Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1267
4.5.12 07:23
@mooch píše:
my máme držák na 2 piva :jazyk:

od koho máš ten držák - tašku? Vypadá pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.5.12 07:58
@Wikky píše:
Jak je to s tím držákem, když se kočárek skládá? Musí se držák odmontovat? díky

Krásné ránko :D nemusí jen si ho malinko posunu.Pokud ho mám nahoře u madla tak sním nedělám nic ale pokud ho mám dole tak ho jen posunu malinko nahoru .Posouvat se dá krásně ikdyž je utahlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
4.5.12 09:03
@Wikky píše:
od koho máš ten držák - tašku? Vypadá pěkně.

http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
4.5.12 10:10
@mooch píše:
http://www.zbozi.cz/?…

moc díky, moc se mi líbí a vyřeší mi to kam pořád odkládat dětské pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
4.5.12 20:41

Hezký večer všem, prodávám nový podvozek Mutsy Urban Standard včetně korby, koše, přebalovací tašky, adaptéry na autosedačku Maxi Cosi. Inzerát najdete zde. Jdeme už do sporťáku a otočních předních koleček :lol: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Příspěvek upraven 06.05.12 v 18:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
5.5.12 20:33

ahoj Wikky, prodala by jsi jenom ten nákupní koš? pokud ano,prosím písni mi cenu, třeba i do SZ, měla bych o něj zájem. Nový se dá sehnat nejméně za 910,–kč včetně poštovného, co jsem hledala.. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
6.5.12 18:32
@mooch píše:
my máme držák na 2 piva :jazyk:

Mooch pořád o té příruční taštičce uvažuji. Nevím, zda to nevadí na ruce při řízení? Můžeš prosím poslat foto, jak vypadá taštička z vrchu, kolik tam je místa. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
6.5.12 19:47
@Wikky píše:
Mooch pořád o té příruční taštičce uvažuji. Nevím, zda to nevadí na ruce při řízení? Můžeš prosím poslat foto, jak vypadá taštička z vrchu, kolik tam je místa. Moc děkuji.

Foto posílám starší. Místa je tam spousta - do krajních se vejde plechovka piva tak do půlky, v té zapínací teda vozím většinou klíče, v té prostřední jídlo (ta je hodně hluboká).
Při řízení nevadí, v zimě dokonce vozím náručník. Jediné, při čem vadí - tak při skládání nesložím kočár i s podvozkem (teda asi bych složila, ale to bych jí nesměla mít narvanou bordelem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
6.5.12 19:57
@mooch píše:
Foto posílám starší. Místa je tam spousta - do krajních se vejde plechovka piva tak do půlky, v té zapínací teda vozím většinou klíče, v té prostřední jídlo (ta je hodně hluboká).
Při řízení nevadí, v zimě dokonce vozím náručník. Jediné, při čem vadí - tak při skládání nesložím kočár i s podvozkem (teda asi bych složila, ale to bych jí nesměla mít narvanou bordelem).

ja jo, ja to s tim slozim :) jde to trosku tezce, ale slozim to.

• Citovat
  • Upravit
13903
6.5.12 21:42

tak to foto - jsem ho jaksi zapomněla přiložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
6.5.12 22:27

@mooch moc díky za foto, asi do toho půjdu. I když ten držáček jen na pití od Zandau je taky moc pěkný. Kapsa ale vyřeší mobil, klíče atd..ach jo..no to asi budu muset okouknout v obchodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.5.12 15:26
@ZandaU píše: :D :D :D Krásnéééé :D :D :D od této pani mám vložky i já.Dnes jsem je dostala a také spokojenost jen jsem neodhadla barvičku a neladíme :( tak toto prodám a koupím jinou modrou

Tak už máme i druhou podložku :D :D :D :D :D :D je super :* :* :* :* :* :* :* :* všem doporučuji :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
7.5.12 15:43
@ZandaU píše:
Tak už máme i druhou podložku :D :D :D :D :D :D je super :* :* :* :* :* :* :* :* všem doporučuji :* :* :* :* :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.5.12 15:46

holky můžu se zeptat, jestli máte originál slunečníky nebo neoriginální? a který byste doporučily? jinak jakýkoliv doplňky na kočárky taky vítám. Jak máme černej kočárek a teď už víme, že budeme mít holčičku, tak sháním všechno možný, aby bylo vidět, že vozíme slečnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
7.5.12 16:04

Ahoj holky, jdu za vámi opět s dotazem? Od kolika měsíců jste vozily mimča ve sportovní sedačce? Já mám 5m prcka a nemůžu se dočkat, kdy už přesedláme z hlubokéno kočárku (Inglesina) do sportovní Mutsy. Prcek samozřejmě ještě nesedí a hodně dlouho nebude, ale i tak zjišťuji kdo, kdy, kde a jak :-) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí