Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@mooch píše:
my máme držák na 2 piva
od koho máš ten držák - tašku? Vypadá pěkně.
@Wikky píše:
Jak je to s tím držákem, když se kočárek skládá? Musí se držák odmontovat? díky
Krásné ránko
nemusí jen si ho malinko posunu.Pokud ho mám nahoře u madla tak sním nedělám nic ale pokud ho mám dole tak ho jen posunu malinko nahoru .Posouvat se dá krásně ikdyž je utahlé.
@mooch píše:
http://www.zbozi.cz/?…
moc díky, moc se mi líbí a vyřeší mi to kam pořád odkládat dětské pití.
Hezký večer všem, prodávám nový podvozek Mutsy Urban Standard včetně korby, koše, přebalovací tašky, adaptéry na autosedačku Maxi Cosi. Inzerát najdete zde. Jdeme už do sporťáku a otočních předních koleček
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Příspěvek upraven 06.05.12 v 18:37
ahoj Wikky, prodala by jsi jenom ten nákupní koš? pokud ano,prosím písni mi cenu, třeba i do SZ, měla bych o něj zájem. Nový se dá sehnat nejméně za 910,–kč včetně poštovného, co jsem hledala.. díky
@mooch píše:
my máme držák na 2 piva
Mooch pořád o té příruční taštičce uvažuji. Nevím, zda to nevadí na ruce při řízení? Můžeš prosím poslat foto, jak vypadá taštička z vrchu, kolik tam je místa. Moc děkuji.
@Wikky píše:
Mooch pořád o té příruční taštičce uvažuji. Nevím, zda to nevadí na ruce při řízení? Můžeš prosím poslat foto, jak vypadá taštička z vrchu, kolik tam je místa. Moc děkuji.
Foto posílám starší. Místa je tam spousta - do krajních se vejde plechovka piva tak do půlky, v té zapínací teda vozím většinou klíče, v té prostřední jídlo (ta je hodně hluboká).
Při řízení nevadí, v zimě dokonce vozím náručník. Jediné, při čem vadí - tak při skládání nesložím kočár i s podvozkem (teda asi bych složila, ale to bych jí nesměla mít narvanou bordelem).
@mooch píše:
Foto posílám starší. Místa je tam spousta - do krajních se vejde plechovka piva tak do půlky, v té zapínací teda vozím většinou klíče, v té prostřední jídlo (ta je hodně hluboká).
Při řízení nevadí, v zimě dokonce vozím náručník. Jediné, při čem vadí - tak při skládání nesložím kočár i s podvozkem (teda asi bych složila, ale to bych jí nesměla mít narvanou bordelem).
ja jo, ja to s tim slozim
jde to trosku tezce, ale slozim to.
@mooch moc díky za foto, asi do toho půjdu. I když ten držáček jen na pití od Zandau je taky moc pěkný. Kapsa ale vyřeší mobil, klíče atd..ach jo..no to asi budu muset okouknout v obchodě ![]()
@ZandaU píše:![]()
![]()
Krásnéééé
![]()
![]()
od této pani mám vložky i já.Dnes jsem je dostala a také spokojenost jen jsem neodhadla barvičku a neladíme
tak toto prodám a koupím jinou modrou
Tak už máme i druhou podložku
je super
všem doporučuji
![]()
@ZandaU píše:
Tak už máme i druhou podložku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
je super
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
všem doporučuji
![]()
![]()
![]()
![]()
holky můžu se zeptat, jestli máte originál slunečníky nebo neoriginální? a který byste doporučily? jinak jakýkoliv doplňky na kočárky taky vítám. Jak máme černej kočárek a teď už víme, že budeme mít holčičku, tak sháním všechno možný, aby bylo vidět, že vozíme slečnu ![]()
Ahoj holky, jdu za vámi opět s dotazem? Od kolika měsíců jste vozily mimča ve sportovní sedačce? Já mám 5m prcka a nemůžu se dočkat, kdy už přesedláme z hlubokéno kočárku (Inglesina) do sportovní Mutsy. Prcek samozřejmě ještě nesedí a hodně dlouho nebude, ale i tak zjišťuji kdo, kdy, kde a jak
Díky