Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Broučkovka píše:
Holky asi potřebuju ještě jedno dítě, at můžu taky jezdit s Mutsikem. Když jdeme s přítelem a prckem ven nebo kamkoliv, tak kočár vozí přítel a nechce mi ho dát. Za 3 týdny, co Zdendu máme, jsem kočár vezla asi 3× a to jen proto, že jsem byla sama
No to jo .. jestli to jde tak jako za jednu cenu tak proč toho nevyužít
hned otvírám ty stránky a jdu to prostudovat
jééééé já mám radost jak kdybych to měla mít už doma
dá se to nakupování léčit???
![]()
No na to zatáčení jsem se ptala přímo v Baby parku když jsme kočárek kupovali a paní mi říkala že mám být v klidu že maminky vždycky kňučí že to nepůjde a když přijedou za půl roku tak že jsou odbornice na řízení
tak taky čekám až budeme moct vyjet až se maličká narodí a nepanikařím (tohle mě uklidnilo dostatečně) ![]()
@La kofola píše:![]()
Já se moc moc těším, až vyjedem.
Jen máme s manželem oba obavu, jak si zvykneme na zatáčení - přece jen ta natáčecí zadní náprava je neobvyklá a bude to nezvyk.
je to bez problemu… kdyz na to myslis, tak je to horsi..dneska jsme byli s malym podruhé na procházce a bylo to naprosto super ![]()
Chce to nedívat se přímo před kočárek, ale dívat se do dálky, kam chceš jet a ty ruce to pak líp zvládají ![]()
Ahoj kočky, můžu se k vám přidat? Včera jsme koupili sporťáček Mutsy Transportér v barvě grey, musím říct, že jsem si ho zamilovala
, ale budu muset ještě počkat, malé budou teprve čtyři měsíce. Chci se zeptat, od jakého věku ji v tom můžu vozit? Píší od 6 měsíců a hlavně řeším to, že nejde do úplného lehu.
Děkuji.
@gabik19 píše:
Ahoj kočky, můžu se k vám přidat? Včera jsme koupili sporťáček Mutsy Transportér v barvě grey, musím říct, že jsem si ho zamilovala![]()
, ale budu muset ještě počkat, malé budou teprve čtyři měsíce. Chci se zeptat, od jakého věku ji v tom můžu vozit? Píší od 6 měsíců a hlavně řeším to, že nejde do úplného lehu.
Děkuji.
Týýjo @ZandaU tak to jste dobří
já doufám že nám to taky tak půjde a malá mi tam bude ležet tak dlouho .. hlavně se narodí na konci července .. tak by mi vyhovovalo kdyby vydržela v hluboké až do jara
ale ne každé miminko je takový mrňousek aby se vešlo na tak dlouho ![]()
@Barusatko píše:
Týýjo @ZandaU tak to jste dobříjá doufám že nám to taky tak půjde a malá mi tam bude ležet tak dlouho .. hlavně se narodí na konci července .. tak by mi vyhovovalo kdyby vydržela v hluboké až do jara
ale ne každé miminko je takový mrňousek aby se vešlo na tak dlouho
@ZandaU píše:![]()
![]()
![]()
noooo také jsme tam jen tak tak
ještě že je teplo a nemusím mít fusak
Ale jezdíme jako frajeři
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pokud je krásné počásko
super fotky
![]()
Ja myslela že myslíte ten proužek
![]()
opičkové z Pinkie jsou super .Šahala jsem na materiál v jednou kočárku a je to fajn bavlna nooo a barvičky super
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahoj, mám červený Mutsy a kupovala jsem si u Pinkie dvě podložky a jsem hrozně spokojená. Původně jsem měla chuť kočárek prodat, protože mi vadily všudepřítomné fuky, ale díky podložce to už neřeším. Mám teda s bočnicema a klidně by mi nevadilo, kdyby byly bočnice větší i dole. Podložka Pinkie nádherně kočárek oživila. Peru je normálně v pračce a nic se jim nestalo. A paní z Pinkie je hrozně moc milá a ochotná. Takže moc doporučuji.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To znám když jedu s nastávajícím manželem tak mi kočár také nikdy nepůjčí
![]()
![]()
![]()
![]()
U nás to stejné, my se přetahujem, kdo bude vozit. Většinou teda vyhrává manžel. Grr ![]()
Zandu fotky super, ta stříška se dá takhle jako kdyby oddělat jo, to budu muset zítra prozkoumat, malá už mi tam taky nevydrží na zádech a na bříšku krásně kouká, ale přes to moc nevidí právě, jak to tam je shrnuté.
@Ivoušek3 píše:
Ahoj, mám červený Mutsy a kupovala jsem si u Pinkie dvě podložky a jsem hrozně spokojená. Původně jsem měla chuť kočárek prodat, protože mi vadily všudepřítomné fuky, ale díky podložce to už neřeším. Mám teda s bočnicema a klidně by mi nevadilo, kdyby byly bočnice větší i dole. Podložka Pinkie nádherně kočárek oživila. Peru je normálně v pračce a nic se jim nestalo. A paní z Pinkie je hrozně moc milá a ochotná. Takže moc doporučuji.
@ZandaU Díky
, uvidím, jak dlouho vydržíme v hlubokém, už se ale nemůžu dočkat.
![]()