Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHOlky, koukněte pár stránek zpět, ať to sem nemusíme pořád dokola psát. Pokud ti dítě sjížždí ve sporťáku, pak ho máš špatně upevněný.
Ahojky holky,promiňte jestli vám lezu do diskuze,ale docela mě zajímá kočárek mutsy urban rider,moc se mi líbí,ale pro srpnové miminko se mi zdá korbička na zimu s fusakem poměrně oproti jiným kočárkům malá
nevíte některá jestli by na tento podvozek nešla nasadit korbička z maxi cosi mura?
děkuji moc ![]()
@Macinaz píše:
Ahojky holky,promiňte jestli vám lezu do diskuze,ale docela mě zajímá kočárek mutsy urban rider,moc se mi líbí,ale pro srpnové miminko se mi zdá korbička na zimu s fusakem poměrně oproti jiným kočárkům malá
nevíte některá jestli by na tento podvozek nešla nasadit korbička z maxi cosi mura?
děkuji moc
nedá.
Já mám dítě v půlce září, ve 2 měsících měla skoro 6 kilo a v hluboké přes zimu naprosto v pohodě
@mooch děkuji moc,právě že se pro něj rozhoduji a mám jenom strach z té korbyčky
já mám dítko narozené na konci září a musím říct,že tak od ledna oblečený,s fusakem byl v korbičce narvaný.ale to je problém skoro všech kočárů,bych řekla..snad jen red castle má korbičku dostatečně dlouhou..jinak je to hodně podobné…už jezdíme ve sportáku…ted minulý týden mu bylo půl roku a korbičku už fakt nedáme,jedině s pokrčenýma nohama ![]()
Ono asi záleží, jak je mimčo velké…Maty váží 7,71kg, je malý, takže fakt v pohodě i teď ![]()
určitě,Vítek je docela dlouhý,těch 70cm mít bude a váží tak 8kg ![]()
ahojky holky,dítě narozené na konci října, v hlubokém jsme jezdily do sedmi měsíců, ne proto,že se nevlezla ,ale řvala ,protože chtěla vidět.Teď má 2,5 roku (92cm13,6kg) a jezdíme ve sporťáku (trochu nám už trčí nohy)a pohoda ![]()
Malej řval v korbičce odjakživa,jezdila jsem ven jen když měl spát…V půl roce jsem ho konečně z korby vysvobodila a ve sporťáku byl mnohem spokojenější a mně to zachránilo duševní zdraví…Takže my jsme zrovna ten případ,kdy na velikosti nezáleží… ![]()
My jsme narození v půlce září a byli jsme v korbě do 6 měsíců. Je fakt, že už tam byla s fusakem hodně na těsno a asi musela mít skrčené nožičky, ale s nataženýma nespí ani v postýlce. Taky se jí ale spíš nelíbilo, že neviděla, ve sporťáku je spokojenější. Do korbičky ji dávám ale ještě spát na balkon a spí v pohodě. A máme 69 cm a 7,6 kg v šesti a půl měsících.
já kdybych tam nepotřebovala ještě fusak,tak taky vydržíme,ale s fusakem je tam narvanej a nervozní,nenmůže se pořádně protáhnout a povrtět ![]()
No tak já musím říct , že jsme dávali sporťák už teď a to je Valince 7 měsíců , do korbičky by se ještě vešla , ale prostě se ji tam už nelíbilo . Je fakt, že ta Mutsy korbička je menčí , kámoška ma Janéčko a zdá se mi ta korba o něco vetší
. Jinak jsme se sporťákem moooc spokojení , prd , že je nízko , je to boží.
Těším se až tam nebude jen ležet
, to se to bude čančat a díky těmhle tipům to bude jedna báseň.
Tahle diskuze je fakt super, čtu ji již od těhotenství a ve výběru kočárku mi fakt moc pomohla. Je tu i dost důležitých poznámek, takže holky děkuju moc.
![]()
Jinak holky prodáváve korbičku , už ji nevyužijem, takže půjde do světa. Kdyby měl někdo zájem tak písněte . Je to z kolekce Mutsy - Urban Rider Next 2011 > varianta Cargo new black. V moc krásnem stavu , jako nová , bez jakéhokoliv kazu. ![]()
díky!