Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderWikčo přesně tak to je .. já jsem teď v té slevě objednala celý kočárek .. objednávka mi přišla ještě v celkové částce tak jak to mají na webu ale při potvrzení objednávky mi už přišla částka po slevě .. ![]()
Škoda, že jsem o té slevě nevěděla dříve. V lednu jsem totiž poslala chlapa do Brna pro Familyfix a máme to za plnou cenu.
která korbička je hnědá a vevnitř merunková?? to by se mi líbilo!! ![]()
myslím Team Brown, ale podívej se někde v reálu na tu mojí meruňkovou
někdo píše že je to hořčičná ![]()
jéééé tak to je škoda
no já teď sháním všude možně kdo by mi prodal za rozumný peníz EasyFix a nebo jak říkáš FamilyFix. Ale zatím nemůžu sehnat
tak uvidíme ..
Na i-bazar někdo prodává Mutsíka podobné barvy, ale zdá se mi šedá korba a lososový vnitřek, ale foto skresluje, tak jestli to není ta hnědá a lososová. Je to asi pátá nabídka prodeje.
Wikča píše:
Na i-bazar někdo prodává Mutsíka podobné barvy, ale zdá se mi šedá korba a lososový vnitřek, ale foto skresluje, tak jestli to není ta hnědá a lososová. Je to asi pátá nabídka prodeje.
jj, to je přesně on, viděla jsem ho jednou jezdit, zaujala mě ta barva vnitřku, ale asi to Team Brown není, podle fotky
Mafi, co jo teda je?
Tipla bych to na nějakou kolekci 08-10?
rybkabezvody píše:
mám to - Team Grey Cord
Team Grey Cord je uvnitř hořčicový. Odradila mě ta barva od koupě a raději jsem zůstala u Team Brown. Z nostalgie vás tu pročítám a mě v 2012 jednoznačně zaujala ta džínová. Po té bych určitě šáhla, kdybych vybírala.
Ta je taky parádní. Jestlipak taky tak vypadá na živo!? My to máme do Brna hodinu a do Prahy 2 hoďky, takže mazec. Cestovat těhotná, není nic moc a teď s mimískem už vůbec.
no to je sázka do loterie. Mě se na webu hrozně líbila ta Carribean a na veletrhnu loni mě ta barva hrozně zklamala. Ale viděla jsem ji jenom na hluboké korbě, na sporťáku může vypadat taky úplně jinak. Ne, že by barva byla jiná, ale jinak se tam vyjímá.
Holky tak já bych určoitě brala tu sněhově bílou…pokud tedy bude opravdu bílá. To jsem si pořád říkala, proč neudělají jednoduše bílý kočárek…a udělali, ale pro mě už pozdě. Já jsem měla teda vloni velký problém si vybrat. Nebo on to nebyl až tak velký problém, když jsem chtěla jen světlou barvu, tak tam byl na výběr asi dvě team mist a champagne, ale ani z jedné jsem v reálu odvázaná nebyla. Předloni měli team creme a ta byla nádherná, už jsem ale nesehnala všechno v této barvě, tak jsem zvolila team mist a spokojená jsem, znovu bych si z těch barev vybrala tuto, ale že by to byla srdcová záležitost, tak to teda není
Líbí se mi bary kočárků jako má Bee+ nebo Nuna, takové výrazné, ale zase ne jako od kolotočářů.
Ahoj. chodím sem na tuto diskuzi, protože už jsem taky rozhodnutá pro Mutsíka a tady se hodně dozvídám.Budu rodit na začátku května a kočár ještě ale objednaný nemám.Nemůžu se rozhodnout v barvě.Čekám na tu novou kolekci. V březnu jedeme do Brna na veletrh, moc se tam těším, a chci se vás zeptat jestli s tím máte něterá zkušenosti. Bude tam nová kolekce 2012 vystavená nebo jen katalogy. Stačil by mi jen třeba nějaký látkový vzorník. Štve mě totiž, že v katalogu je barva dost odlišná od reálu. Tak doufám v to Brno, že si tam barvičku už vyberu. ![]()
babypark už má na netu novou kolekci vystavenou na veletrhu mutsi letos vubec vystavovat nebude ![]()
Zdravím,ptřebovala bych radu-koupila jsem si staršího Mutsy na terénní vycházky.Ráda bych si k němu koupila nějaké doplňky-tašku a tak…Netuším bohužel,jak se tato barva „odborně“ jmenuje.Není áni hnědá,ani šedá,ani khaki,tak něco mezi tím vším
.Pomohlo by mi to při shánění.Díky předem…