Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
5.8.12 18:19

To jste koupili tedy dost s předstihem. Vem si, že ti půlroku zbůhdarma poběží záruka. Přitom bys mohla využít obě akce - Nákupy s Marianne (září) i nákupy s Maminkou (listopad) a při obou má obvykle Babypark na Mutsy slevu 25 procent a jsou předzásobeni hromadou podvozků a kočárků všech barev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.8.12 19:39
@Mafina5 píše:
Jé tak to já si ten svůj podvozek rok výroby 2010 nechám, jesti je začali dělat nějak méně kvalitní. Přece jen o tom dalším dítku uvažujeme a nějak se mi s tím kočárkem nechce rozloučit, jak se to čím dál tím víc blíží…
:palec:

Jo, asi jsou nějaký ošizený. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.8.12 19:41
@Mafina5 píše:
To jste koupili tedy dost s předstihem. Vem si, že ti půlroku zbůhdarma poběží záruka. Přitom bys mohla využít obě akce - Nákupy s Marianne (září) i nákupy s Maminkou (listopad) a při obou má obvykle Babypark na Mutsy slevu 25 procent a jsou předzásobeni hromadou podvozků a kočárků všech barev…

To je pravda, ale v babyparku dávají záruku od narození dítěte. :palec: Stačí jen potom k nim zajít s rodným listem, nebo kartičkou ZP a oni na záručák napíšou jako datum nákupu datum narození dítěte. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.8.12 20:28
@Mafina5 píše:
To jste koupili tedy dost s předstihem. Vem si, že ti půlroku zbůhdarma poběží záruka. Přitom bys mohla využít obě akce - Nákupy s Marianne (září) i nákupy s Maminkou (listopad) a při obou má obvykle Babypark na Mutsy slevu 25 procent a jsou předzásobeni hromadou podvozků a kočárků všech barev…

Tu slevu nějak neřeším, to je jak teď v Malviku těch 20% a pak to vyjde stejně jak po netu (znám ty slevy). Jinak v babyparku je záruka až od narození a tu korbu z Malvíka budem používat půl roku, tak je to šumák. Nechcem to pak honit na poslední chvíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.8.12 20:44

Máte některá aretovací kolečka? Strašně se mi líbí. Zajímaly by mě zkušenosti z praxe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
5.8.12 20:44

Jo vlastně s tou zárukou v Babyparku to je pravda. Už jsem na to zapomněla. No Babypark má nejnižší ceny Mutsy na trhu (alespoň za mě měl) a z těch aktuálních cen je sleva 25 procent, takže já třeba koupila sportovní nástavbu Mutsy za 2990 korun v době, kdy stála 3990 korun. Ještě větší slevu jsem měla při akci nákupy s Marianne na golfky Maclaren Techno XT. Když jsem je kupovala, tak se nové daly koupit všude v Česku za 7850 korun, nikdo je neměl ani o 10 korun levnější. Byla to politika dovozce, která trvá, ale dnes už je vozí na černo bez záruky i růlzní jiní prodejci levněji. Díky 30procentní slevě jsem je koupila za 5490 korun a díky tomu byly dokonce levnější než Cybex Cyllisto, které jsou kvalitativně řádově o stupeň níž. Takže já mám docela nákupy s Maminkou a Marianne ráda a doporučuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.8.12 20:56

To určitě pak v září nebo listopadu na něco využijeme. Rozhodně se to asi vyplatí více, než teď jak byla ta sleva 20% v Malvíku, to bylo k smíchu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
6.8.12 09:32
@A-lexa píše:
Máte některá aretovací kolečka? Strašně se mi líbí. Zajímaly by mě zkušenosti z praxe.

Já je mám a použila jsem je snad jednou. Naučila jsem se s UR jezdit tak, že nebyly potřeba. Jinak použití je celkem snadné a vypadá to na kočárku takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.8.12 17:10

Holky ty dny Marianne se asi nevztahují na eshop, že???

Ráda bych pořídila to janéčko, kdyby to šlo se slevou - bylo by to supúer.

• Citovat
  • Upravit
5352
6.8.12 18:50

No je to každý rok jiné. Loni to bylo myslím výhradně na eshop, protože předtím, když to bylo výhradně v kamenném krámu, tak měli celý víkend opravdu, ale opravdu plno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
6.8.12 19:37

No vloni měl Babypark sice slevu jen na eshop, ale dali mi ji i na prodejně. Jinak pokud chceš Jané, tak tam byly i slevové kupony do Handy Praha, i na Ondálka aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
6.8.12 19:50
@pep píše:
Já je mám a použila jsem je snad jednou. Naučila jsem se s UR jezdit tak, že nebyly potřeba. Jinak použití je celkem snadné a vypadá to na kočárku takto

:palec:
Jen jednou? Kvůli jednomu použití se mi nechce do nich investovat. :think:
Já jsem je viděla na videu a chtěla bych je pořídit k funsetu. Tak teď :nevim:. A jak se s nima jezdilo? Jela jsi s nima i s uvolněným zadním otáčením kol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.8.12 19:53
@pep píše:
No vloni měl Babypark sice slevu jen na eshop, ale dali mi ji i na prodejně. Jinak pokud chceš Jané, tak tam byly i slevové kupony do Handy Praha, i na Ondálka aj.

tak snad budou zase.
kdy vychází mariane s těma slevovkama???

• Citovat
  • Upravit
pep
142
6.8.12 19:58
@A-lexa píše: :palec:
Jen jednou? Kvůli jednomu použití se mi nechce do nich investovat. :think:
Já jsem je viděla na videu a chtěla bych je pořídit k funsetu. Tak teď :nevim:. A jak se s nima jezdilo? Jela jsi s nima i s uvolněným zadním otáčením kol?

Zadní kola zaaretuješ a jedeš jako s kočárkem s předníma otočnýma kolečkama. Jelo se fakt dobře, lehce, výměna koleček během chvilky. K funseatu bych si je určo pořídila. Já mám UR (tedy měla, prodávám) jako kočár především na zimu a do terénu, takže do města a obchoďáku jsem jezdila s jiným. Kdybych měla UR jako jediný kočárek, tak jsem ta kolečka využila mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
6.8.12 20:00
@La kofola píše:
tak snad budou zase.
kdy vychází mariane s těma slevovkama???

Myslím, že to bylo v září a nákupy s Maminkou byly v listopadu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4