Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
13.5.12 19:36

To oni ti to snad vymění…
Ale barva Active Coffee je tedy hodně jiná než hnědá DMková taška. Ale na druhou stranu jiná je i Team Brown.
Já bych se asi raději vykašlala na celý nánožník a koupila si nějakou parádní dečku, která se ke kočárku i tašce bude hodit. Za nás na kočárcích žádné nánožníky nebyli a taky jsme přežili :-) Nebo bych popužila to originál plymo (soupravu na polštářek a peřinku do kočárku) jestli ho máš. To by mělo být stejné jako vnitřek kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.5.12 19:39
@Mafina5 píše:
To oni ti to snad vymění…
Ale barva Active Coffee je tedy hodně jiná než hnědá DMková taška. Ale na druhou stranu jiná je i Team Brown.
Já bych se asi raději vykašlala na celý nánožník a koupila si nějakou parádní dečku, která se ke kočárku i tašce bude hodit. Za nás na kočárcích žádné nánožníky nebyli a taky jsme přežili :-) Nebo bych popužila to originál plymo (soupravu na polštářek a peřinku do kočárku) jestli ho máš. To by mělo být stejné jako vnitřek kočárku…

Když já nánožník využívala hodně.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.5.12 19:40

Tak to spíš tu černou no.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
13.5.12 19:43

Spíš abych tu černou DMtašku sehnala - nikd eji nemají.
Ale eventuelně koupím jakoukoliv černou.

• Citovat
  • Upravit
5352
13.5.12 19:44

Do července je ještě daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.5.12 20:42

Já jsem ukořistila černou Dm tašku v pátek, pěknou s vyšívanýma kytičkama. Tak mám fakt radost, trvalo mi to dva měsíce :potlesk: Já zas nemám ještě nánožník ke sporťáku, ale v minulosti jsem tady četla někde v diskuzích, že ten origo Mutsy nánožník je nějaký krátký či co, tak plánuji koupit neutrální černý z emitexu nebo ten pinkie. Nemáte někdo zkušenosti s těmi neorigo nánožníky na sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
14.5.12 08:01

Mafi a co jsi dávala do hluboké korbičky na tu „matraci“???Nějaké prostěradlo nebo jen plenku??

• Citovat
  • Upravit
5352
14.5.12 12:05

Já tam měla prostěradlo froté na gumičku, ale ještě pod něj na matraci jsem dala napůl složenej péřovej vnitřek do klasické zavinovačky (peřinky) - zdálo se mi, že malej, když byl ještě hodně malej, tak tam na kostkách děsně nadskakoval, tak aby to měl pohodlnější :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.5.12 12:44

Holky, jak je to s těma hákama? Nemáte třeba odkaz na stránku, kde se to řešilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.5.12 12:53

Háky musíš mít u urbanridera mezi těmi příčnými tenkými tyčkami (po směru). Pak jde kočárek složit i když je nasazenej sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.5.12 13:02

Já si myslela, že to tak nějak je. Jenže mě to tam nejde takhle dát! Zkoušela jsem i složit podvozek a nasadit sporťák, ale ani tak to nešlo. Neměla bys někde fotku, jak to tam je nasazené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.5.12 13:16

Já to dělám tak, že položím sporťák na držáky, ale nezacvaknu, pak dám háky tam, kam patří a teprve pak docvaknu sedačku. Jde to bez problémů. Foto jsem našla jen špatné - právě na něm jsou ty háky nezaháklé - mají být před tou tyčkou, o kterou jsou na té fotce opřené jestli mi rozumíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.5.12 13:19

Já to jdu zkusit, ještě nafotím, jak to mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
14.5.12 13:28

@Mafina5 díky moc. už to mám správně, tak to ani fotit nebudu. nešlo mi to tam zaháknout, protože jsem ten podvozek měla stažený nějakým tím popruhem se suchým zipem. jak jsem psala, kočár neskládám, dávám do auta normálně v celku a nesložený, ale tuhle mě to vytrestalo, potřebovala jsem naložit do kombíka a musela jsem sedačku oddělat, nešlo mi to složit v celku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.12 17:21

aretovací "letní" kola na Mutsy UR

@peťulůinka píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s „letními“ aretovacími koly na Mutsy UR (ty které se vymění za přední nafukovací). Zda jste s nimi spokojeni a jak obtížná je výměna, resp. kolik času zhruba zabere.http://www.babypark.cz/…-urban-rider

Tak stále váhám s koupí, opravdu nemáte někdo zkušenost..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí