama. Tak mám fakt radost, trvalo mi to dva měsíce
Já zas nemám ještě nánožník ke sporťáku, ale v minulosti jsem tady četla někde v diskuzích, že ten origo Mutsy nánožník je nějaký krátký či co, tak plánuji koupit neutrální černý z emitexu nebo ten pinkie. Nemáte někdo zkušenosti s těmi neorigo nánožníky na sporťák?
Mafi a co jsi dávala do hluboké korbičky na tu „matraci“???Nějaké prostěradlo nebo jen plenku??
Já tam měla prostěradlo froté na gumičku, ale ještě pod něj na matraci jsem dala napůl složenej péřovej vnitřek do klasické zavinovačky (peřinky) - zdálo se mi, že malej, když byl ještě hodně malej, tak tam na kostkách děsně nadskakoval, tak aby to měl pohodlnější ![]()
Holky, jak je to s těma hákama? Nemáte třeba odkaz na stránku, kde se to řešilo?
Háky musíš mít u urbanridera mezi těmi příčnými tenkými tyčkami (po směru). Pak jde kočárek složit i když je nasazenej sporťák…
Já si myslela, že to tak nějak je. Jenže mě to tam nejde takhle dát! Zkoušela jsem i složit podvozek a nasadit sporťák, ale ani tak to nešlo. Neměla bys někde fotku, jak to tam je nasazené?
Já to dělám tak, že položím sporťák na držáky, ale nezacvaknu, pak dám háky tam, kam patří a teprve pak docvaknu sedačku. Jde to bez problémů. Foto jsem našla jen špatné - právě na něm jsou ty háky nezaháklé - mají být před tou tyčkou, o kterou jsou na té fotce opřené jestli mi rozumíš…
@Mafina5 díky moc. už to mám správně, tak to ani fotit nebudu. nešlo mi to tam zaháknout, protože jsem ten podvozek měla stažený nějakým tím popruhem se suchým zipem. jak jsem psala, kočár neskládám, dávám do auta normálně v celku a nesložený, ale tuhle mě to vytrestalo, potřebovala jsem naložit do kombíka a musela jsem sedačku oddělat, nešlo mi to složit v celku.
@peťulůinka píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s „letními“ aretovacími koly na Mutsy UR (ty které se vymění za přední nafukovací). Zda jste s nimi spokojeni a jak obtížná je výměna, resp. kolik času zhruba zabere.http://www.babypark.cz/…-urban-rider
Tak stále váhám s koupí, opravdu nemáte někdo zkušenost..?