Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Ellla píše:
Jinak moje přerostlé dítě se do korby v necelých 5ti měsících už skoro nevejde, navíc jak klouže dolů, tak má věčně vystrčený nohy a tak pohoršuju kolemjdoucí jak jí trápím v malém kočáře
Jééé, tak to máme také
. Prcek sjížděl ikdyž spal v kočárku v obýváku – během půl hoďky měl nohy skrčené ve spodní části kočárku, nebo přehozené z kočáru ven. Nedělám nic jiného než ho šoupu pořád nahoru.
Na prochajdě to byl úplný horor.
![]()
@A-lexa píše:
Jééé, tak to máme také![]()
. Prcek sjížděl ikdyž spal v kočárku v obýváku – během půl hoďky měl nohy skrčené ve spodní části kočárku, nebo přehozené z kočáru ven. Nedělám nic jiného než ho šoupu pořád nahoru.
![]()
proto mě náklon korby nesmírně točí
@stredulinka Koukám, že se tu reklamace na nahnuté madlo rozjeli…je možné, že když to dřív nebylo a je to zpět u kočárku s koupí většinou 2011, že začali vyrábě podvozky z jiného méně kvalitního materiálu, který tlak tolik nevydrží…to je jen můj názor. Tak držím palce, aby vám to reklamace dopadly dobře.
@La kofola nevím, odkud máš kočárek, ale většinou větší prodejny dávají náhradní podvozek nebo kočárek po dobu reklamace. Tak se zkus poptat.
@Wikky píše:
@La kofola nevím, odkud máš kočárek, ale většinou větší prodejny dávají náhradní podvozek nebo kočárek po dobu reklamace. Tak se zkus poptat.
ale já mám kočárek už na třetí dítko, tam mi nikdo nic náhradního nedá
Jinak kupovaný v babyparku v Praze. ovsem ted bydlíme ve Zlíně
@La kofola píše:
Jinak kupovaný v babyparku v Praze. ovsem ted bydlíme ve Zlíně
třeba by to šlo domluvit přes brněnskej Babypark?
@mooch píše:
no ale oni mi nedají náhradní koár jen tak. Na reklamaci nárok po pěti letech nemám
@mooch píše:
Nicméně i tak Brno je krapet z ruky
@A-lexa píše:
Jééé, tak to máme také![]()
![]()
Holky to mi dělá malý taky. Ale mám pocit, že mi to dělá ÚMYSLNĚ! dělá mi to i když mám korbičku rovně na kolíbce. Během 5 minut má nohy nahoře. Takže na nějaká šoupání nahoru jsem rezignovala. A ted jak jsme na chalupě a vozí se v kočáru, tak má nohy věčně až na madle (když je stažené nejníž). Prostě pohodička ![]()
@Broučkovka píše:
Holky to mi dělá malý taky. Ale mám pocit, že mi to dělá ÚMYSLNĚ! dělá mi to i když mám korbičku rovně na kolíbce. Během 5 minut má nohy nahoře. Takže na nějaká šoupání nahoru jsem rezignovala. A ted jak jsme na chalupě a vozí se v kočáru, tak má nohy věčně až na madle (když je stažené nejníž). Prostě pohodička
Tak to ně nenapadlo
že by to dělal schválně?
No jen počkej až přijede s tatínkem od babičky
Ne - dělám si legraci. On sjížděl od narození - vždycky zajel pod ten nánožník, že jsem na něho neviděla a musela ho lovit. ![]()
@A-lexa píše:Tak to ně nenapadlo
že by to dělal schválně?
No jen počkej až přijede s tatínkem od babičky
![]()
Ne - dělám si legraci. On sjížděl od narození - vždycky zajel pod ten nánožník, že jsem na něho neviděla a musela ho lovit.
jééžiš, ještě, že mámnovoška v létě a nemusím lovit pod nánožníkem
Jé tak to já si ten svůj podvozek rok výroby 2010 nechám, jesti je začali dělat nějak méně kvalitní. Přece jen o tom dalším dítku uvažujeme a nějak se mi s tím kočárkem nechce rozloučit, jak se to čím dál tím víc blíží…
My koupili teď v pátek, ale poznáme až v prosinci za co stojí. Nejdřív samá chvála na Mutsy a teď toto ![]()
Stredu já nmám kočárek náhradní žádný - tudíž se nějaký udržba v libfinu nekoná. 14 dnu bez kočárku s miminem a dvěma staršákama prostě být nemužu.