Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderA máš to zaseklý o ty háky? Nebo připevněný tím poutkem ke konstrukci? Já bych ti to ukázala, ale mám už kočár napůl prodaný. Kdyžtak jsem z TP do ústí jezdím tak se kdyžtak domluvíme.
Jojo, jukni do fotoalba, Mafi mi to sem určitě dávala, já taky měla pořád sedačku povolenou ![]()
Zozi, přesně to si myslím i já, na to, že kočárek něco stojí není úplně vychytaný a jsem ráda, že jsem jej nový nekoupila. Když srovnám Patrona falco (ten jsme kupovali nový jako trojkombinaci) a Mutsy UR (koupený z druhé ruky), tak má Patron těch chyb daleko méně.
Tak je střídám oba… Momentálně mám Mutsy období, ale tak týden, co jsem ho vyndala, za chvíli zase přendám na Patronka
Uživatelsky mi UR přijde opravdu v některých věcech dost nepraktický.
počkej, ale když má kočárek proti směru jízdy tak ty háky přece za nic nezachytne ![]()
moc děkuji za popis,to už snad pochopím..určitě jsem to ěmla blbě nasazené
,ale nevím ,pořád tam ten schodek bude…tak já to zkusím poladit molitanovou podložkou pod ten potah a bude to… ![]()
tak jsem zkoušela nasadit proti směru s tím páskem,to je v pohodě../já pořád přemýšlela na co tam je
/,ale jak to dám po směru,tak ty háky mi tam nějkak nejdou..asi to chce grif?
Zozinka píše:
tak jsem zkoušela nasadit proti směru s tím páskem,to je v pohodě../já pořád přemýšlela na co tam je/,ale jak to dám po směru,tak ty háky mi tam nějkak nejdou..asi to chce grif?
Bez těch háku správně daných Ho neslozis!
aha
..manžel na to určitě přijde
,musí!
zatím všem moc děkuji…
Zozi, s těmi hájy jde kývat, tak to jako postavíš nad úchyty, ale nezacvakneš, pak dáš háýky tam, kam patří a pak teprve docvakneš celou sportovní sedačku na podvozek ![]()
rybkabezvody píše:
počkej, ale když má kočárek proti směru jízdy tak ty háky přece za nic nezachytne
zuzi, teď nevím, jestli máš UR nebo 4R. U 4R se ty háky nestrkají mezi tyčky, ale normálně se ta sedačka zacvakne a nic víc se s tím nedělá. Háky se tak dostanou vždycky před ty dvě černé tyče (křížová konstrukce) ve směru jízdy.
Tyjo, mě má přijít sedačka a jak to čtu, tak už mám nervy, jestli tomu vůbec budu rozumět…to zní tak složitě
![]()
Andííílek píše:
Tyjo, mě má přijít sedačka a jak to čtu, tak už mám nervy, jestli tomu vůbec budu rozumět…to zní tak složitě![]()
![]()
to se ti jenom zdá. Já jsem ze začátku jezdila bez těch sucháčů, protože tak se dá dát sedačka ještě do většího lehu, popravdě jsem o nich neměla ani potuchu až tady jsem se dozvěděla, že tam vůbec něco takovýho je. Je fakt, že malej byl ve fusaku, tak nějakej schodek jsme neřešili a taky jsme se obešli bez polohování sedačky na small a lardge.
mám 4R.což jsem koukám zapomněla napsat
,takže u toho se to jen nacvakne?s tím páskem už je to v pohodě,proti směru jízdy.. ![]()
Zozinka píše:
mám 4R.což jsem koukám zapomněla napsat![]()
,takže u toho se to jen nacvakne?s tím páskem už je to v pohodě,proti směru jízdy..
jojo, jenom nacvaknout a ty háky budeš mít před těma černýma tyčkama, samozřejmě po směru jízdy
. Jinak by sis ten kočár odrovnala.
moc díky,tak už to chápu,už je to ok
…ale ten schod tam prostě je a dost velký,tak to musím poladit…to mě docela štve,je přece dost dětí,které v kočárku i spí a na tomhle ležet musí být teda hodně nepohodlné…dcera třeba jednu dobu usínaala jen v kočárku..