Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Mafina5 píše:
Když ono je to těžké… Tady je přes 500 stran diskuse, kde se na každé druhé stránce řeší, že 4Rider prostě není kočárek do terénu a vy si ho přesto koupíte a pak jste logicky čím dál tím naštvanější, když se potvrdí, že to je opravdu tak
Ale klííííd… Ten sporťák je opravdu níž a pak ten kočárek jezdí jinak a hlavně dítko je čím dál tím větší a už nepotřebuje takové ohledy a nějaké to drncnutí časem možná i uvítá.
Přesně proto jsem si kupovala Urbana. A jsem maximálně spokojená ![]()
Mafi, ale já kočárek do terénu nepotřebuju. proto mi tyto výtky byly jedno, ale na zahradě, kde je naprostá rovina a anglicky trávník a ono se s ním nedá rozjet, to jsem opravdu nečekala.
jsem rada ze ho mám za takové peníze a ne nový za plnou palku.
ten sporák předpokládám, ze by mohl mít jiné jízdní vlastnosti.
@Mafina5 píše:
Když ono je to těžké… Tady je přes 500 stran diskuse, kde se na každé druhé stránce řeší, že 4Rider prostě není kočárek do terénu a vy si ho přesto koupíte a pak jste logicky čím dál tím naštvanější, když se potvrdí, že to je opravdu tak
Ale klííííd… Ten sporťák je opravdu níž a pak ten kočárek jezdí jinak a hlavně dítko je čím dál tím větší a už nepotřebuje takové ohledy a nějaké to drncnutí časem možná i uvítá.
Já mám třeba 4ridera a jeden rok jsme bydleli u lesa na samotě a nemůžu si stěžovat, chodili jsme do lesa, rozbitá lesní asfaltka s miliony šutýrků a vždycky jsme krásně jeli, ale se zadělanými kolečky, povolené jsem je měla jen ve městě. Po trávě, poli, apod.to jsem taky jezdila. Nemohu srovnat s Urbanem, to ne, ale když jsem viděla třeba v zimě některé maminky s jinými kočárky, jak zápasily v břečce nebo v tom lese, tam chodilo plno s kočárkama, tak buďto se kočár celý třásl nebo hrkaly kolečka a pořád se jim něco zaškobrtávalo, tak jsem prostě věděla, že mám super kočár i s tím, že Urban bude ještě asi lepší.
Holky dotaz: nevíte některá, jestli budou zase slevové kuponky do babyparku? minulý rok to bylo v srpnovém čísle a teď nevím jestli časopisu maminka a nebo Marriane. Pokud někdo máte info, prosím o něj. děkuju moc!!!
Holky, dá se nějak vyčistit u korbičky vnitřek boudy? Mám tam mapy od promoknutí.
Holky mám od pátku ten velký koš mutsy. to je věc, fakt super. ted přemýšlím o tom boxu místo toho malého koše. máte někdo? myslím že bych ho využila na pláštěnku ke sportaku.
@La kofola píše:
No jelikož psal, že je to vada podvozku a nedá se nijak vyřešit, ai nový podvozek
Tak přišla SMS, že reklamace je vyřízená. V sobotu jsem si jela celá natěšená pro opravený kočárek. Korba byla opravena
. Když mi však přivezli podvozek, nevěřila jsem vlastním očím - rukojeť byla stále nakloněná, což bylo vidět už z dálky
. Vyjádření z Libfinu zní: „Na základě vaší reklamace jsme provedli celkovou kontrolu tech. stavu kočárku. Při této kontrole jsme zjistili povolené spoje a poškozený kloub stříšky. V rámci záručního servisu jsme provedli dotažení konstrukce, výměnu poškozeného kloubu střísky za nový a promazání mazacích míst. Reklamované mírné naklonění lůžka je v toleranci výrobce.“
Též v rámci vyjádření nechybělo doporučení, abych prováděla běžnou údržbu: čištění, mazání, kontrolu nýtových a šroubových spojů kočárku …atd. Myslela jsem, že si snad ze mě někdo dělá srandu.
Naštěstí se dalo se slečnou, která řešila reklamaci mluvit.
@La kofola píše:
No jelikož psal, že je to vada podvozku a nedá se nijak vyřešit, ai nový podvozek
Tak přišla SMS, že reklamace je vyřízená. V sobotu jsem si jela celá natěšená pro opravený kočárek. Korba byla opravena
. Když mi však přivezli podvozek, nevěřila jsem vlastním očím - rukojeť byla stále nakloněná, což bylo vidět už z dálky
. Vyjádření z Libfinu zní: „Na základě vaší reklamace jsme provedli celkovou kontrolu tech. stavu kočárku. Při této kontrole jsme zjistili povolené spoje a poškozený kloub stříšky. V rámci záručního servisu jsme provedli dotažení konstrukce, výměnu poškozeného kloubu střísky za nový a promazání mazacích míst. Reklamované mírné naklonění lůžka je v toleranci výrobce.“
Též v rámci vyjádření nechybělo doporučení, abych prováděla běžnou údržbu: čištění, mazání, kontrolu nýtových a šroubových spojů kočárku …atd. Myslela jsem, že si snad ze mě někdo dělá srandu.
Naštěstí se dalo se slečnou, která řešila reklamaci mluvit.
@La kofola píše:
Naštěstí se dalo se slečnou, která řešila reklamaci mluvit. Výsledkem naší debaty byl nový podvozek
.
@slunicko100 Taky ho chci právě někde sehnat, uvidím, jestli budou nějaký slevy v babyparku a dyžtak koupím nový no ![]()
@Marky13 No mají vyjít teď 22. 8. v Marianne celkově nebo jen v Betynce na dětský zboží
taky jsem zvědavá, co tam bude za slevy ![]()
@A-lexa píše:
Tak přišla SMS, že reklamace je vyřízená. V sobotu jsem si jela celá natěšená pro opravený kočárek. Korba byla opravena. Když mi však přivezli podvozek, nevěřila jsem vlastním očím - rukojeť byla stále nakloněná, což bylo vidět už z dálky
![]()
Naštěstí se dalo se slečnou, která řešila reklamaci mluvit. Výsledkem naší debaty byl nový podvozek
.
Tak paráda, ještě existujou slušní obchodníci, tedy po domluvě ![]()
@klarazitova díky, taky už jsem to našla, psala sem do babyparku a budou tam mít 25procentní slevu:-)) tak se těším:-))