Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
5.6.12 13:24
@Lars píše:
Ahoj, dnes jsme si byli s manželkou opět prohlédnout Mutsy 4rider. Už pomalu konvergujeme k rozhodnutí, ale zjistili jsme, že jí nevyhovuje ani jedna z možnosti nastavení délky madla.

Měří 165 cm, pozice 1 je už moc vysoko a pozice se zasunutým madlem příliš nízko (a u sporťáku ve směru jízdy úplně nepoužitelná). Navíc se bojí, že při přejíždění obrubníků bude těžké zvednout přední kolečka, když je madlo tak zasunuté.

Žena je sice malá, ale je snad někde kolem průměru. Jestli měříte taky tak nějak, mohly byste napsat, jestli s tímto máte nějaký problém?

Díky.

Já mám 165, někdy i míň :lol: :lol: , a jezdím na 2-3. Takže bez problémů. Mám ty ruce o tu rukojeť tak dobře opřený :) . Jo a taky mám 4R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
6.6.12 20:12

Dneska jsem koukala na updatované stránky Mutsy a nějak jsem z toho pochopila, že Urban už není v nabídce! Že by ho jako přestali vyrábět? Jak to chápete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.6.12 20:13
@bara2 píše:
Dneska jsem koukala na updatované stránky Mutsy a nějak jsem z toho pochopila, že Urban už není v nabídce! Že by ho jako přestali vyrábět? Jak to chápete vy?

Ja uz se ptala na facebooku, ale zadna odpoved. :(

• Citovat
  • Upravit
veru 30
6.6.12 20:57

Tak sem akorát koukala na ten příspěvek na fcb a urban se ještě letos prodávat bude,ale příští rok končí.

• Citovat
  • Upravit
13903
6.6.12 21:03

ty wogo 8o to abych si pořídila jeden novej podvozek do zásoby na další děti, kdyby se ten starej rozhasil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.6.12 22:54

Týýýjo :think: a proč ho chtějí vlastně stáhnout z prodeje? Vždyť je mezi maminkama oblíbený dost jestli se nepletu ne :?: :?: :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
663
7.6.12 05:25

Já si taky myslím, že s Urbanem je velká spokojenost. U nás třeba jezdí tak 90% urbanu a zbytek ty ostatní podvozky. a popravdě je tu mutsy na každém rohu. aspoň ty naše staré podvozky pak stoupnou v ceně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
7.6.12 07:16

:think: tý jo, tak upřímně, já mám teda 4R, ale tohle nechápu, kdo chce Mutsy a bydlí někde v terénu, tak by s 4R teda určitě neuspěl. No, to abych si taky koupila nějakej jetej podvozek UR na hory do zásoby na druhé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
7.6.12 09:40

A nebo výrobce vymyslel něco lepšího a před náma to ještě tají :mrgreen: jinak si to nedokážu vysvětlit .. je pravda že na terén je opravdu nejlepší .. a navíc už jen ten systém pohybu tohoto podvozku je natolik zvláštní že lidi láká už z obrázku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.6.12 15:12

Ahoj holky..Tak v listopadu čekame holčičku a už si šetřím na kočárek mutsy.jsem z male vesnice a vim ze kocarky se prodavaji nejbliz v brne(a to mam 100km)coz je docela dalka,takze bych potrebovala poradit od vas :lol: ..Nasla jsem tedka na netu pani ktera prodava kocarek presne takový jaky chceme,barva i podvozek :) ale jen nevim jak se tahle stribrnoseda barva jmenuje?,vim ze podvozek je 4rider singlespoke ale nevim, jaky typ sportovniho doplnku to je:(.Prosiiiiim poradte :* :* ..Jinak se omlouvám jestli tahle fotecka je neci z vas,ale zrovna jsem ho nahodne nasla a me se straaasne liibi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2845
7.6.12 15:36

@nikolahlav Je to barva CARGO GREY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.6.12 16:28
@Ráďa69 píše:
@nikolahlav Je to barva CARGO GREY

Děkujiiii :kytka: :kytka: :kytka: …A da se koupit i bez te modre?budeme mit holcicku takze by tam být nemusela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
7.6.12 16:47
@nikolahlav píše:
Děkujiiii :kytka: :kytka: :kytka: …A da se koupit i bez te modre?budeme mit holcicku takze by tam být nemusela ;)

to modrý je jen vložka - ta k origo kočárku nepatří. Tu si koupíš v jaký barvě budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.6.12 17:34
@mooch píše:
to modrý je jen vložka - ta k origo kočárku nepatří. Tu si koupíš v jaký barvě budeš chtít.

to jo,ale vnitřek té stříšky je modrá,né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
7.6.12 17:36
@nikolahlav píše:
to jo,ale vnitřek té stříšky je modrá,né?

jj takova tyrkys… ale mam presne tuhle barvu pro holcicku ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4