Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
2.7.12 14:55

@Barusatko

koupili jsme pořádný zámek na kolo a stačí to :-) Aspon zatim (tuk tuk tuk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.7.12 15:26

@Broučkovka No za normálních okolností bych ho taky koupila ale když ten kočárkový můžu mít za 300,– tak si říkám proč toho nevyužít.. je to podle mě cena jak za nějaký pořádný na kolo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
3.7.12 10:19

@Barusatko
Upřímně.. Nevím, co stojí. Přítel donesl z práce nebo kdo ví odkud zámek s mega tlustým a krouceným drátem v bužírce.

A s těma štípačkama.. štípačky konkrétně ne, ale jinak nosím v kabelce šroubováky a multifunkční „nástroj“.. Musím se podívat, jestli tam jsou i kleště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
3.7.12 11:03

@Broučkovka HiHi.. no tak snad bude dobrý.. nějaký stejně potřebujeme tak proč ne.. uvidíme.. doporučení od maminek co ho mají jsou dobré tak teď jen nenarazit na zloděje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.7.12 08:33

Ahoj holky, potřebuju se poradit… sháním adaptéry na vajíčko Maxi Cosi. Na MMB je občas nabízejí za levno, ale ani tam ani jinde jsem se nedočetla, jestli je to univerzální a bude to pasovat na všechny Mutsy… Nevíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.7.12 19:08

Jsou jedny stejné adaptéry na Mutsy Rider (Urbanrider, 4Rider, 3Rider). Ale jiné jsou na Mutsy Transporter, jiné na Slider a jiné určitě na ty nové kočárky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
18.7.12 18:09

Měla bych dotaz na majitelky Mutsy. Na lesní cesty a pro zimní mimčo raději 4-Rider Single Spoke nebo Light Wheels? O Urbanu ani neuvažuji vzhledem k „nezatáčecím“ předním kolečkům. Do teď jsme uvažovali o ABC Viper 4S, ale Mutsy koukám vychází cenově podobně a vypadá hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
19.7.12 14:42

Já mám single spoke a jsem spokojená, bydleli jsme rok u lesa a terén v pohodě, nafukovací kola v pohodě, nikdy mi neprdlo, ani se nijak nesfukovalo, dofoukáváme tak 1× za půl roku pro větší komfort jízdy.
Light má myslím kola se vzduchovou komorou, nikoli nafukovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.7.12 15:00
@Jelika píše:
Měla bych dotaz na majitelky Mutsy. Na lesní cesty a pro zimní mimčo raději 4-Rider Single Spoke nebo Light Wheels? O Urbanu ani neuvažuji vzhledem k „nezatáčecím“ předním kolečkům. Do teď jsme uvažovali o ABC Viper 4S, ale Mutsy koukám vychází cenově podobně a vypadá hezky.

Ahoj, já byla tedka v babyparku koupit kostru a taky jsem se na tohle ptala.Pani mi doporučila Spokewheel, prý ty nafukovací jsou lepší do terénu, když už kostra kočárku není odpružená..Ale není to má zkušenost, mrnousek se má narodit až v listopadu :srdce: tak jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
19.7.12 15:03

@Denisa313 Jak to myslíš, když už kostra není odpružená??? :think: Podvozky nejsou odpružené, nebo jooo? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
19.7.12 15:15
@stredulinka píše:
@Denisa313 Jak to myslíš, když už kostra není odpružená??? :think: Podvozky nejsou odpružené, nebo jooo? 8o :lol:

Pro mě jediná chyba na podvozku, že není odpružená :think: ..ale kočárek jsme zkoušeli a byl úplně super (lepší jsem v ruce neměla), jinak co jsem tu četla diskuzi na emiminu tak holky si na to vůbec nestěžují..Mohla by ti tu poradit Mafina5, co vím tak ví všechno o kočárku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.7.12 16:19
@Jelika píše:
Měla bych dotaz na majitelky Mutsy. Na lesní cesty a pro zimní mimčo raději 4-Rider Single Spoke nebo Light Wheels? O Urbanu ani neuvažuji vzhledem k „nezatáčecím“ předním kolečkům. Do teď jsme uvažovali o ABC Viper 4S, ale Mutsy koukám vychází cenově podobně a vypadá hezky.

já bych šla radši do abc designu, má vychytanejsi sportak.. já mám UR kamoska abc a fakt to má lepší, podvozky budou podobný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.7.12 18:15

Jé, díky za chválu, ale o 4rideru toho zas tak moc nevím. Měla jsem ho jen půjčený. Ale i za mě Single spoke (Dříve SpokeWheels) tedy s nafukovacímui kolečky. Ten Lightwiegh je lehčí jen o málo a ta kolečka jsou dost tvrdá. Podle mě budou i na zámkové dlažbě klapat jako kolečka u golfek a to bys určitě u kočárku, kde vozíš i malé spící mimčo nechtěla. Polud budeš jezdit s nafukovacími kolečky hodně podhuštěnými (tedy skorto vypuštěnými) tak aspoň trochu zajistí pružení, které mi u 4Rideru hodně chybí. Podle mě je ta lehčí verze dobrá pro někoho, kdo bydlí v HOlandsku, kde jsou kvalitní nerozbyté chodníky a silnice a kdo hodně jezdí do nákupních center. Ale na naše chodníky to není. Za mě tedy na naše chodníky pro pohodlí miminka není vhodný ani 4Rider s nafukovacími kolečky, ale jak už jsem dříve psala, já jsem hodně náročná na pohodlí miminka, proto jsem si koupila Urbana.
Pokud jde o sporťák ABC Design znám jen z obchodů, tak těžko můžu srovnávat. Mě sporťák mutsy moc vyhovuje. Líbí se mi posouvání sedu, což má málokterý kočárek a já to hodně využila. I jiné věci. A hlavně je to jeden z mála elegantních sporťáků. Já jsem dost háklivá na to, kldyž má kočárek trochu víc látky než je nezbytné, neb potom podle mě vypadá jako sportovní taška na kolečkách :-)
Tak přeju štěstnou ruku při výběru a ať jsi spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.7.12 20:17

Moc díky za odpovědi. My byli už pro ABC rozhodnuti, ale pak nám ten 4rider padl do oka. Urbana nechceme hlavně kvůli tomu, že nemá „zatáčecí“ kolečka. S těmi nafukovacími je to asi fakt, že to bude lepší, takže pokud to Light nemá, tak asi není co řešit na naše podmínky. Teď už nám právě přijde ten ABC trochu „polskej“. První volba u nás byla Jane, pak Hartan (děsná dodací lhůta a za ty prachy asi nestojí), potom ABC a v současnosti je favorit Mutsy…prostě hrůza s vybíráním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.7.12 20:22

Ale Urban zatáčí. Jestli hledáš něco podobného, ale nechceš zatáčet zadní nápravu ale přední, tak si kup Icoo Peak4Air. Do terénu stejně ideální jako Urban, akorát je těžší (a neni tak pěknej :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí