Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTady je fotka (je tedy už tři měsíce stará, ale malý zas o tolik nevyrostl), no a ke kraji boudičky tady má snad 15 cm…
Jinak je tam vidět, jak dávám tu složenou boudičku za opěradlo.
mám to stejně jak Mafina - rok a půl starý dítě, 83cm, vejde se tam v pohodě s fusakem i bambulí na čepici a ještě tam má fóra
@Vendy31 píše:
Ahoj, ja jsem si taky chtela koupit kocarek Mutsy a jesdi s nim jedna pani u nas z ulice. Tak jsem ji vyzpovidala o dost me odradila. Zminila i jine malickosti, ale hlavne prave taky tu velikost. Jeji holcicce v te dobe bylo 9mesicu a rikala, ze s fusakem to je taktak a ze nevi, jak pristi zimu. Tak jsem ho nakonec nekoupila.
a co sis koupila nakonec za kočárek?
Jinak malej v zimě bambulí drhnul, ale asi máme velké bambule na čepici, jinak se samozřejmě vejde. Taky 84 cm v 1,5 roce.
@Mafina5 píše:
Tady je fotka (je tedy už tři měsíce stará, ale malý zas o tolik nevyrostl), no a ke kraji boudičky tady má snad 15 cm…Jinak je tam vidět, jak dávám tu složenou boudičku za opěradlo.
jeee Maf ja jsem blba, ze mne to nenapadlo a hlavne se to tu uz psalo, diky!
Holky,píchla jste některá kolo u kočárku a jak jste to měnili?
já ne, ale kámoška a paní co měla kočárek přede mnou - obě to nechaly slepit v pneuservisu
@MMartina1 píše:
a co sis koupila nakonec za kočárek?
Jinak malej v zimě bambulí drhnul, ale asi máme velké bambule na čepici, jinak se samozřejmě vejde. Taky 84 cm v 1,5 roce.
Nakonec mam kocarek Emmaljunga city cross, strasne drahej ale opravdu kvalitni, zatim jsem objevila jen jeden nedostatek - spatne se zveda do MHD (zepredu). Ale jinak perfektni. Ma ho kamaradka, tak mi ho na 2 dny pujcila a tim padem jsem vedela, do ceho jdu.
Ale Mutsy je krasnej a hodne lidi si ho chvali, ja jen mela strach, protoze mam velke mimi ![]()
@michahora ano, defektovali jsme již několikrát
. Opravovali jsme to v cykloservisu.
@Vendy31 jojo, dívala jsem se taky na něj, ale Emmaljungy nedopadly dobře v Dtestu, ale ne ten tvůj typ, navíc ten test je z roku 2006, takže to bude určitě v poho. U nás taky jeden jezdí, bílej, krásnej.
@Vendy31 ten je opravdu krásnej a v týzelený barvičce, hmmm… Jakou máš barvu? My už jsme zase Mutsynu pustili (Nevjela jsem s ní do schodů pizzerie, u doktorky, pořád jsem kočár musela někde nechávat)
Tak jsme zůstali u našeho původního patrona falco tour F4 a na cesty jsme nakonec vybrali a koupili Baby jogger city mini… Tím děkuji @MMartina1 , díky Tvému příspěvku v nějaké diskusi jsem ho objevila a hned se do něj zamilovala
![]()