Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTaky peru madlo celé.akorát ho vždycky zapnu do povlaku na polštář,aby se mi ten plast neotloukl o buben-vyndávám celé zářivě čisté… ![]()
s tím madlem je to nedořešené, většina kočárků to má odepínací:-)) asi si na to nechám ušít taky potah, rovnou s tou podložkou i na ty pásy… jen ještě stále nevím látku…
holky ještě prosím o radu, teď to zkoumám, co je lepší mít nastaveno small nebo large pro miminko, které bude přecházet z korby do sporťáku? já to nastavila na small, ale přijde mi to horší… a má být to aktuální nastevení nahoře? takže teď když tam mám small, tak je to na horní straně.. jestli rozumíte.. děkuji!!!!
Když dáš small, tak se ti zádová opěrka posune dopředu, ale při ležení tam je schod mezi sedadlem a opěrkou. POkud ti dítě nesedí, je zbytečné dávat small. Nech tam large. Až si dítě sedne, dej tam small, aby pohodlněji dosáhl na madlo, ale podlož si sedák nějakou složenou plínkou, aby ti při položení opěrky nevznikal ten schod. A až bude dítko větší, dej zase large a tu vycpávku ze sedačky vyndej a budeš spokojená. Jestli je small nahože nebo dole nevím, to poznáš, když s tím budeš točit, co to bude dělat…
JInak MArky, a je ten nánožník na korbu tak potřeba? Dřív žádné nánožníky na korby nebyly a taky jsme vyrostly. To bych asi raději jezdila bez něj, než s černým na light olive kočárku ![]()
Ahojte, potrebujem kupit plastenku do dazdu na sportak mutsy.. ktoru kupit??, viete mi poradit? A najlepsie by bolo keby pasovala aj na golfac easy rider. dakujem vopred za rady. ![]()
Zkus se zeptat mailem přímo v Emitexu. Dělají různé univerzály a mě poradili, kterou na sporťák (ale už jsem to zapomněla, je to tu někde dřív), ale jestli by seděla i na easyRider, to nevím… Já používám na sporťák tu, co jsem měla na korbičku. Sedí perfektně. Na golfky mám originál Maclaren, co byla součástí kočárku.
já si jednou vypsala, co holky radily za pláštěnky od Emitexu - Maxi, Tracking Univerzal, Exclusive, Tornado/tajfun
@Mafina5 píše:
Když dáš small, tak se ti zádová opěrka posune dopředu, ale při ležení tam je schod mezi sedadlem a opěrkou. POkud ti dítě nesedí, je zbytečné dávat small. Nech tam large. Až si dítě sedne, dej tam small, aby pohodlněji dosáhl na madlo, ale podlož si sedák nějakou složenou plínkou, aby ti při položení opěrky nevznikal ten schod. A až bude dítko větší, dej zase large a tu vycpávku ze sedačky vyndej a budeš spokojená. Jestli je small nahože nebo dole nevím, to poznáš, když s tím budeš točit, co to bude dělat…JInak MArky, a je ten nánožník na korbu tak potřeba? Dřív žádné nánožníky na korby nebyly a taky jsme vyrostly. To bych asi raději jezdila bez něj, než s černým na light olive kočárku
Já jsem využívala na všech kočárkách, hlavně na podzim. Bez něj jezdit enchci
Už jsi to asi objednala, co? Ještě mě napadlo zkusit polské bazary nebo aukro. Mutsy jsou tam dost rozšířené. Já třeba koupila původně jetý Mutsýk (pak jsem ho prodala a koupila nový) z polského aukra a byl od paní (Polky), která žila v Nizozemsku a jeté Mutsýky posílala do Polska. Pěkně se tím živila. Někdo takový by určitě ten nánožník uměl sehnat…
@Mafina5 píše:
Už jsi to asi objednala, co? Ještě mě napadlo zkusit polské bazary nebo aukro. Mutsy jsou tam dost rozšířené. Já třeba koupila původně jetý Mutsýk (pak jsem ho prodala a koupila nový) z polského aukra a byl od paní (Polky), která žila v Nizozemsku a jeté Mutsýky posílala do Polska. Pěkně se tím živila. Někdo takový by určitě ten nánožník uměl sehnat…
No objednala, nicméně mám pořád možnost to zrušit.
Kdybych věděla, že light olive bude.
NEmohla by si zkusit pani napsat jestli mas jeste kontakt?
To se bojím, že nedohledám. Je to už víc než rok a půl ![]()
Ale koukni na to polské aukro (allegro.pl), je tam takových bazarů, co se specializují na Mutsy hodně.
@La kofola píše:
No on tam byl, jenže ségra ho někde ztratili.
O to nic, ale že už se nedá nový sehnat. Barva lihgt olive už se prostě envyrábí (prej delší dobu)
no tak zrovna na allegu tam kočárek light olive je - tak jim zkus napsat, jeslti by neprodali zvlášť nánožník
http://allegro.pl/…8722999.html
a nebo tohle, teda jestli je to ještě aktuální
http://deti.bazos.cz/…am-brown.php
Mafi moc děkuju za radu ohledně skládání, už jsem v tom stará páka
Fakt to bylo tím, že jsem to tlačila přímo dolů a ne po směru tyčí.