Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Viktorie Vivien jojo, kamarádka si ho teď právě vybrala, protože má malýho obříka dítě, takže ne každý golfy jim sedly. Čekají teď na ten model GT s nafukovacíma kolečkama. Sama jsem na ten kočík zvědavá ![]()
@mooch píše:
já ne, ale kámoška a paní co měla kočárek přede mnou - obě to nechaly slepit v pneuservisu
MOOCH,takže neměnili duši?Mě jde o to,že mi uchází kolo,ale není píchlý,zkoušela jsem pod vodou,kde uchází a bublá mě to pod ventilkem,jezdím s ním teprve cca 4 týdny.No,zkusím zavolat do obchodu,jestli mi to vezmou jako reklamaci.
@michahora píše:
MOOCH,takže neměnili duši?Mě jde o to,že mi uchází kolo,ale není píchlý,zkoušela jsem pod vodou,kde uchází a bublá mě to pod ventilkem,jezdím s ním teprve cca 4 týdny.No,zkusím zavolat do obchodu,jestli mi to vezmou jako reklamaci.
To ale znamená být měsíc bez kočáru, ne? ![]()
@Andííílek píše:
To ale znamená být měsíc bez kočáru, ne?
půjčí mi podvozek,před chvílí jsem tam volala,jestli to má smysl reklamovat.Tak jim prý stačí přinést jen kolo a půjčí mi celý podvozek.
@michahora píše:
půjčí mi podvozek,před chvílí jsem tam volala,jestli to má smysl reklamovat.Tak jim prý stačí přinést jen kolo a půjčí mi celý podvozek.
Tak to je skvělý
Tady půjčují jen náhradní kočárek…starší Quinny…takový rozklepaný… Doufám, že nás žádná reklamace nepotká.
@MMartina1 píše:
@Vendy31 jojo, dívala jsem se taky na něj, ale Emmaljungy nedopadly dobře v Dtestu, ale ne ten tvůj typ, navíc ten test je z roku 2006, takže to bude určitě v poho. U nás taky jeden jezdí, bílej, krásnej.
@Vendy31 jenom co mi tak utkvělo v paměti, protože vím, že jsem se na něho kdysi koukala. Jakési ostré hrany nebezpečné dítěti a pak ještě co si tak vybavuju, byla maximální váha dítěte 15 kg.
@MMartina1 píše:
@Viktorie Vivien jojo, kamarádka si ho teď právě vybrala, protože má malýho obříka dítě, takže ne každý golfy jim sedly. Čekají teď na ten model GT s nafukovacíma kolečkama. Sama jsem na ten kočík zvědavá
GT s nafukovacíma je krásnej, akorát o 2 kg těžší, proto jsem zůstala u klasiky. Ale čekám už city mini z kol. 2012. Má mi přijít příští týden, paní ho posílá z Německa. Tak pak napiš, jak je kamarádka spokojená s GT. ![]()
@michahora píše:
ne ne,oboum to jen slepili.
@Viktorie Vivien píše:
@MMartina1 krásná profilovka
dík, on už se špatně fotí, protože je neustále v pohybu, takže tohle je jedna z těch slušnějších ![]()
@MMartina1 píše:
dík, on už se špatně fotí, protože je neustále v pohybu, takže tohle je jedna z těch slušnějších
uz vcera jsem chtela napsat, ze mas super profilovku
![]()
@Anielkha píše:
uz vcera jsem chtela napsat, ze mas super profilovku![]()
a já tobě
, ta autosedačková je super
Ahoj,také mám Mutsy čtyřkolku,nyní jsem dala sporták,ale malý mi v ní sjíždí stále dolů,neustále ho rovnám nahoru,chci se zeptat jak jsi to vyřešila,děkuji za odpověd ![]()