Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMAFI a spol…
mám dilema-koupila jsem si Mutsy UR,jen tak do lesa na procházky.Je starší,ale krom poškrábané konstrukce úplně super,vše stopro funguje a sedačka je také pěkná,i ta barva champagne se mi líbí…ALE-do kočáru jsem se úplně zamilovala a teď to se mnou cloumá,jestli nekoupit nový,nebo málo použitý,ale novou kolekci.Tak nějak si říkám,že bychom ho ještě užili a právě jsem četla,ze Mafina to tak udělala…Je to tedy čistě moje rozmařilost,mám ještě golfky a kočár na brusle,ale s Mutsíkem jezdím nakonec skoro pořád.Tak nevím.
@zoretka píše:
MAFI a spol…mám dilema-koupila jsem si Mutsy UR,jen tak do lesa na procházky.Je starší,ale krom poškrábané konstrukce úplně super,vše stopro funguje a sedačka je také pěkná,i ta barva champagne se mi líbí…ALE-do kočáru jsem se úplně zamilovala a teď to se mnou cloumá,jestli nekoupit nový,nebo málo použitý,ale novou kolekci.Tak nějak si říkám,že bychom ho ještě užili a právě jsem četla,ze Mafina to tak udělala…Je to tedy čistě moje rozmařilost,mám ještě golfky a kočár na brusle,ale s Mutsíkem jezdím nakonec skoro pořád.Tak nevím.
Pokud funguje, proč nový??
Nebo si kup jen nový podvozek.
Holky, kdo to tady sháněl nánožník na hlubokou korbu? Co zkusit tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ?
@bumbinka píše:
Holky, kdo to tady sháněl nánožník na hlubokou korbu? Co zkusit tohle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ?
Jáá, ale tahloe pani mi odpověděla, že na mutsyho hluboký nešije.
@La kofola
Aha, tak to mě mrzí, když jsem to viděla, hned jsem si na tuhle diskuzi vzpomněla… Tak hodně štěstí jinde ![]()
@bumbinka píše:
@La kofola
Aha, tak to mě mrzí, když jsem to viděla, hned jsem si na tuhle diskuzi vzpomněla… Tak hodně štěstí jinde
Ale někdo mi tu odkaz dával myslím na pani, co šije pinky, že má mutsynu ona, možná ta by to zvládla.
ZAtím čekám, že se snad někdo ozve z troho odkazu z Aukra
Holky kupte ten hluboky kos ted na Babyparku, myslim, ze je za 910,– Kc a ted maji do 30.4. postovny zadarmo.
Skoda, ze jsem pred dvema tydny neco objednala a samozrejme to ta akce nebyla ![]()
ja koupila ten kos, kdyz meli akci 25%, takze tesne pres 700kc ![]()
nemáte některá tento nánožník:
http://www.pinkie.cz/…vrstvou.html
Na originál nánožní MUTSY tady nejsou moc kladné ohlasy, tak uvažuji nad tímto, nebo poraďte s jakým jste spokojeni. Diky ![]()
Lisso, já jsem nakonec spokojená s originálem. Ukázalo se při používání, že ho lze upínat různými způsoby a dítě tak lze pořádně přikrýt, když je malé a zároveň až povyroste a už není třeba mít ho v kočárku „zababušené“, tak stačí jen překrýt nožky. Jen se s tím naučit zacházet a trochu při tom přemýšlet… No a samozřejmě to vypadá lépe, než jakýkoli neoriginál ![]()
@Mafina5 píše:
Lisso, já jsem nakonec spokojená s originálem. Ukázalo se při používání, že ho lze upínat různými způsoby a dítě tak lze pořádně přikrýt, když je malé a zároveň až povyroste a už není třeba mít ho v kočárku „zababušené“, tak stačí jen překrýt nožky. Jen se s tím naučit zacházet a trochu při tom přemýšlet… No a samozřejmě to vypadá lépe, než jakýkoli neoriginál
To určtiě.
Proto jsem chtěla origoš na tu hlubokou.
Jenže se jaksi nikdo neozývá ani z toho odkazu, co jsi mi dávalana to polské aukro
Hmm, ono je to u té hluboké korbičky asi složité. Jak píšeš, když někdo má celou korbičku, tak to prostě prodá jen v celku… Nepřemýšlelas o tom, si to ušít sama? Třeba bys někde našla nějakou látku podobné barvy. Ale zase asi bude také problém s těmi cvočky, aby byly stejného rozměru a mohlas to upínat na kočárek…
@Mafina5 píše:
Hmm, ono je to u té hluboké korbičky asi složité. Jak píšeš, když někdo má celou korbičku, tak to prostě prodá jen v celku… Nepřemýšlelas o tom, si to ušít sama? Třeba bys někde našla nějakou látku podobné barvy. Ale zase asi bude také problém s těmi cvočky, aby byly stejného rozměru a mohlas to upínat na kočárek…
Jáá a šít??nééé to opravdu neee.
A maminy na mmb mě odmítly šít na hlubokou.
Díky, už jsem psala.
JInak si mylsím, že samotně mi to neprodá nikdo, kdo má korbu. Přece jen je to komplet. Max tak kdo ho rozprodává zvlášt nebo korbu už třeba nemá.