Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
31.3.12 22:41
@MMartina1 píše:
a já tobě :pankac: , ta autosedačková je super

díky! ;)

• Citovat
  • Upravit
5352
1.4.12 14:30

HOlky, koukněte pár stránek zpět, ať to sem nemusíme pořád dokola psát. Pokud ti dítě sjížždí ve sporťáku, pak ho máš špatně upevněný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
2.4.12 11:14

Ahojky holky,promiňte jestli vám lezu do diskuze,ale docela mě zajímá kočárek mutsy urban rider,moc se mi líbí,ale pro srpnové miminko se mi zdá korbička na zimu s fusakem poměrně oproti jiným kočárkům malá
nevíte některá jestli by na tento podvozek nešla nasadit korbička z maxi cosi mura?
děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
2.4.12 11:18
@Macinaz píše:
Ahojky holky,promiňte jestli vám lezu do diskuze,ale docela mě zajímá kočárek mutsy urban rider,moc se mi líbí,ale pro srpnové miminko se mi zdá korbička na zimu s fusakem poměrně oproti jiným kočárkům malá
nevíte některá jestli by na tento podvozek nešla nasadit korbička z maxi cosi mura?
děkuji moc :kytka:

nedá.
Já mám dítě v půlce září, ve 2 měsících měla skoro 6 kilo a v hluboké přes zimu naprosto v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
2.4.12 11:25

@mooch děkuji moc,právě že se pro něj rozhoduji a mám jenom strach z té korbyčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
2.4.12 11:43
@Macinaz píše:
@mooch děkuji moc,právě že se pro něj rozhoduji a mám jenom strach z té korbyčky

Já mám mimčo srpnové a ještě stále se do korbičky vejde. Jen už je zvědavý, tak v ní nechce být, museli jsme pořídit sporťák :-) Neboj se toho, není zase tak úplně malá :) :andel: :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
27
2.4.12 11:45

já mám dítko narozené na konci září a musím říct,že tak od ledna oblečený,s fusakem byl v korbičce narvaný.ale to je problém skoro všech kočárů,bych řekla..snad jen red castle má korbičku dostatečně dlouhou..jinak je to hodně podobné…už jezdíme ve sportáku…ted minulý týden mu bylo půl roku a korbičku už fakt nedáme,jedině s pokrčenýma nohama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
2.4.12 11:48

Ono asi záleží, jak je mimčo velké…Maty váží 7,71kg, je malý, takže fakt v pohodě i teď :think:

• Citovat
  • Upravit
27
2.4.12 12:10

určitě,Vítek je docela dlouhý,těch 70cm mít bude a váží tak 8kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 17:16

ahojky holky,dítě narozené na konci října, v hlubokém jsme jezdily do sedmi měsíců, ne proto,že se nevlezla ,ale řvala ,protože chtěla vidět.Teď má 2,5 roku (92cm13,6kg) a jezdíme ve sporťáku (trochu nám už trčí nohy)a pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.4.12 17:40

Malej řval v korbičce odjakživa,jezdila jsem ven jen když měl spát…V půl roce jsem ho konečně z korby vysvobodila a ve sporťáku byl mnohem spokojenější a mně to zachránilo duševní zdraví…Takže my jsme zrovna ten případ,kdy na velikosti nezáleží… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
2.4.12 19:40

My jsme narození v půlce září a byli jsme v korbě do 6 měsíců. Je fakt, že už tam byla s fusakem hodně na těsno a asi musela mít skrčené nožičky, ale s nataženýma nespí ani v postýlce. Taky se jí ale spíš nelíbilo, že neviděla, ve sporťáku je spokojenější. Do korbičky ji dávám ale ještě spát na balkon a spí v pohodě. A máme 69 cm a 7,6 kg v šesti a půl měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
3.4.12 10:43

já kdybych tam nepotřebovala ještě fusak,tak taky vydržíme,ale s fusakem je tam narvanej a nervozní,nenmůže se pořádně protáhnout a povrtět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.12 11:42

No tak já musím říct , že jsme dávali sporťák už teď a to je Valince 7 měsíců , do korbičky by se ještě vešla , ale prostě se ji tam už nelíbilo . Je fakt, že ta Mutsy korbička je menčí , kámoška ma Janéčko a zdá se mi ta korba o něco vetší :nevim: . Jinak jsme se sporťákem moooc spokojení , prd , že je nízko , je to boží. :potlesk: Těším se až tam nebude jen ležet :D , to se to bude čančat a díky těmhle tipům to bude jedna báseň. :) Tahle diskuze je fakt super, čtu ji již od těhotenství a ve výběru kočárku mi fakt moc pomohla. Je tu i dost důležitých poznámek, takže holky děkuju moc. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
3.4.12 11:49

Jinak holky prodáváve korbičku , už ji nevyužijem, takže půjde do světa. Kdyby měl někdo zájem tak písněte . Je to z kolekce Mutsy - Urban Rider Next 2011 > varianta Cargo new black. V moc krásnem stavu , jako nová , bez jakéhokoliv kazu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí