Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1205
20.7.12 11:14
@mooch píše:
No tak teď už právě víš! :mrgreen:
Mi neříkej, že u vás žádnej nejezdí.

Já jsem z města, na kočárky se pořád dívám, ale Mutsy sem tady u nás taky neviděla :nevim:..Každý má quinny, x-lander nebo pierre cardin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.7.12 11:28
@Jelika píše:
S těmi nafukovacími je to asi fakt, že to bude lepší, takže pokud to Light nemá, tak asi není co řešit na naše podmínky.

Tak lightweight má taky bud nafukovací, nebo pěnové kolečka..Já jsem ho taky původně chtěla, ale hned mě odradil disk okolo koleček, oproti singlespoke je nemá z kovu, ale plastu :…
Ze začátku jsem taky nevěděla jaký kočárek, na mojeho bylo všechno drahé, ale kostru mám novou, a korbičku (cargo grey) jsem si koupila použitou za 1.000,–..Sice teda v hrooznem stavu, špinavou, polétou, no hrůza. Ale dala jsem ji vyčistit jednomu šikovnému pánovi který čistí auta, gauče.., a musím říct že vypadá jako nová :dance: a za 300,– mi to ruky neutrhlo..Takže kočárek já nikdy zkoušet prát nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
20.7.12 11:32

Pravda je, že sportovní sedačka by mohla být hlubší do posedu :pankac: To mě taky trošku vadí, že v jiných kočárcích, i to Jané děcka zapadnou a sedí…ale zase bych řekla, že Mutsy má sedačku výš než druhé kočárky a malá má výhled…
A co se týká boudičky Maffino, tu já už prala v ruce a pěkně drží. Ale prala jsem ji šetrně, nebyla mokrá tak, že by z ní kapalo a vymáchaná fest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.7.12 11:59

@Denisa313 no je pravda, že plast je plast a v mrazech a dobrém ťuknutí může taky hezky prasknout, takže UR zatím vede.
@xreni mě na Jané odradila velikost korby, dříve dělali větší, ale to co je teď, tak je malinkatý a pro prosincové a fusakové dítko si říkám, že by to nemuselo být ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
20.7.12 12:23

@Jelika ja mam starsi korbu 2009 z druhe ruky a v porovnani s mutsy je o trosku vetsi a rozhodne trosku sirsi, taky ma navic naklapeci zada.. takze to jde resit pouzitou ;-) jako kazdy resi velikost korby ale tech par cm uz neresi nic, ja mam srpnovy dite a jezdili jsme do unora v obou, pak stejne uz chtela ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.7.12 13:32

@xreni použitou by to určitě vyřešit šlo, ale říkali jsme si, že na první koupíme nový kočár, ale ještě to možná do toho prosince přehodnotíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.7.12 15:31

S prosincovýmk dítkem právě Jeliko nemusíš řešit velikost korby, neb se ti tam dítě čerstvě narozené ver fusaku určitě vejde ať budeš mít kobičku jakkoli malou a až povyroste tak, že by se nemohlo vejít, třeba ve 4 měsících, tak už bude tak teplo, že fusak nebudeš vozit. Takže si můžeš vybrat kočárek jaký chceš bez ohledu na velikostg korby. Za mě je Jané tvrdá herka, malé dítě bych do toho nedala. Jako sporťák pro dvoulťáka klidně, ale ne na miminko. Ale samozřejmě každý máme jiné nároky :-) Ale hlavně Jané je pro mě noční můra vzhledem té příšerné změti trubek pod kočárkem. To je opravdu něco příšerného. Protože mám ráda eleganci a jednoduchost mám Mutsy. Vedle toho je dle mého vkusu Jané jako nepovedená parodie na pěkný kočárek :-) Alej jak jsem také psala, naštěstí máme každá jiný vskus :-)
Jak jste tu někdo psal o tom, že byste kočárek neprali, tak korbu samozřejmě ne, ta na to není dělaná, ale potah sportovní sedačky je na to udělaný a počítá se s tím. Prostě ho sundáš, hodíš do pračky, usušíš a znovu natáhneš. Je ale třeba si pamatovat, jak jste sundavali, protože je to prý makačka na bednu to znovu správně navlíknout :-) Já zkušenost zatím nemám. A nezapomenout před praním všechny suché zipy zapnout, protože se tu stalo jedné uživatelce, že si to neuvědomila, nechala zipy oetvřené a v pračce se jí přilepili na potah v jiných místech a vytrhali nitky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
20.7.12 17:39
@Mafina5 píše:Jak jste tu někdo psal o tom, že byste kočárek neprali, tak korbu samozřejmě ne, ta na to není dělaná, ale potah sportovní sedačky je na to udělaný a počítá se s tím. Prostě ho sundáš, hodíš do pračky, usušíš a znovu natáhneš. Je ale třeba si pamatovat, jak jste sundavali, protože je to prý makačka na bednu to znovu správně navlíknout :-) Já zkušenost zatím nemám. A nezapomenout před praním všechny suché zipy zapnout, protože se tu stalo jedné uživatelce, že si to neuvědomila, nechala zipy oetvřené a v pračce se jí přilepili na potah v jiných místech a vytrhali nitky…

Taky jsem si korbu netroufla vyprat a ani čistírna ji nechtěla, ale nebála jsem se ji dám pánovi který čistí gauče a musím říct, že korba je jak nová, dokonce nám odstranil žmolky z černé látky naspodu korby, takže ty 300,– za to stály… :potlesk: Ale prý němu ne, manželka musela pomáhat dřzet stříšku a on šudlil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
20.7.12 23:48
@mooch píše:
Schovat a neprodávat. Nezapomeň, že ho přestanou vyrábět. V nejhoršim ho využije neteř :mrgreen:

přesně :-)

@Mafina5
No jsem taky ráda. On se do UR zamiloval přítel na první pohled, takže jsem ani jinou alternativu neměla.. a pak jsme koupili 4R a to teda děs. uvažuju, že ho prodáme, jestli ho někdo koupí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.7.12 09:47
@Denisa313 píše:
Já jsem z města, na kočárky se pořád dívám, ale Mutsy sem tady u nás taky neviděla :nevim:..Každý má quinny, x-lander nebo pierre cardin :think:

My jsme Mutsy koupili v Babyparku na Černém mostě, jinde jsem ho předtím taky neviděla. Tam mě zaujal, protože je z těch vyšších kočárků (korbička je posazená malinko výš než průměr) a to jsem chtěla. Jsem vysoká 180 cm, takže jsem si nechtěla ničit záda a líp ke mně pasuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
24.7.12 22:57

Ahoj, máte někdo zkušenost s kočárkem Zopa Quattro FIX, nebo Quattro Move. Zajímalo by mě srovnání s Mutsy - ikdyž je od něj dost „obšlehnutý“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.7.12 16:26

Osobní zkušenost nemám, ale mají jednu prodejnu v Brně a pět na Slovensku, jméno majitele těžko dohledatelné. Vidím to na nějakou Polskou nebo Slovenskou kopírovací „garážovou“ firmu. Mohu se plést ale od poohledu ve mě důvěru nebudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
25.7.12 18:19
@Jelika píše:
Osobní zkušenost nemám, ale mají jednu prodejnu v Brně a pět na Slovensku, jméno majitele těžko dohledatelné. Vidím to na nějakou Polskou nebo Slovenskou kopírovací „garážovou“ firmu. Mohu se plést ale od poohledu ve mě důvěru nebudí.

Pokud reaguješ na můj příspěvek, tak se jedná o českou firmu (vedenou standardně v OR), proto mě to zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
25.7.12 20:40

http://www.ebay.com/…170883742591?…

holky nemáte některá? a je to dobrá věc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.7.12 20:58
@Marky13 píše:
http://www.ebay.com/…170883742591?…holky nemáte některá? a je to dobrá věc?

Tuhle ne, ale uvažovala jsem o Mutsy rostoucí židličce, moc se mi líbila (nakonec máme teda vajíčko od Bloomu, ale jen protože jsem ho sehnala levně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí