Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
1.8.12 11:57
@stredulinka píše:
Jinak když se bavíte o podvozku, tak ten můj je celý šejdrem, ve snu by mě nenapadlo, že když několikrát sjedu schodky po zadních kolečkách, tak se mi madlo stočí šejdrem stylem do pohybu spirály…chtěla jsem si kočár nechat na druhé, ale s takto šiblým kočárem se s ním asi rozloučím :,( Jsem celkem zklamaná, že je tohle schopný kočárek udělat.....mi neříkejte, že schody jsou takový ořech! :think: Tak nevím co s tím, už jsem se snažila to nějak citlivě rovnat, ale moc to nepomohlo :? Nemíáte s tím někdo zkušenost… :?:

myslíš tu koženou rukojet nebo co??

• Citovat
  • Upravit
15710
1.8.12 12:34
@stredulinka píše:
Jinak když se bavíte o podvozku, tak ten můj je celý šejdrem, ve snu by mě nenapadlo, že když několikrát sjedu schodky po zadních kolečkách, tak se mi madlo stočí šejdrem stylem do pohybu spirály…chtěla jsem si kočár nechat na druhé, ale s takto šiblým kočárem se s ním asi rozloučím :,( Jsem celkem zklamaná, že je tohle schopný kočárek udělat.....mi neříkejte, že schody jsou takový ořech! :think: Tak nevím co s tím, už jsem se snažila to nějak citlivě rovnat, ale moc to nepomohlo :? Nemíáte s tím někdo zkušenost… :?:

myslíš jen to kožené nebo komplet celé madlo? Já ho takhle tahám celkem dost, hlavne kdyz jedu do práce na návštěvu a nikdy se mi nic podobného nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
1.8.12 12:47
@Broučkovka píše:
myslíš jen to kožené nebo komplet celé madlo? Já ho takhle tahám celkem dost, hlavne kdyz jedu do práce na návštěvu a nikdy se mi nic podobného nestalo.

já to kožené mám taky nějaké přetočené a odsunuté od toho čudlíku na posouvání rukojeti nahoru. Dá se to nějak natáhnout zpátky nahoru?

• Citovat
  • Upravit
3734
1.8.12 14:19

La kofola, to penove nebo kožené málo jsem také měla od toho cudliku, opravili mi to při reklamací v libfinu plánu.
no řeknu vám, že jsem od toho kočárku čekal víc. myslela jsem, že je to mercedes mezi kočárky, ale už si to nemyslím. měla jsem na dceru jane a to bylo bez závad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.8.12 14:21

@stredulinka - 8o tak to ti neporadím. Sjíždím takto jen jeden schod když vycházím z domu a madlo se nekroutí. Jinak mi chlap udělal ze dřeva nájezd na schody - jinak bych asi od domu na ulici nevyjela :palec:.

@La kofola tak to máš také pěkně nakloněný. :think: Celou dobu jsem si myslela, že je to u každého kočárku UR a že jsem si prostě vybrala špatný druh. Ale mě se líbil právě sporťák UR a nechtěla jsem si na korbu kupovat jiný kočár. Naši se teda dost zhrozili když viděli že je korba uchycená jen na dvou místech. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.8.12 14:24

@stredulinka - aha, tak pokud myslíš jen to pěnové nebo kožené potažení madla, tak to už mi při koupi rovnou řekli, že se to bude časem protáčet - že to dělá celkem často a není problém to opravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.8.12 14:29

Já jezdím po schodech často a nic se mi netočí, korbičku jsem měla rovnou, kočárek mám po dvou letech používání pořád jako nový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
1.8.12 14:34

@Mafina5 - Závidím :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
1.8.12 18:19
@A-lexa píše:
@Mafina5 - Závidím :oops:.

Jako já si taky nestěžuju. UR mám rok výroby 2009, takže tak po 2 dětech (mám ho z druhé ruky) a jediné, co má je ta nakloněná korbička a ten šílený šedivý košík, který mě vytáčí. Ale korbička mi fakt nevadí. S malým to krásně drncá, takže rychleji usíná a vzhledem k možnému refluxu je to i lepší..

Jinak to kožené madlo je ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
1.8.12 18:23

Ja jsem taky spokojena, korbicku trochu naklonenou taky mam, ale to jsem mela vicemene od zacatku, prijde mi to jako umyslne. Jinak ja jsem s tim kocarkem moc spokojena. Tezky to je, ale to proste bude kazdy bytelny terenak. Mam k nemu vedle golfky, ktere to resi. Ma nejake mouchy, ale to kazdy kocarek.

• Citovat
  • Upravit
7372
2.8.12 06:48

@Mafina5 Už jsem na to přišla. JJ je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.8.12 07:40

Tak k podvozku, nemám přetočenou pěnovku, to ne…ale jak se madlo vytahuje a zatahuje, tak celá ta tyč do tvaru „U“ je šiblá. Prostě z každé strany je rozdílná výška od podlahy. Jedna postranice je výš, druhá níž, čili pěnové madlo by čelem ke mě mělo být vodorovně a je to spíš nakloněná rovina. Jinak pěnovku mám sjetou…podovzek jsem kupovala přes celou republiku u Ondalek.cz, což mi tu někdo psal, že snad Ondálek to nějak neopravuje, či má nějakou nespolupráci s Libfinem. Tak to nemám opravené…nebo by mi to opravili Ondálci??? :think: Jako já si myslím, že ty šiblé tyče jsou z těch schodů…bydlím eve zvýšeném přízemí, čili jedna kaskáda asi 13schodků a jsem venku…prostě to dostalo asi zabrat a při tlaku to nevydrželo rovně a uhlo to do strany a ještě jakoby lehce do otočky…no jsem z toho špatná, protože by to měl kočár vydržet…kočár je ježděný jen mnou a to na střídačku s druhým lehčím sporťáčkšm na léto, takže je takto asi rok ježděný…to je celkem prd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
2.8.12 07:58

Stredulinko, také mám kočárek od ondalka. minulý měsíc jsem reklamovat varující kolečka a tu stazenou pěnovou rukojet.
oni neopravuji, ale spolupracují s libfinem. kočárek jsem měla do týdne hotový a na ten týden jsem měla od nich pujceny podvozek. ale ty to máš daleko, tak ho budeš muset poslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.8.12 08:19

@stredulinka Chodim sem fakt dlouho a na tohle si nikdo nestezoval. Libfin urcite opravi, spis mam strach, ze ti to neuznaji jako zarucni opravu. Ale popravde jestli to delas denne… Nekde jsem cetla, ze pri drncani ze schodu se takhle nekomu rozpadl uplne novy Cybex Callisto a neuznali mu to, protoze se to s kocarkem proste nema delat. :nevim: Ale zkus se jich zeptat. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
2.8.12 08:25
No
@stredulinka píše:
Tak k podvozku, nemám přetočenou pěnovku, to ne…ale jak se madlo vytahuje a zatahuje, tak celá ta tyč do tvaru „U“ je šiblá. Prostě z každé strany je rozdílná výška od podlahy. Jedna postranice je výš, druhá níž, čili pěnové madlo by čelem ke mě mělo být vodorovně a je to spíš nakloněná rovina. Jinak pěnovku mám sjetou…podovzek jsem kupovala přes celou republiku u Ondalek.cz, což mi tu někdo psal, že snad Ondálek to nějak neopravuje, či má nějakou nespolupráci s Libfinem. Tak to nemám opravené…nebo by mi to opravili Ondálci??? :think: Jako já si myslím, že ty šiblé tyče jsou z těch schodů…bydlím eve zvýšeném přízemí, čili jedna kaskáda asi 13schodků a jsem venku…prostě to dostalo asi zabrat a při tlaku to nevydrželo rovně a uhlo to do strany a ještě jakoby lehce do otočky…no jsem z toho špatná, protože by to měl kočár vydržet…kočár je ježděný jen mnou a to na střídačku s druhým lehčím sporťáčkšm na léto, takže je takto asi rok ježděný…to je celkem prd :?

S hlubokou korbičkou to nějak vydržím, a pak uvidím se sportákem, ale už ted při zvedání do MHD mám co dělat a fakt ho pomalu nezvednu.
Spíš to vidím na to jané.
Ostatně malá má na délku málo místa, se děsím, že ani do prosince v něm nevydržíme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4