Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
235
30.4.12 16:09
@Broučkovka píše:
Holky asi potřebuju ještě jedno dítě, at můžu taky jezdit s Mutsikem. Když jdeme s přítelem a prckem ven nebo kamkoliv, tak kočár vozí přítel a nechce mi ho dát. Za 3 týdny, co Zdendu máme, jsem kočár vezla asi 3× a to jen proto, že jsem byla sama :-D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D To znám když jedu s nastávajícím manželem tak mi kočár také nikdy nepůjčí :D :D :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.4.12 16:29

No to jo .. jestli to jde tak jako za jednu cenu tak proč toho nevyužít :palec: hned otvírám ty stránky a jdu to prostudovat :mrgreen: jééééé já mám radost jak kdybych to měla mít už doma :) dá se to nakupování léčit??? :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
30.4.12 16:33

No na to zatáčení jsem se ptala přímo v Baby parku když jsme kočárek kupovali a paní mi říkala že mám být v klidu že maminky vždycky kňučí že to nepůjde a když přijedou za půl roku tak že jsou odbornice na řízení :lol: tak taky čekám až budeme moct vyjet až se maličká narodí a nepanikařím (tohle mě uklidnilo dostatečně) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
30.4.12 17:35
@La kofola píše: :mrgreen: :mrgreen:
Já se moc moc těším, až vyjedem.
Jen máme s manželem oba obavu, jak si zvykneme na zatáčení - přece jen ta natáčecí zadní náprava je neobvyklá a bude to nezvyk.

je to bez problemu… kdyz na to myslis, tak je to horsi..dneska jsme byli s malym podruhé na procházce a bylo to naprosto super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.4.12 20:44

Chce to nedívat se přímo před kočárek, ale dívat se do dálky, kam chceš jet a ty ruce to pak líp zvládají :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.5.12 16:30

Ahoj kočky, můžu se k vám přidat? Včera jsme koupili sporťáček Mutsy Transportér v barvě grey, musím říct, že jsem si ho zamilovala :oops: :lol: , ale budu muset ještě počkat, malé budou teprve čtyři měsíce. Chci se zeptat, od jakého věku ji v tom můžu vozit? Píší od 6 měsíců a hlavně řeším to, že nejde do úplného lehu. :think: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.5.12 18:48
@gabik19 píše:
Ahoj kočky, můžu se k vám přidat? Včera jsme koupili sporťáček Mutsy Transportér v barvě grey, musím říct, že jsem si ho zamilovala :oops: :lol: , ale budu muset ještě počkat, malé budou teprve čtyři měsíce. Chci se zeptat, od jakého věku ji v tom můžu vozit? Píší od 6 měsíců a hlavně řeším to, že nejde do úplného lehu. :think: Děkuji.
:D :D :D Kočko záleží na mamince :D :D :D kamarádka vozí malého ve sport.nástavbě už od necelého 5 měsíce už jí nechtěl být v hlub.korbě :( ale mě se to zdá brzo.Říká se že se mají dát děti do pololehu až když sedí tak cca 8měs ale opravdu každá druhá maminka dá mimi do sportáku dřív.Ja to zatím odkládám a to máme za týden 7měsíc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
1.5.12 19:22

Týýjo @ZandaU tak to jste dobří :) já doufám že nám to taky tak půjde a malá mi tam bude ležet tak dlouho .. hlavně se narodí na konci července .. tak by mi vyhovovalo kdyby vydržela v hluboké až do jara 8) ale ne každé miminko je takový mrňousek aby se vešlo na tak dlouho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.5.12 19:56
@Barusatko píše:
Týýjo @ZandaU tak to jste dobří :) já doufám že nám to taky tak půjde a malá mi tam bude ležet tak dlouho .. hlavně se narodí na konci července .. tak by mi vyhovovalo kdyby vydržela v hluboké až do jara 8) ale ne každé miminko je takový mrňousek aby se vešlo na tak dlouho :nevim:
:D :D :D :D noooo také jsme tam jen tak tak :D ještě že je teplo a nemusím mít fusak :D Ale jezdíme jako frajeři :D :D :D :D :D :D :D pokud je krásné počásko :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
1.5.12 19:59
@ZandaU píše: :D :D :D :D noooo také jsme tam jen tak tak :D ještě že je teplo a nemusím mít fusak :D Ale jezdíme jako frajeři :D :D :D :D :D :D :D pokud je krásné počásko :D

:hug: super fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.5.12 20:03
@MMartina1 píše: :hug: super fotky
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: děkuji :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
1.5.12 20:13
@ZandaU píše: :D :D :D Ja myslela že myslíte ten proužek :D :D opičkové z Pinkie jsou super .Šahala jsem na materiál v jednou kočárku a je to fajn bavlna nooo a barvičky super :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Ahoj, mám červený Mutsy a kupovala jsem si u Pinkie dvě podložky a jsem hrozně spokojená. Původně jsem měla chuť kočárek prodat, protože mi vadily všudepřítomné fuky, ale díky podložce to už neřeším. Mám teda s bočnicema a klidně by mi nevadilo, kdyby byly bočnice větší i dole. Podložka Pinkie nádherně kočárek oživila. Peru je normálně v pračce a nic se jim nestalo. A paní z Pinkie je hrozně moc milá a ochotná. Takže moc doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3150
1.5.12 20:21
@ZandaU píše: :D :D :D :D :D :D :D :D :D To znám když jedu s nastávajícím manželem tak mi kočár také nikdy nepůjčí :D :D :D :D :D

U nás to stejné, my se přetahujem, kdo bude vozit. Většinou teda vyhrává manžel. Grr :lol:

Zandu fotky super, ta stříška se dá takhle jako kdyby oddělat jo, to budu muset zítra prozkoumat, malá už mi tam taky nevydrží na zádech a na bříšku krásně kouká, ale přes to moc nevidí právě, jak to tam je shrnuté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
1.5.12 20:21
@Ivoušek3 píše:
Ahoj, mám červený Mutsy a kupovala jsem si u Pinkie dvě podložky a jsem hrozně spokojená. Původně jsem měla chuť kočárek prodat, protože mi vadily všudepřítomné fuky, ale díky podložce to už neřeším. Mám teda s bočnicema a klidně by mi nevadilo, kdyby byly bočnice větší i dole. Podložka Pinkie nádherně kočárek oživila. Peru je normálně v pračce a nic se jim nestalo. A paní z Pinkie je hrozně moc milá a ochotná. Takže moc doporučuji.
:) :) :) :) :) :) Super děkuji. Vím vím už jsem měla tu čest :) je miloučká :) :) :) :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
1.5.12 20:30

@ZandaU Díky ;) , uvidím, jak dlouho vydržíme v hlubokém, už se ale nemůžu dočkat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí